jeden mod potwierdził, drugi się też pod tym podpisujeb_sk pisze:Wh40k ssie i śmierdzi starymi ludźmi. Może być?Tomash pisze:Ktoś chce jeszcze mi (i Szamanowi i Jankielowi i Wafiemu i Szafie*) coś powiedzieć o niższości czterdziestki i czterdziestkowców?...
problem z ludźmi do gry
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Czyli mam możliwość zostania modem ;P Dzisiaj 6tka retributorek z veteranką i imagiferką powaliły w cc demona chaosu i chaple w jednej turze Modlitwy są boskie
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
no wlasnie - w lotra graja dzieci, w 40k emeryci, a zdrowi ludzie w pelni sil w WFB!Sykstus pisze:To tylko w naszej ziemi taki dziwny pogląd się utarł ... bo na Świecie to sami weterani w to grają... Za to w Lotra na całym globie dzieci grają
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.
- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
wypraszam sobie!Gobos pisze:no wlasnie -w 40k graja emeryci
Gobos napisał:
no wlasnie -w 40k graja emeryci
wypraszam sobie!
khemryjski emeryt. boso ale w bandażach
Chyba Warloosera...Chyba na forum Warmastera
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
bingo!
Eh człowiek sobie żartuje a tu wszyscy go od razu od looserów go Nieładnie
- Aragorn007
- "Nie jestem powergamerem"
Dobra postanowiłem walczyć o Battla! Ale pójdę trochę na kompromis i pogram też w LotR'a nie poradze nic, że kocham książki Tolkiena i całe Śródziemie