Jak trafi na 3000 TK, które jako jedyna armia na tym turnieju nie zostały obcięte magicznie (bo chyba brak dużego licza każdy gracz TK jakoś zniesie) to te dwa dodatkowe scrolle i tak nie wiele zmienią. 7 inkantacji+Jar powinno się w każdej kluczowej turze magii spokojnie przegryźć.Malal pisze:Wildowz dwa odzialy
bsb zbedny daj maga z scrollami
i nie traf na mnie
2000+1000 na Macki full ofensywa

Będa 2 lub 3 armie TK na 3k
Z jedną prawie zremisowałem ale przeciwnik ciśnieniowy więc się poddałem bo nie chciałem się użerać.
Jakoś nie boje się TK(o ile nie maja casketu).Gram TK sporo czasu i znam jej słabe punkty.
Ja na Macki idę po to by zrobic liczebność i pograć sobie smieszną rozpiska a nie po to by jakieś debilne punkty do ligi zdobywać.
Punkty ligowe nic mi nie dają.
Nie wazne które miejsce zajme(byle było w górnej połowie stawki).
Malal.Jeśli na Ciebie trafię to spokojnie możemy pisać 20-0 dla ciebie i możemy pójść na piwo.
Z jedną prawie zremisowałem ale przeciwnik ciśnieniowy więc się poddałem bo nie chciałem się użerać.
Jakoś nie boje się TK(o ile nie maja casketu).Gram TK sporo czasu i znam jej słabe punkty.
Ja na Macki idę po to by zrobic liczebność i pograć sobie smieszną rozpiska a nie po to by jakieś debilne punkty do ligi zdobywać.
Malal.Jeśli na Ciebie trafię to spokojnie możemy pisać 20-0 dla ciebie i możemy pójść na piwo.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Kielon cos moze powiedziec o takich praktykachReyki pisze: Malal.Jeśli na Ciebie trafię to spokojnie możemy pisać 20-0 dla ciebie i możemy pójść na piwo.

Klamstwo!! TK nie ma slabych pktReyki pisze:

20 pkt najepiej smakuje wydarte z martwej reki przeciwnikaReyki pisze: Malal.Jeśli na Ciebie trafię to spokojnie możemy pisać 20-0 dla ciebie i możemy pójść na piwo.

podpis nieregulaminowy - administracja
...Brzmi ja jak jakis paciorekReyki pisze: Ja na Macki idę po to by zrobic liczebność i pograć sobie smieszną rozpiska a nie po to by jakieś debilne punkty do ligi zdobywać.

W obliczy starczia z bandą PG z wyżyłowanymi rozpiskami nie licze na zwycięztwo.
Na te punkty strasznie cięzko złożyć coś co by mi odpowiadało klimatem.
Jestem może dziwny ale Standardem nigdy nie osiągnąłęm takich wyników jak moimi niegrywalnymi i plewnymi rozpiskami.
A co do tego że szkoda czasu.I tak bym w weekend grał ale stołów nie ma w Łodzi wolnych bo w sobotę jest turniej Lotra jeszcze.
I wszyscy znani mi gracze z Łodzi będa na Mackach.Tak czy inaczej jestem skazany na Macki:P
Na te punkty strasznie cięzko złożyć coś co by mi odpowiadało klimatem.
Jestem może dziwny ale Standardem nigdy nie osiągnąłęm takich wyników jak moimi niegrywalnymi i plewnymi rozpiskami.
A co do tego że szkoda czasu.I tak bym w weekend grał ale stołów nie ma w Łodzi wolnych bo w sobotę jest turniej Lotra jeszcze.
I wszyscy znani mi gracze z Łodzi będa na Mackach.Tak czy inaczej jestem skazany na Macki:P
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Coś w tym stylu.Nawet zacząłem tatuaż sobie robić.
Projekt to wielki głowonóg na plecach...
Projekt to wielki głowonóg na plecach...
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
No jasne.
Po wygibasach z Pg na Mackach będe miał taki skill że z zamkniętymi oczami i lewą stopą się wydziargam.
Dębek.TK na 1500 ma mały problem ale nie jest słabe(ostatnio zasadziłem masakre szczurom w 3 turze i to bez giganta,kloppy i wykopek).
Po wygibasach z Pg na Mackach będe miał taki skill że z zamkniętymi oczami i lewą stopą się wydziargam.
Dębek.TK na 1500 ma mały problem ale nie jest słabe(ostatnio zasadziłem masakre szczurom w 3 turze i to bez giganta,kloppy i wykopek).
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
szczury rzuciły 3 miscasty pod rząd?Reyki pisze: Dębek.TK na 1500 ma mały problem ale nie jest słabe(ostatnio zasadziłem masakre szczurom w 3 turze i to bez giganta,kloppy i wykopek).

Szczury miały 3 elektryków jeden oddział wykopek i oddział 7 jezzaili.
Pierwszy piorun zakończył faze magii.
A dalej to juz poleciało.
Udało mu się zabić mi jednego licza i jedne gołe rydwany czyli łacznie 280 pkt.
Pierwszy piorun zakończył faze magii.
A dalej to juz poleciało.
Udało mu się zabić mi jednego licza i jedne gołe rydwany czyli łacznie 280 pkt.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Kiedyś zgniotłem w pył imperium na 3 magach i czołgu na 1500 pkt mając armię w 90 % na chłopach bo Manfredowi przez 4 pierwsze tury czołg zacioł się dokładnie 4 razy, a magowie mieli problem z rzuceniem jakiegokolwiek czaru. Czy mam wnioskować, ze bretka na chłopach zajebiście wymiata, czy może jednak miałem sporo farta.
Co do TK jestem zdania, że to mocna armia na duże pkt. Z resztą jest master w Bydgoszczy, lecz tam Malal pewnie pojawisz sie z WE? A może się mylę?
Co do TK jestem zdania, że to mocna armia na duże pkt. Z resztą jest master w Bydgoszczy, lecz tam Malal pewnie pojawisz sie z WE? A może się mylę?

Bydzia obcina TK magie i jednostki< nie moge wystawic przegietej kombinacji klopy ushatek i 2 skorpowDębek pisze:Kiedyś zgniotłem w pył imperium na 3 magach i czołgu na 1500 pkt mając armię w 90 % na chłopach bo Manfredowi przez 4 pierwsze tury czołg zacioł się dokładnie 4 razy, a magowie mieli problem z rzuceniem jakiegokolwiek czaru. Czy mam wnioskować, ze bretka na chłopach zajebiście wymiata, czy może jednak miałem sporo farta.

podpis nieregulaminowy - administracja
Sranie w banie.
To że ty nie masz problemu to nie znaczy, że to mocna armia na 1500 pkt. Nie każdy gracz TK jest takim wymiataczem jak ty. Jedne armie na małe pkt tracą inne zyskują. TK w mojej ocenie jest jedną z tych armii, które traca najwiecej bo z 5 PD armia, której taktyka w 99% opiera się na wykozystaniu magii ma na starcie spory problem do rozwiązania.