[Warszawa] 12.10.2019 Drobny Hardkor vol.1 4500 pts.
Re: [Pruszków] 12.10.2019 Drobny Hardkor vol.1 4500 pts.
dopisz mnie w końcu jestem obrońcą tytułu lokalnego mistrza
- Offspringman
- Kretozord
Będę, proszę o dopisanie
edit: przelew poszedł
edit: przelew poszedł
Ostatnio zmieniony 17 wrz 2019, o 17:00 przez Offspringman, łącznie zmieniany 1 raz.
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Kto to jest Marta?jakaś kobieta będzie grać w 9th Age? Toż to niespotykane...chalange...
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Dogadaj się z Martą. Jeśli się zgodzi, to możecie zagrać pierwszą bitwę ze sobą. Ale co na to Malwina?lwieserce85 pisze:Kto to jest Marta?jakaś kobieta będzie grać w 9th Age? Toż to niespotykane...chalange...
Btw. Już mamy 20 osób. Dawać więcej!
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Żoną kazała pobrać DNA do analizy bo nie chce uwierzyć że można mieć dwa chromosomy y i grać w pacynkiBobson pisze:Dogadaj się z Martą. Jeśli się zgodzi, to możecie zagrać pierwszą bitwę ze sobą. Ale co na to Malwina?lwieserce85 pisze:Kto to jest Marta?jakaś kobieta będzie grać w 9th Age? Toż to niespotykane...chalange...
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Powiedz mi to w twarz na turnieju jak ci odwagi starczy:)
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Z tego co wiem od urodzenia jestem kobietą challenge przyjętylwieserce85 pisze:Żoną kazała pobrać DNA do analizy bo nie chce uwierzyć że można mieć dwa chromosomy y i grać w pacynkiBobson pisze:Dogadaj się z Martą. Jeśli się zgodzi, to możecie zagrać pierwszą bitwę ze sobą. Ale co na to Malwina?lwieserce85 pisze:Kto to jest Marta?jakaś kobieta będzie grać w 9th Age? Toż to niespotykane...chalange...
Update zgłoszeń