2000+1000 na Macki full ofensywa

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dębek
Wujek

Post autor: Dębek »

Malal pisze:Wildow :wink: z dwa odzialy :D bsb zbedny daj maga z scrollami :wink: i nie traf na mnie 8)
Jak trafi na 3000 TK, które jako jedyna armia na tym turnieju nie zostały obcięte magicznie (bo chyba brak dużego licza każdy gracz TK jakoś zniesie) to te dwa dodatkowe scrolle i tak nie wiele zmienią. 7 inkantacji+Jar powinno się w każdej kluczowej turze magii spokojnie przegryźć.
Obrazek
Obrazek

Malal
Kretozord

Post autor: Malal »

Dlatego pisze nie traf na mnie :wink: A HLP mozna miec bo to nie general armii :wink:
podpis nieregulaminowy - administracja

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Post autor: Reyki »

Będa 2 lub 3 armie TK na 3k

Z jedną prawie zremisowałem ale przeciwnik ciśnieniowy więc się poddałem bo nie chciałem się użerać.

Jakoś nie boje się TK(o ile nie maja casketu).Gram TK sporo czasu i znam jej słabe punkty.

Ja na Macki idę po to by zrobic liczebność i pograć sobie smieszną rozpiska a nie po to by jakieś debilne punkty do ligi zdobywać.
Punkty ligowe nic mi nie dają.
Nie wazne które miejsce zajme(byle było w górnej połowie stawki).

Malal.Jeśli na Ciebie trafię to spokojnie możemy pisać 20-0 dla ciebie i możemy pójść na piwo.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.

KFC-Karl Franz Chicken

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

Reyki pisze: Malal.Jeśli na Ciebie trafię to spokojnie możemy pisać 20-0 dla ciebie i możemy pójść na piwo.
Kielon cos moze powiedziec o takich praktykach ;-)
Obrazek

Malal
Kretozord

Reyki pisze:
Jakoś nie boje się TK(o ile nie maja casketu).Gram TK sporo czasu i znam jej słabe punkty.
Klamstwo!! TK nie ma slabych pkt :wink:
Reyki pisze: Malal.Jeśli na Ciebie trafię to spokojnie możemy pisać 20-0 dla ciebie i możemy pójść na piwo.
20 pkt najepiej smakuje wydarte z martwej reki przeciwnika :D

Awatar użytkownika
szkodnik
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: szkodnik »

Reyki pisze: Ja na Macki idę po to by zrobic liczebność i pograć sobie smieszną rozpiska a nie po to by jakieś debilne punkty do ligi zdobywać.
Punkty ligowe nic mi nie dają.
Nie wazne które miejsce zajme(byle było w górnej połowie stawki).
...Brzmi ja jak jakis paciorek :roll: A druga sprawa: dla mnie to szkoda czasu by było w takim razie. Dobrze się bawić - tak, przede wszystkim - ale, żeby nie myśleć o zwyciężaniu? Odpada :wink:

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

W obliczy starczia z bandą PG z wyżyłowanymi rozpiskami nie licze na zwycięztwo.

Na te punkty strasznie cięzko złożyć coś co by mi odpowiadało klimatem.
Jestem może dziwny ale Standardem nigdy nie osiągnąłęm takich wyników jak moimi niegrywalnymi i plewnymi rozpiskami.

A co do tego że szkoda czasu.I tak bym w weekend grał ale stołów nie ma w Łodzi wolnych bo w sobotę jest turniej Lotra jeszcze.
I wszyscy znani mi gracze z Łodzi będa na Mackach.Tak czy inaczej jestem skazany na Macki:P
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.

KFC-Karl Franz Chicken

Malal
Kretozord

Skazany na macki ? to kolejny sezon prison break :lol2:

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

Reyki nie marudź. Pomyśl z kim masz szansę pograć! Z największymi spamerami tego forum i nie tylko :D

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Coś w tym stylu.Nawet zacząłem tatuaż sobie robić.

Projekt to wielki głowonóg na plecach...

KFC-Karl Franz Chicken

Awatar użytkownika
Dębek
Wujek

Klamstwo!! TK nie ma slabych pkt
Do 1500 pkt ma same słabe pkt
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Dastor
Masakrator

Post autor: Dastor »

I zrobisz sobie sam tatuaż na plecach?:D:D:D

Malal
Kretozord

Dębek pisze:
Klamstwo!! TK nie ma slabych pkt
Do 1500 pkt ma same słabe pkt
Mylisz sie Debku srodze sie mylisz :twisted:

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

No jasne.
Po wygibasach z Pg na Mackach będe miał taki skill że z zamkniętymi oczami i lewą stopą się wydziargam.

Dębek.TK na 1500 ma mały problem ale nie jest słabe(ostatnio zasadziłem masakre szczurom w 3 turze i to bez giganta,kloppy i wykopek).

KFC-Karl Franz Chicken

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

Reyki pisze: Dębek.TK na 1500 ma mały problem ale nie jest słabe(ostatnio zasadziłem masakre szczurom w 3 turze i to bez giganta,kloppy i wykopek).
szczury rzuciły 3 miscasty pod rząd? ;-)
Obrazek

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

nie , poprostu to były szczury bez magów ratlingów jezzaili i wykopek :)

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Szczury miały 3 elektryków jeden oddział wykopek i oddział 7 jezzaili.
Pierwszy piorun zakończył faze magii.
A dalej to juz poleciało.

Udało mu się zabić mi jednego licza i jedne gołe rydwany czyli łacznie 280 pkt.

KFC-Karl Franz Chicken

Awatar użytkownika
Dębek
Wujek

Kiedyś zgniotłem w pył imperium na 3 magach i czołgu na 1500 pkt mając armię w 90 % na chłopach bo Manfredowi przez 4 pierwsze tury czołg zacioł się dokładnie 4 razy, a magowie mieli problem z rzuceniem jakiegokolwiek czaru. Czy mam wnioskować, ze bretka na chłopach zajebiście wymiata, czy może jednak miałem sporo farta.
Co do TK jestem zdania, że to mocna armia na duże pkt. Z resztą jest master w Bydgoszczy, lecz tam Malal pewnie pojawisz sie z WE? A może się mylę?
Obrazek
Obrazek

Malal
Kretozord

Dębek pisze:Kiedyś zgniotłem w pył imperium na 3 magach i czołgu na 1500 pkt mając armię w 90 % na chłopach bo Manfredowi przez 4 pierwsze tury czołg zacioł się dokładnie 4 razy, a magowie mieli problem z rzuceniem jakiegokolwiek czaru. Czy mam wnioskować, ze bretka na chłopach zajebiście wymiata, czy może jednak miałem sporo farta.
Co do TK jestem zdania, że to mocna armia na duże pkt. Z resztą jest master w Bydgoszczy, lecz tam Malal pewnie pojawisz sie z WE? A może się mylę?
Bydzia obcina TK magie i jednostki< nie moge wystawic przegietej kombinacji klopy ushatek i 2 skorpow :roll: >ani 2x liczy :roll:

Awatar użytkownika
Dębek
Wujek

Sranie w banie. :wink: To że ty nie masz problemu to nie znaczy, że to mocna armia na 1500 pkt. Nie każdy gracz TK jest takim wymiataczem jak ty. Jedne armie na małe pkt tracą inne zyskują. TK w mojej ocenie jest jedną z tych armii, które traca najwiecej bo z 5 PD armia, której taktyka w 99% opiera się na wykozystaniu magii ma na starcie spory problem do rozwiązania.
Obrazek
Obrazek

ODPOWIEDZ