Zwierzoludzie Piety
Moderator: Dibo
-
- Wałkarz
Figurki są świetne (zwłaszcza jak na pierwsze dzieła). świetna trawa...
SOOOOlidny Table Tob ;-D mam nadzieje ze sie pojawisz na gornym slasku an turze zebym mogl to zobaczyc z bliska i pogratulowac:) mam sentyment do Bestii, to byla 1 armia ktora chciaelm zbierac, ale pozniej padlo na krasie i teraz Lizaki;) ale powolutku tez zaczynam na boczku kupowac bestyjki Jedyne co bym poradzil to zeby gorom wygreenstuffowac zlaczenie korpusu i rak, bo strasznie to widac
pzdr
pzdr
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
-
- Chuck Norris
podstawki bajera trawa bardzo realistyczna (zapewne przez jej pomalowanie)
skóra i trzony toporów rozumiem tylko w bazowym kolorze i dopiero zaczniesz je malować? jestem ciekaw jak to się rozwinie bo rozumiem ze to VIP
skóra i trzony toporów rozumiem tylko w bazowym kolorze i dopiero zaczniesz je malować? jestem ciekaw jak to się rozwinie bo rozumiem ze to VIP
Dzięki za wszystkie pochwały
Wygreenstafuje na pewno następne herdy bo tych skończonych nie będę już ruszał. Aż tak strasznie chyba nie jest.
Cała prawda o leśnych podstawkach:
Na górnym może kiedyś...Jasif pisze:mam nadzieje ze sie pojawisz na gornym slasku an turze zebym mogl to zobaczyc z bliska i pogratulowac:) (...) Jedyne co bym poradzil to zeby gorom wygreenstuffowac zlaczenie korpusu i rak, bo strasznie to widac
pzdr
Wygreenstafuje na pewno następne herdy bo tych skończonych nie będę już ruszał. Aż tak strasznie chyba nie jest.
Te też skończone, ale przy następnych bardziej się przyłożę i nie wiem co to VIP.VegaMStudio pisze:skóra i trzony toporów rozumiem tylko w bazowym kolorze i dopiero zaczniesz je malować? jestem ciekaw jak to się rozwinie bo rozumiem ze to VIP
Cała prawda o leśnych podstawkach:
Wypas i pozazdrościc. Mógłbyś na zamówienie robic.
Zgadza się. Podstawki rzeczywiście wyglądają mało naturalnie razem, ale przynajmniej poćwiczyłem je trochę. Łączenie podstawek na pewno zastosuję w następnych klockach bestigorów jak dożyję.
Na razie 12 bez FCG, każdy ma inną broń, żeby wyglądali bardziej zbójecko, ale zdaję sobie sprawę, że mało to efektowne, pomimo wielu godzin babrania się w szczególikach. W sumie miało być jak najbardziej realistycznie + jakiś jeden wyróżnik kolorystyczny. Nie wiem czy go widać i czy będzie wystarczającym wyróżnikiem dla całej armii.
Na razie 12 bez FCG, każdy ma inną broń, żeby wyglądali bardziej zbójecko, ale zdaję sobie sprawę, że mało to efektowne, pomimo wielu godzin babrania się w szczególikach. W sumie miało być jak najbardziej realistycznie + jakiś jeden wyróżnik kolorystyczny. Nie wiem czy go widać i czy będzie wystarczającym wyróżnikiem dla całej armii.
Na pewno wyznacznikiem będą podstawki, widać ten żółtawy.
Takie pytanie, te gałęzie kulasz z green Stuffu czy zdobywasz je w jeszcze inny sposób?
A Bestie bardzo ładne, widać że się przykładasz .
A Bestie bardzo ładne, widać że się przykładasz .
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
Dzięki. Gałęzie kulam z parku... Dokładniej są to korzenie i póki co, nic im się nie dzieje.
Starać się staram, ale moja trzydziesta figurka niewiele się różni od trzeciej :/
Zwykły muzyk nie dostanie nic więcej przez malowanie. Nie wiem czy będzie w ogóle przydatny.
Starać się staram, ale moja trzydziesta figurka niewiele się różni od trzeciej :/
Zwykły muzyk nie dostanie nic więcej przez malowanie. Nie wiem czy będzie w ogóle przydatny.
Ostatnio zmieniony 28 lut 2011, o 11:30 przez Pieta, łącznie zmieniany 1 raz.
Malowanie jak zwykle bardzo dobre. Model niestety wszystko psuje. Chcesz mieć ładne miotki to postaraj się upolować te wydane przez Iliad Games.
Given the choice, whether to rule a corrupten, failing empire or to chalange the fate through another throw, a better throw against one's desteny, what wos a king to do?
Arathorn pisze:Ogólnie nice i przyłączam się do pytaniaMajestic pisze:Takie pytanie, te gałęzie kulasz z green Stuffu czy zdobywasz je w jeszcze inny sposób?
Dzięki. Gałęzie kulam z parku... Dokładniej są to korzenie i póki co, nic im się nie dzieje.