1;Kacpi;Sorin
2;Maciej Pasek;Sorneu
3;Arbiter;Kacper Pielaszek
4;Glonojad;Jezus
5;Standin;Harry Axe
rozpiski
https://docs.google.com/document/d/1KhA ... sp=sharing
[Warszawa] Parówki z przeceny - singiel 2500 -16.07.2022 - ZMIANA FORMATU
Wyniki wpiszę jutro. Wszystkim obecnym dziękuję za obecność i wyrozumiałość co do małych faili organizacyjnych (TK
)
Uwag jeśli ktoś ma niech zglasza
Moje uwagi.
2500 fajny format ale znacznie ogranicza build - IMO mag master ma te punkty jest słabo zbalansowana, ale jeden adept nie ma jak zużyć kości.
Stół 48" daje mała możliwość manewru i schowania się (chocby) przed magia czy artyleria.

Uwag jeśli ktoś ma niech zglasza

Moje uwagi.
2500 fajny format ale znacznie ogranicza build - IMO mag master ma te punkty jest słabo zbalansowana, ale jeden adept nie ma jak zużyć kości.
Stół 48" daje mała możliwość manewru i schowania się (chocby) przed magia czy artyleria.
Nie no bug był jeden i został rozwiązany. TK dzialał dobrze na turniejach od ~5lat gdzie z niego korzystałem.
Jak.najbardziej sugeruje ogarniecie NR ale daleki jestem od skreślania TK bo złapał buga (którego rozwiazał admin TK w ciagu nastepnego dnia) czy dlatego bo zdarzają się faile organizacyjne (gdzie założę się kwestia użytkownika malo doświadczonego ktore to podobne błędy mógł wykonac w dowolnym narzędziu bo kwestia doświadczenia).
Jak.najbardziej sugeruje ogarniecie NR ale daleki jestem od skreślania TK bo złapał buga (którego rozwiazał admin TK w ciagu nastepnego dnia) czy dlatego bo zdarzają się faile organizacyjne (gdzie założę się kwestia użytkownika malo doświadczonego ktore to podobne błędy mógł wykonac w dowolnym narzędziu bo kwestia doświadczenia).