[Master] DMP 15-16.07.2023, + preDMP 14.06.2023, Warszawa
Re: [Master] Drużynowe Mistrzostwa Polski 15-16.07.2023, Warszawa
Zależy co masz na myśli - jak do tej pory nigdy nie było singla w sobotę i w niedzielę. Być może rozważę organizację singla w piątek, ale muszę zastanowić się jak do tego podejść.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
- Big Boss M.
- Falubaz
- kompatybilijny
- "Nie jestem powergamerem"
Jakieś supplementy są dopuszczane, czy tylko basic booki?
Tak, dopuszczone suplementy i giganty, poprawiłem ogłoszenie.
Przypominam, że do końca punktowanych wpłat pozostaje nieco ponad dwa tygodnie - do 16.06.2023. Moja strona powinna niedługo ruszyć, trwają prace naprawcze. Ale gdybyście chcieli ogarnąć wcześniej, to napiszcie proszę maila na biuro@marnadrukarnia.com, odeślę dane do przelewu. Muszę tak robić ze względów księgowych. Wpisowe to 150 zł od osoby, 750 od teamu. Na razie potrzebuję tylko wstępną nazwę teamu, skład i rozpiski możecie dogadywać do 8.07.2023.
Hotel zadeklarował, że usługi mają być w tych samych cenach co dotychczas, czekam jeszcze na potwierdzenie mailowe tego faktu.
Babnik Kalinina szuka teamu
Tak samo na maila możecie składać zamówienia na figurki z darmową dostawą na turniej.
Hotel zadeklarował, że usługi mają być w tych samych cenach co dotychczas, czekam jeszcze na potwierdzenie mailowe tego faktu.
Babnik Kalinina szuka teamu
Tak samo na maila możecie składać zamówienia na figurki z darmową dostawą na turniej.
Czekam na odpowiedź z hotelu z wyceną, chciałbym zrobić singla w piątek. Stay tuned
Poprawię punktację. Hotel będzie ogarniany tak jak wszystkie inne moje turnieje, robię rezerwację grupową i zbiorę od Was zamówienia. Czekam na formalne potwierdzenie od hotelu.
Rozmawiam z dyrektorem hotelu, wszystko jest w jak najlepszym porządku. Koszty usług hotelowych i wybranych napojów na barze mają być takie same, jak na Kozackim i na Ośmiu Wspaniałych, jedzenie ma być tak dobre, jak na ostatnim turnieju. Ale zanim potwierdzę to tutaj i wstawię ceny, czekam na ostateczne potwierdzenie z hotelu, max. do końca tego tygodnia.
Ceny usług hotelowych będą takie, jak na Ośmiu Wspaniałych:
Pakiet 1 - 1 noc w pokoju 2- lub 3-osobowym z soboty na niedzielę, obiad, kolacja w sobotę, śniadanie i obiad w niedzielę - 295 zł
Pakiet 2 - 2 noce w pokoju 2- lub 3-osobowym z soboty na niedzielę, śniadanie, obiad i kolacja w sobotę, śniadanie i obiad w niedzielę - 425 zł
Dopłata do pokoju single - 75 zł za noc
Moja strona jest już w fazie końcowych testów po wyczyszczeniu. Wycena sali na singla się przedłuża.
Pakiet 1 - 1 noc w pokoju 2- lub 3-osobowym z soboty na niedzielę, obiad, kolacja w sobotę, śniadanie i obiad w niedzielę - 295 zł
Pakiet 2 - 2 noce w pokoju 2- lub 3-osobowym z soboty na niedzielę, śniadanie, obiad i kolacja w sobotę, śniadanie i obiad w niedzielę - 425 zł
Dopłata do pokoju single - 75 zł za noc
Moja strona jest już w fazie końcowych testów po wyczyszczeniu. Wycena sali na singla się przedłuża.
Padło kilka pytań na prywatnych łączach o zasady - tak, gramy na nowe O&G oraz poprawiony suplement gigantów. Poprawiłem też widełki punktowe.