Macki Wojny 2007 15-16.12.2007 Master w Łodzi
Thx Reyki
A Tobie Jasiuuu wydłubię oko przy okazji najbliższego spotkania
A Tobie Jasiuuu wydłubię oko przy okazji najbliższego spotkania
Odnośnie strzelania skavenami:
po 1 - skaveny mogą strzelać do walki lub przez jednostki, które są FRIENDLY. Z tego co mi wiadomo to na parówkach przyjęło się, że armie są wobec siebie NEUTRAL
po 2 - na tym turnieju, to widzę, że nie ma panik od sojusznika; świadczy to jednoznacznie, że napewno obie armie nie są FRIENDLY
po 3 - jeżeli nie mogę rzucać swoich czarów na oddziały sojusznika, to z jakiej paki miałbym strzelać skavenami po jego oddziałach ??
Tak więc apeluję o zdrowy rozsądek i albo traktujemy wszystkie armie równo, albo parę forujemy też chciałbym, aby mój sojusznik HE rzucał popychaczki na moje Wildy - byłoby fajnie i miło
po 1 - skaveny mogą strzelać do walki lub przez jednostki, które są FRIENDLY. Z tego co mi wiadomo to na parówkach przyjęło się, że armie są wobec siebie NEUTRAL
po 2 - na tym turnieju, to widzę, że nie ma panik od sojusznika; świadczy to jednoznacznie, że napewno obie armie nie są FRIENDLY
po 3 - jeżeli nie mogę rzucać swoich czarów na oddziały sojusznika, to z jakiej paki miałbym strzelać skavenami po jego oddziałach ??
Tak więc apeluję o zdrowy rozsądek i albo traktujemy wszystkie armie równo, albo parę forujemy też chciałbym, aby mój sojusznik HE rzucał popychaczki na moje Wildy - byłoby fajnie i miło
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
- Shakin' Dudi
- Masakrator
tia...
strzelanie z Latarki jest o tyle konfliktowe, ze nie deklaruje sie celu a kierunek, a zasieg samego dziala jest nieprzewidywalny, a jak strzelamy do celu ktory za sobą posiada jednostke sojuszniczą? Z twojego punktu widzenia nie mozna gdyz mozna strzelic w friendly model (ja jak jest szansa przestrzelenia z działa w empire w swojego typa to strzelam inaczej lub wogóle nie strzelam w ten cel)....
A porównanie tego do czarów rzucanych na wildów to :mogłęs tego argumentu uzyc gdy mowa byłaby o rzucaniu piorunów do walki sojusznika, wtedy musiałbym pokornie spuścić głowe i odpuścic....
aczkolwiek powiem szczerze, ze ani nie gram szczurami ani z takowymi nie chciałem przyjechac w druzynie (zeby nie bylo ze walcze o zasade dla swojej armii jak to niektorzy robią )
strzelanie z Latarki jest o tyle konfliktowe, ze nie deklaruje sie celu a kierunek, a zasieg samego dziala jest nieprzewidywalny, a jak strzelamy do celu ktory za sobą posiada jednostke sojuszniczą? Z twojego punktu widzenia nie mozna gdyz mozna strzelic w friendly model (ja jak jest szansa przestrzelenia z działa w empire w swojego typa to strzelam inaczej lub wogóle nie strzelam w ten cel)....
A porównanie tego do czarów rzucanych na wildów to :mogłęs tego argumentu uzyc gdy mowa byłaby o rzucaniu piorunów do walki sojusznika, wtedy musiałbym pokornie spuścić głowe i odpuścic....
aczkolwiek powiem szczerze, ze ani nie gram szczurami ani z takowymi nie chciałem przyjechac w druzynie (zeby nie bylo ze walcze o zasade dla swojej armii jak to niektorzy robią )
Skaveny nie mogą strzelać po sojusznikach ale jak sojusznik stoi za i ewentualnie mogą go trafić to nie widzę problemu. Jako, że będę sędzią możecie to raczej potraktować jako oficjalne stanowisko.
A licky boom boom down!!!
- Shakin' Dudi
- Masakrator
ok dziekuje
Scimi nie mam nic przeciwko temu, aby sojusznik rzucał na Twoje oddziały czary wspomagające (jak zwał tak zwał) dla mnie to jest normalne, w końcu po to jesteście w tym sojuszu żeby sobie pomagać, wiadomo o co chodzi i nie ma sensu się nad tym dłużej rozwodzić. Co do Skavenów, mają taką a nie inna zdradliwą mentalność i naturę, że dla mnie jest normalnym strzelanie po swoich czy sojuszniczych jednostkach, żeby osiągnąć cel.
Pozdro
PS: Ustosunkuję się do b_sk-a, jest sędzią i on dyktuje warunki na turnieju.
Pozdro
PS: Ustosunkuję się do b_sk-a, jest sędzią i on dyktuje warunki na turnieju.
- swieta_barbara
- habydysz
Nie ma lasu: dobra nasza! Postaram sie przyjechac.
Jako autor oryginalnej wersji regulaminu miałem na myśli 2 sloty bohaterów.karlee pisze:Czy w armii na 1000 pkt jest ograniczenie do dwoch herosow czy do dwoch slotow hero ??
Więc Dragon Mage + inny bohater (bo domyślam się, że o to chodzi) odpada.
Ale, że po moim odejściu z OŁ regulamin był zmieniany i nie mogę Cię zapewnić, że taka jest ostateczna wersja.
Taka jest wersja ostateczna.
A licky boom boom down!!!
Ok. Ale zle zgadles, nie chodzi o Dragon MageJaceK pisze:Jako autor oryginalnej wersji regulaminu miałem na myśli 2 sloty bohaterów.karlee pisze:Czy w armii na 1000 pkt jest ograniczenie do dwoch herosow czy do dwoch slotow hero ??
Więc Dragon Mage + inny bohater (bo domyślam się, że o to chodzi) odpada.
Ale, że po moim odejściu z OŁ regulamin był zmieniany i nie mogę Cię zapewnić, że taka jest ostateczna wersja.