Dodałem info dla osób chcących wybrać się ze swoimi dzieciaczkami, dla pociech w wieku do lat 9 cena to 50% od ceny dla osoby towarzyszącej, jest możliwość wynajmu apartamentu, wtedy cena za noc za osobę +50 pln
W pierwszym poście dodałem formularz zgłoszeniowy obowiązkowy dla wszystkich uczestników oraz linki do zgłaszania rozpisek. Przypominam również iż po 09.02.2022 ceny pakietów rosną.
Wychodząc na przeciw waszym oczekiwaniom dodałem 2 opcje noclegowo turniejowe, od czwartku na bogato i od piątku bez singla;) Zapraszam do zapisywania się i dokonywania przedpłat
Z newsów to nasz sponsor czyli Marna drukarnia przygotował nagrody zarówno dla najbardziej doświadczonego uczestnika turnieju ( najstarszego) jak i dla świeżej krwii czyli najmłodszego! Będzie to Twój pierwszy master lub wracasz po latach? Super, jesteś u nas mile widziany, i specjalnie dla wszystkich debiutantów jest przygotowana niespodzianka, jeżeli zdecydujesz się zadebiutować w Ustroniu to zgłoś się do mnie na pw po rabat na wejściówkę w kwocie 50PLN. Dla Top 3 będą rzeźbione w drewnie puchary tak jak i dla zwycięzcy piątkowego singla, więc nie zwlekaj i zapisz się na turniej już dziś!
Ostatnio zmieniony 8 lut 2022, o 14:52 przez Big Boss M., łącznie zmieniany 1 raz.
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr