HE Chorego WIP (update:2 bolec i unit SM WIP - 18.VII.2007)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
A ja powiem, że mnie osobiście się bardzo podobają. Jak nie lubię fioletu, tak tutaj mi się podoba...
Dobra, solidna robota... 

- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
magiczka spoko,ale popracowałbym jeszcze nad dekoltem
Chory to ty Breta chcesz grac czy HE ? O ile mnie oczy nie myla to 5edycyjna damselka brety... Dziwne - jakos mi ona do HE nie pasuje... Poza tym jesli juz wybrales ja , zamiast jakiegos maga HE to czemu nie pomalowales ja w pedlaskich kolorkach tylko nagle na bialo ?? ( same jej malowanie przyzwoite)
To kłamstwo. Grają dużo gorszymi rzeczami i nic im to nie przeszkadza. To nie żadne przypieprzanie się, tylko zwyczajne stwierdzenie faktu. Deklaracje do rzeczywistości nie bardzo przystają.to dwaj znani mistrzowie z Lublina wstydzą się tym grać...
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Zgadzam się z Jankielem. Ja gram tabletopem, aczkolwiek staram się by był on schludny (jeżeli jest już skończony
, gdyby co moi longbeardzi na Painkillerze byli nieskończeni). Roman ma około 50 modeli w armii, jak sobie zrobisz rozpę kawaleryjską też będziesz miał mniej więcej tyle, również tyle samo będzie miał mój chaos. On robi te swoje 50 modeli już 3 lata i w połowie nie ma pomalowanej armii (inna sprawa, że stale coś zmienia i przemalowuje). W ten sposób maluje coraz lepiej i dokładniej, raz na ruski rok namaluje nawet coś fajnego (wip sztandarowego na cold łanie i korsarz), no ale armii to on w takim tempie nie skończy w ciągu kolejnych 3ech lat.
Wiadomo, że armii piechotnych nie sposób malować po 5 przejśc, bo to masakra. Nie dość, że odechciewa się po pierwszych 5 modelach to bolą plecy i robi się niedobrze. Aczkolwiek fajnie mieć potem 3cie miejsce za malowanie na masterze i to w dodatku krasnoludów (a nie łatwo sie to cholerstwo paćka)
.
Pozdro

Wiadomo, że armii piechotnych nie sposób malować po 5 przejśc, bo to masakra. Nie dość, że odechciewa się po pierwszych 5 modelach to bolą plecy i robi się niedobrze. Aczkolwiek fajnie mieć potem 3cie miejsce za malowanie na masterze i to w dodatku krasnoludów (a nie łatwo sie to cholerstwo paćka)

Pozdro
-
- Kretozord
no 5 nie da rady ale da rade zrobic plynne przejscia na 3 unitach krasnoludow, od scaba z czarnym do blood reda, i nie jest to wcale masakra i nawet podczas pracy nikt sie nieporzygal (nawet nie dobrze nie bylo)Tank - Muzyk Śmuzyk pisze:Wiadomo, że armii piechotnych nie sposób malować po 5 przejśc, bo to masakra. Nie dość, że odechciewa się po pierwszych 5 modelach to bolą plecy i robi się niedobrze.
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
figurki fajne ale lepsze oczywiscie by byly z nmn
podstawki gdzies juz takie widzialem ale mi nie podchodza takie zwykle piasekowe z trawka statycza wygladaja sto razy lepiej
podstawki gdzies juz takie widzialem ale mi nie podchodza takie zwykle piasekowe z trawka statycza wygladaja sto razy lepiej
Całkiem spoko.
Tylko ten rękaw ma jakis taki dziwny.
Damselka lepsza

Damselka lepsza

w 1szej chwili pomyslaem sobie, 'ale koks', przy drugim spojrzeniu zauwazylem ze to nie biceps tylko tunika..Chory pisze:Dodalem magana 1 stronie.
Figurka jest duzo duzo fajniejsza na zywo niz na zdjeciu(gdzie wyglada zle a siedzialem nad nia troche).Robilem wiele zdjec ale zadne mnie usatysfakcjonowalo..Wiem ze wlosy sa tragiczne
Kolory pewnie dziwne
poza tym ze ubranko zlewa sie ze skora jak nie wiem co, to bardzo fajny
@Młody, dokladnie

On ma rekawiczke na tej skoksowanejrece wiec to nie skórapoza tym ze ubranko zlewa sie ze skora jak nie wiem co

Ogólnie robilem ta biedna konwersje by zaoszczedzic te 40zl na magu.Zreszta jak tym zagram to zobaczycie ze zdjecia zniekształcają

- Vilgefortz
- "Nie jestem powergamerem"
heh malowanie IMHO super
czysto starannie i dokladnie
btw
bolec wyszedl rewelacyjny :d
a co do kolorkow to jak dla mnie fiolet sie lepiej komponuje z czarnym
czysto starannie i dokladnie
btw
bolec wyszedl rewelacyjny :d
a co do kolorkow to jak dla mnie fiolet sie lepiej komponuje z czarnym

calkiem fajny tylko ja tez myslalem ,ze to Mariusz Pudzianowski

-
- Kretozord
jestem tolerancyjny ale rozowe wielkie ptaki to przegiecie 
a teraz serio pomysl chybiony, mogles pomalowac go szaro kosciano jak resztę armii a rozem zaakcentowac tylko lotki

a teraz serio pomysl chybiony, mogles pomalowac go szaro kosciano jak resztę armii a rozem zaakcentowac tylko lotki
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash