I Valkiriowo-Smoczy Turniej WFB w Krakowie

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Arte
Wodzirej

Post autor: Arte »

Rozpiske wysłałem

mam nadzieje ze bede mogl uzyc bardzo małe proxy
bo chce pojść z pomalowana cala armią wiec crossbowmanow bede miec jako HG

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Oczywiscie w takiej sytuacji pozwole na takie proxy, rozpe sprawdzilem i jest ok :wink:

Awatar użytkownika
GreatTaurus
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: GreatTaurus »

moje ID - 2250.

przy okazji proszę o dopisanie:

Michał "Laska" Lachman, Kraków, Nieformalny Klub "BRAK", DE

Awatar użytkownika
Arte
Wodzirej

ID 2231 o ile sie nie mylę

PSz
Falubaz

Post autor: PSz »

Paweł Szczurek ID 1915
Rafał Kępa ID 1365
Oba chyba

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Przypominam o podoaniu ID i wysałaniu mi rozpy bo jak na razie otrzymałem tylko jedną

PSz
Falubaz

Zapomnij - pierwsza bitwa na tajne rozpiski więc szybko ich nie zobaczysz ;)

Awatar użytkownika
GreatTaurus
Chuck Norris
Kontakt:

DaBossa pisze:Zapomnij - pierwsza bitwa na tajne rozpiski więc szybko ich nie zobaczysz ;)
po to wysyłasz wcześniej rozpę do organizatorów, żeby nie było wałów przy grze na tajne rozpiski. proste ;)

Awatar użytkownika
Wiewiór
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: Wiewiór »

Słowo się rzekło i za przysłanie do Krzyśka poprawnie wypełnionej rozpiski można dziabnąć ze dwa duże punkty :wink:

PSz
Falubaz

Rozpe sie pewnie wyśle bo czas jeszcze jest. Mi to nie bardzo przeszkadza, zwłaszcza że prawdopdobną rozpiske mozna zobaczyć na forum;)

@Great Taurus
Mówisz o wałach organizatorów?? żeby już wiedzieli co złożyć u siebie?? ;)

Awatar użytkownika
GreatTaurus
Chuck Norris
Kontakt:

@DaBossa
to już Ty powiedziałeś. :twisted:

Awatar użytkownika
Arte
Wodzirej

da bossa i ja juz nie maja tajnych, :D

aaaa i pamietaj da bossa, ich komentarze sa zapewne zgubne, chca nas juz na poczatku psychologicznie udupic :D

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Witam moje małe kochane warzywka które zawsze musza mi chaos wprowadzać :twisted:

@Da Bossa
Gdybyś chciał wiedzieć to ja nie gram na turnieju więc wasze rozpy potrzebne mi są jak zeszłoroczny śnieg, chodzi o to ąe nie każdy jednak umie zrobić poprawnie rozpę jak są jakieś ograniczenia a ten kto nie wyśle mi rozpy do wyznaczonego terminu nie będzie miał ani +2pkt ani nie będzie mógł grać na tajne rozpy.

A wiem ze moich myszek sie strasznie obawiacie, ale nie przejmujcie sie, zjadę was na innym turnieju :twisted: :wink:

PSz
Falubaz

Ku..... a czemu to niby nie grasz? Masz grać!

Lider KLT musi pilnować swojej pozycji.

Dasz radę połączyć sędziowanie i granie.

Awatar użytkownika
Wiewiór
Kontakt:

Jakby co, to ja nie mam nic przeciwko (masz tylko nie wygrać :wink: ).

PSz
Falubaz

A czy on kiedykolwiek wygrał jakikolwiek turniej w wfb?

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Mówisz że mogę grać :twisted:? W sumie czemu nie, ale co by było gdybym przypadkiem wygrał? :twisted: Co prawda jak DaBossa powiedział to niemożliwe bo nigdy żadnego turnieju nie wygrałem i właśnie dla tego jestem pierwszy w krakowskiej lidze :wink:

Ale nie martwcie się, z przyjemnością pocisnę was w przed dzień tego turnieju bo gram w bardzie na 2x800pkt, nie zeby skavy były mocne na te pkt a zwłaszcza w połączeniu z WE :twisted:

Ale tak na serio to tym razem odpuszczę sobie ten turniej, ale moją pozycję zabezpieczyłem bo moimi szczurami Oskar będzie grał czyli duża szansa na wygraną a on mi w lidze jak na razie nie zagraża, wiec jest ok :wink:

PSz
Falubaz

NIe gadaj głupot bo czytać się tego nie da:)

Weź swoje VC lub Khemri bo to chyba też masz;) no i skleć jakąś klimatyczną nie totalnie wypasioną rozpiskę i niszcz.

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

VC juz nie mam bo mi się znudziły po roku grania więc możesz mi z klt je wykreślić i wpisać Skavy/khemri bo tym tylko baęde cisnął, a na takie pkt khemri to porażka tylko skavy wchodzą w grę a powyżej 2000 tylko khemri a potem może skavy też, ale nie wcześniej niż jak skończę dzwonek. Ale jak nikt nie ma nic przeciwko to w sumie mogę zagrąć, tylko pytam co by było jakbym jakimś cudem wygrał? Pytanie to bardziej do Wiewióra. A poza tym wtedy już nie trzeba by mi rozpisek wysyłać :D

I nawet mam klimatyczną rozpę szczurów na 50 modlelach w tym 0 elektroli i 0 ratlingów, tylko ktos musiałby mi mengili pożyczyć żebym nią zagrał

Awatar użytkownika
Wiewiór
Kontakt:

Jak pisałem - nie przeszkadza mi, że będziesz grać. Jest to turniej lokalny, więc nie jest wykluczona sytuacja, w której sędzia jest jednocześnie graczem, a ufam w Twoją uczciwość i jestem przekonany, że nie będziesz w takim układzie wałował :wink: W takiej sytuacji, rozpiski po prostu prześlij do mnie, kolejne, jakie może do Ciebie trafią także. Ważne, żebyś nie zrobił jakiejś przegiętej armii, tylko coś fanowo-ciekawe, wtedy super.

ODPOWIEDZ