Uszaty służą za kontrę Generalnie gram zwykle na 3 skrolach na 2K ,a na 2,25+ zazwyczaj mam 4-5
Na takie pkt to czesto spotkac mozna zabe ,dzwonek ,a i HE moga sie trafic
Ratuje mnie troche to dobieranie
TK - 2250
Kurde dopiero luknąłem ,ze z tej ostatnie muszę sie 4 pkt. pozbyć
Chyba wywalę muzyka z łuczników .... kurde ,a na 2300 by sie wszystko tak ładnie zmieściło :D
Chyba wywalę muzyka z łuczników .... kurde ,a na 2300 by sie wszystko tak ładnie zmieściło :D
Chyba zagram czymś takim Kosztem 1 uszaty mam skrola wiecej i banerek na lukach + 1 lucznika
King - latanie ,ward na 4+ i +1W
2 x Liczka - 2 zwoje
Hiero liczka - zwój i jar
---------------------------------------------------
2 x 3 gołe rydwany
21 łuczników FCG i sztandar wskrzeszania
10 gołych łuczników
2 x swarm
2 x skorp
20 TG z FCG i Ikoną
3 Uszaty
--------------------------------------------------
2 klopy z czachami
King - latanie ,ward na 4+ i +1W
2 x Liczka - 2 zwoje
Hiero liczka - zwój i jar
2 x 3 gołe rydwany
21 łuczników FCG i sztandar wskrzeszania
10 gołych łuczników
2 x swarm
2 x skorp
20 TG z FCG i Ikoną
3 Uszaty
--------------------------------------------------
2 klopy z czachami
King mi sie nie podoba ale to juz kwestia gustu masz 5 czy 3 scrolle? jak 5 to o 2 za duzo jak 3 to okej:) 21 lucznikow fcg i wskrzeszanie? naprawde pograsz to sie przekonasz ze zarowno fcg jak i sztandar wskrzeszania na nich to syf wogole nie jestem przekonany do tak duzego odzialu lucznikow jakby to bylo 23-24 szkielety z LA i tarcza to co innego 2x3 gole rydwany kwestia gustu ja ostatnio zaczynam grac na jednej czworce z muzykiem i sobie chwale to 3 ushate to tez moze byc malo ale kwestia wyboru 2 klopy? jestem zza choc na PGA wytestuje giganta
Skrole sa 3
Klocek lucznikow (20+ z FCG) czesto mi sie sprawdza . Wielokrotnie przyjmowalem co na klate albo dobijalem do walki dajac przewage i szeregi ....
Ewentualnie moge wywalic skrola ,1 lucznika ,muzyka i sztandar wskrzeszania i dac czwarta uszate Nad tymi 2 opcjami sie zastanawiam:)
Klocek lucznikow (20+ z FCG) czesto mi sie sprawdza . Wielokrotnie przyjmowalem co na klate albo dobijalem do walki dajac przewage i szeregi ....
Ewentualnie moge wywalic skrola ,1 lucznika ,muzyka i sztandar wskrzeszania i dac czwarta uszate Nad tymi 2 opcjami sie zastanawiam:)