Army Builder Data File - nowe HE [update 14.11.07]
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Treant pisze:I've put together a good update for AB2.2 and have uploaded the files to:
http://groups.google.com/group/treants- ... oup/topics
Pretty easy install, just drag and drop 2 files. Please read the instructions for doing it and feel free to post bugs (in the group listing), I just might fix them.
Just know that I do not use the email attached to that group AND in a week or 2 I will forget I made it so be warned, support for this is temporary, until Anarchistica gets the "official" release out is the longest.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
W pierwszym post'ie zrobiłem update.
Teraz do ściągnięcia jest cały datafile.
Jest to rzeczywiście odrobinę starsza wersja, ale sorry, nie będę szukał, teraz każdej różnicy.
Ponieważ instaluje się jako oddzielny system, to nie będzie z tym problemu.
Teraz do ściągnięcia jest cały datafile.
Jest to rzeczywiście odrobinę starsza wersja, ale sorry, nie będę szukał, teraz każdej różnicy.
Ponieważ instaluje się jako oddzielny system, to nie będzie z tym problemu.
ja zauwazylem takie rzeczy:
- jest Great Eagles zamiast Great Eagle
- Standard of Balance ma stary opis dzialania
- przy dragon magu jest +1 dispell roll, a nie powinno
- przy chariotach w opisie jest Unit Strenght 1, zamiast 4
no i generalnie nie ma zasad itp, ale to juz nie problem, przynajmniej jest fajnie dzialajacy AB do czasu wyjscia oficjalnej nakladki
pzdr
- jest Great Eagles zamiast Great Eagle
- Standard of Balance ma stary opis dzialania
- przy dragon magu jest +1 dispell roll, a nie powinno
- przy chariotach w opisie jest Unit Strenght 1, zamiast 4
no i generalnie nie ma zasad itp, ale to juz nie problem, przynajmniej jest fajnie dzialajacy AB do czasu wyjscia oficjalnej nakladki
pzdr
- straznikcytadeli
- Mudżahedin
Dlaczego Drain Magic ma taki sam opis jak Shield of Saphery? Prócz tego fajnie byłoby, gdyby dodano jeszcze Special Character.
ja sciagnałem najnowszego update'a do Army Buildera - tam tez nie ma aktualnych speciali:(
i ASFElgrond pisze:goły i wesoły ale ma hand weaponFensir pisze:Goły Prince kosztuje 150 pkt.