WE 2350 pkt. na Poznań
heh, wiedzialem, ze to sie tak skończy...
szczerze mowiac nie wiem czy chce mi sie grac z milionem driad
ale z drugiej strony nie unikam chellengy bo nie jestem miekkim siusiorem
jak mi dasz zaczac to mozemy grac
heh a chcialem 1wsza bitwe zagrac z kims słabszym zeby przypomniec sobie jak to sie ruszało te fig... bo ja dawno nie grałem na 2k
szczerze mowiac nie wiem czy chce mi sie grac z milionem driad
ale z drugiej strony nie unikam chellengy bo nie jestem miekkim siusiorem
jak mi dasz zaczac to mozemy grac
heh a chcialem 1wsza bitwe zagrac z kims słabszym zeby przypomniec sobie jak to sie ruszało te fig... bo ja dawno nie grałem na 2k
no wiesz - nie nalegam liczyłem na Truepunka, ale chyba się przestraszył
zawsze mogę zdać się na los, więc nie ma problemu i od miętkich faj wyzywać nie będę
zawsze mogę zdać się na los, więc nie ma problemu i od miętkich faj wyzywać nie będę
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Bo ten wariant co podajesz to w sumie dość dobry, ale jak chcesz poczarować ja nie zamierzam - magia WE mnie średnio przekonuje i wolę tylko scrollować przeciwnika
Draconis - FOR EVER !!!
Ma smoka to kozaczy Ty nie zasłużyłeś na lanie, ale Truepunk tak tak sobie pomyślałem że skoro jego nie będzie to chętnie sprawdzę siłę śląskich graczy.zafael pisze:Scimi - zastanowie sie
Nie jestem Truepunkiem, i nie wiem czym zasłuzyłem sobie na lanie. Ale jesli nie ma innego wyboru...
ps Solo jeden z naszych chwali sie ze by z Toba wygrał - on ma chaos
a ja sie wzdrugam grac z takimi WE
Co do magii Beast - jest spoko, ale jedna jaskółka wiosny nie czyni. Jest jeden fajny czar, którego się boją smoki. Ja też jak gram ze smokiem to Beasta biorę i kulam na 4-5 kościach licząc na IF Tylko tak można się przebić, bo normalnie to oczywiste, że zescrollują.
Draconis - FOR EVER !!!
Hehe,
ano kozaczy
Ja załozyłem (nie wiem czy słusznie), ze jesli mamy podobny poziom ogrania, to ja dzieki rozpisce jestem na straconej pozycji.
Niech bedzie - jesli mam przegrac jakas bitwe to moze to byc 1wsza alo ostatnia
moze to i lepiej ze bedzie to pierwsza, mniejszy to bedzie zawod
Zagram pod jednym warunkiem...
Po bitwie - na pifto!!
ano kozaczy
Ja załozyłem (nie wiem czy słusznie), ze jesli mamy podobny poziom ogrania, to ja dzieki rozpisce jestem na straconej pozycji.
Niech bedzie - jesli mam przegrac jakas bitwe to moze to byc 1wsza alo ostatnia
moze to i lepiej ze bedzie to pierwsza, mniejszy to bedzie zawod
Zagram pod jednym warunkiem...
Po bitwie - na pifto!!
o to na masterach jest ciezko... poczatkujacy gracze zazwyczaj nie maja pomalowanych armii na 2kzafael pisze: heh a chcialem 1wsza bitwe zagrac z kims słabszym zeby przypomniec sobie jak to sie ruszało te fig... bo ja dawno nie grałem na 2k
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.