Pisze z prosba o to abyscie napisali mniej wiecej w jaki tramwaj/autobus trzeba wsiasc i gdzie ( mozecie tez napisac o ktorej) aby dojechac na Nowa Hute.
NA przystanku koło dworca wsiadasz w tramwajkę nr 4 lub nr 15 i do centrum jedzie się nią ok 25 minut, wysiadacie na placu centralnym i idziecie w stronę huty Sędzimira, idziecie prawą stroną i skręcacie w drugą przełączkę w prawo w bloku, zobaczycie taki budynek mały ze schodkami i tam będzię na tym jedruś pisało, jakby były jakieś problemy z dojściem czy cos to dzwońcie do mnie na koma
gratki dla zwycięzców i wielkie dzięki za fajny turniej!
Miejsce 9 dla takiego nooba jak ja to całkiem spory sukces, może gdyby nie parę błędów byłoby ciut lepiej ale i tak nie ma co narzekać. rozpiska ChaDecji się sprawdziła, właściwie nie czuję potrzeby jakiejkolwiek zmiany.
a klocuszek 10 gołych hobgobasów za 20pkt to TurboBolki turnieju - w 1bitwie zjedli jednych spider ridersów, drugich przegonili, ubiliby jeszcze doom divera, ale trzeba było kończyć. w 2bitwie gdy ostał się już tylko jeden hobgobos samobójczą szarżą na rydwan HE opóźnił go o turę
bolce poszalały, szejker średnio, ale i tak warto go brać.
lekka kawa z sv4+ i łukami też robi swoje, tylko że cholernie droga.
muszę skombinować więcej zielonych niewolników do armii
Nie pamiętam już turnieju na którym mi tak słabo poszło .
Jak coś mogło sie nie udać to sie nie udawało , zabicie własnego kinga to nic przy tym co wyczyniali wczoraj moji magowie , 12 na 4 kosciach a 8 na 3 to dla nich praktycznie nie przekraczalne granice .
I co mogło spanikować to zawsze panikowało .
Jesteś pewien tej punktacji. Koleag mi doniósł że on zdobył 54 a nie 46, ja równiez zdobyłem więcej niż mam wpisane. Mój wynik ciągle będzie beznadziejny, ale nie chciałbym póżniej cały czas poprawiać wyników KLT. Proszę sprawdź to jeszcze raz.
Również GRATULUJE ZWYCIĘŻCĄ.
Dla mnie ten turniej nie wiedzieć czemu okazał się totalną porażką. By nie psuć zabawy mówieniem o kostkach, porównałbym tylko morale i wyszkolenie mojej armii do skaveńskich slaveów. Jednakże nie chce obrażać tych ostatnich:)
Heh, wiecie jak ludzie niewyraźnie potrafią napisać liczbę?
Jeżeli ktoś ma jakieś ale do wyników to pisać to bedę dalej rzozszyfrowywał wyniki na kartkach ew korygował, chyba że ktoś z grajacych przez przypadek sobie wygraną wpisał itp.
A od slavów kochanych moich poszedł, bo Malalowi treemana zjadły