Kolejny test polityczny (;
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- 4 karabiny
- Beast from the East
- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
Tradycjonalizm -2%
Wolność gospodarcza 0%
Wolności obywatelskie 20%
Doktryna najlepiej opisująca moje poglądy to: Liberalizm socjalny (socjal-liberalizm)
ładnie wyszło. test bardzo dobry, niemniej zarzuty mam podobne jakpingus.
Wolność gospodarcza 0%
Wolności obywatelskie 20%
Doktryna najlepiej opisująca moje poglądy to: Liberalizm socjalny (socjal-liberalizm)
ładnie wyszło. test bardzo dobry, niemniej zarzuty mam podobne jakpingus.
Jednak Tomash zmienił Ci nick
Przykro nam, ale Twoje poglądy nie odpowiadają żadnej istniejącej doktrynie politycznej. Sprawdź czy Twoje odpowiedzi były spójne i nie podważały się nawzajem.
Mnie to samo wyszło... a procenty tez dziwne.. Jak to się stało że nie ma partii która miała by te same poglądy.. ?
Przykro nam, ale Twoje poglądy nie odpowiadają żadnej istniejącej doktrynie politycznej. Sprawdź czy Twoje odpowiedzi były spójne i nie podważały się nawzajem.
Mnie to samo wyszło... a procenty tez dziwne.. Jak to się stało że nie ma partii która miała by te same poglądy.. ?
Nie zgadzam się. PiS to partia, która łączy mocno prawicową myśl nacjonalistyczną z socjalistycznym programem ekonomicznym. A jakie jedno słowo opisuje narodowość i socjalizm, to może w tym miejscu nie będę pisałSzaman pisze:nie do konca sie z tym zgadzam - a zwlaszcza, ze przykladem partii neokonserwatywnej w Polsce jest PiS
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
przepraszam, nie dodalem (myslalem, ze emotikon wystarczy), ze wg tworcow testu przykladem partii neokonserwatywnej w Polsce jest PiS. ja rowniez sie z tym nie zgadzamTomash pisze:Nie zgadzam się. PiS to partia, która łączy mocno prawicową myśl nacjonalistyczną z socjalistycznym programem ekonomicznym. A jakie jedno słowo opisuje narodowość i socjalizm, to może w tym miejscu nie będę pisałSzaman pisze:nie do konca sie z tym zgadzam - a zwlaszcza, ze przykladem partii neokonserwatywnej w Polsce jest PiS
"I fart in your general direction"
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Szaman pisze:tradycjonalizm 58%
wolnosc godpodarcza 60%
wolnosci obywatelskie -4%
i obydwoje mamy neokonserwatyzmSkavenblight pisze:Tradycjonalizm 60%
Wolność gospodarcza 14%
Wolności obywatelskie 6%
"I fart in your general direction"
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
a np. przy aborcji co dałaś? pełne prawo kobiety do decydowania? myślę że przy tych pytaniach najbardziej leciały procenty w dół.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Nie ma czegoś takiego, teraz po prostu osoby, które czegoś takiego dokonują nie są skazywane. - ale mogę się mylić.Skavenblight pisze:Nie, dałam to, co jest teraz - aborcja w przypadku gwałtu, zagrożenia życia itd.GreatTaurus pisze:a np. przy aborcji co dałaś? pełne prawo kobiety do decydowania? myślę że przy tych pytaniach najbardziej leciały procenty w dół.
Tradycjonalizm -21%
Wolnosc Gospodarcza 7%
Wolnosci Obywatelsjue 2%
Liberalizm socjalny
Partie socjalliberalne: Partia Demokratyczna – demokraci.pl
Czyli tak jak glosowalem 2 lata temu i jak w tych wyborach , ciesze sie , ze jednak wiem , ze popieram partie o najbardziej zblizonych do mnie pogladach ... ( chodzi mi o to , ze w tescie to wyszlo )
Wolnosc Gospodarcza 7%
Wolnosci Obywatelsjue 2%
Liberalizm socjalny
Partie socjalliberalne: Partia Demokratyczna – demokraci.pl
Czyli tak jak glosowalem 2 lata temu i jak w tych wyborach , ciesze sie , ze jednak wiem , ze popieram partie o najbardziej zblizonych do mnie pogladach ... ( chodzi mi o to , ze w tescie to wyszlo )
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
I się mylisz.pingus pisze:Nie ma czegoś takiego, teraz po prostu osoby, które czegoś takiego dokonują nie są skazywane. - ale mogę się mylić.Skavenblight pisze:Nie, dałam to, co jest teraz - aborcja w przypadku gwałtu, zagrożenia życia itd.GreatTaurus pisze:a np. przy aborcji co dałaś? pełne prawo kobiety do decydowania? myślę że przy tych pytaniach najbardziej leciały procenty w dół.
Choć pomyłka wynika z faktu, że niestety prawo nie jest przestrzegane, bo lekarz może odmówić ze względu na swoje przekonania - które ulegają zwykle zmianie po godzinach, i za dodatkową kasę...
Tradycjonalizm -9%
Wolność gospodarcza 47%
Wolności obywatelskie 36%
Liberalizm demokratyczny (demoliberalizm)
Wolność gospodarcza 47%
Wolności obywatelskie 36%
Liberalizm demokratyczny (demoliberalizm)