![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moje ostatnie prace
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
łucznik ma dużo lepszą kolorystykę niż wardancer.. niebieski, brązowy i szary tak sobie wyglądają:) ale głupi czerwony muchomor na podstawce mógłby dużo pomóc. poważnie.
brakuje też jakiejś tekstury na drewnie laski albo rozjaśniena żeby to nie był jeden kolor. jakieś wzorki na skórze czy spódniczce mogłyby być też fajne.
ale całkiem schludnie pomalowane:)
keep working
brakuje też jakiejś tekstury na drewnie laski albo rozjaśniena żeby to nie był jeden kolor. jakieś wzorki na skórze czy spódniczce mogłyby być też fajne.
ale całkiem schludnie pomalowane:)
keep working
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
tatoooooooooooo prosi sie o tatooooooooooooo a tak sa moze i fajni ale im jest "golo i wesolo" ...
eee... jakos tacy bladzi sa... na tancerzy to raczej nie pasuje to malowanie... naprawde czegos im brakuje...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
no ladnie naprawde ladnie szczegulnie swietnie ci ludzka skura wychodzi
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Elf jest super
Nie to co teraz robią... jakieś biało niebieskie pedalstwa ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Co do WD.
Uwazam , ze modele sa dobrze wycieniowane , natomiast gorszy jest dobor kolorów. Od razu rzuca się w oczy wardancer pomalowany na zielono. Kontrast kolorow jest super. Wiem , ze kazdy ma miec inny kolor tej szmaty, ale IMO najlepiej by wygladali jakby byli wszyscy na zielono. Najgorzej chyba wypada bialy. pozdr.
Natomiast HE jest pomalowany super. Czerwień ekstra pasuje do tak ciemnej zbroji i jasnych włosów. gratki
Uwazam , ze modele sa dobrze wycieniowane , natomiast gorszy jest dobor kolorów. Od razu rzuca się w oczy wardancer pomalowany na zielono. Kontrast kolorow jest super. Wiem , ze kazdy ma miec inny kolor tej szmaty, ale IMO najlepiej by wygladali jakby byli wszyscy na zielono. Najgorzej chyba wypada bialy. pozdr.
Natomiast HE jest pomalowany super. Czerwień ekstra pasuje do tak ciemnej zbroji i jasnych włosów. gratki
Wardecnerzy bardzo fajni, tylko mógłbyś im dorobić jakieś tatuaże
elf świetny, bardzo ładnie wycieniowany płaszczyk, na skavenie podobają mi się czaszki
(Malowałeś od snakebite leather?) U krasnala przyczepię się do płaszczyka. Taki za bardzo waciasty i jednolity. Można by go jeszcze trochę podcieniować. Ogólnie malowanie czyste i schludne, trzymaj tak dalej ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)