Prawie

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Treevill
Kradziej

Post autor: Treevill »

kubik290 pisze:tu w anglii gdzie mieszkam jest PVA Glue, jest bialy i sluzy jako podklad do malowania
a w Polsce ma wiele nazw (klej stolarski,wikol,itp) :P

z tego kleju mozna robic imitacje wody lub sople ... ale zeby uzuwac go jako podklad ???? debilizm :lol2:

Awatar użytkownika
Phoenix
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: Phoenix »

Konwersjie i wykonanie całkiem fajne. Miły klimacik mają te "produkty" i ciekawy pomysł. Generalnie nie ma sie specjalnie do czego przyczepiać, jedyne co mnie zastanawia to motyw SALAMANDRY w wodzie.... hmmm dla mnie to zawsze było stworzenie ogniste żyjace po jaskiniach a nie na bagnach i w wodzie, zapewne by ją to zgasiło ;)

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Post autor: Reyki »

Ten smok to przeciez fell beast nazgulowy z lotra.Fakt że sporo doklejonych rzeczy ma.Ciekawie sie prezentuje.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.

KFC-Karl Franz Chicken

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

W tej chwili jest w posiadaniu mojego kolegi z Poznania, widziałem na żywo, fajny :)

Awatar użytkownika
dead
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: dead »

@Reyki - Zapytaj sie MEGI ona go ulepila ... jest to jej wlasnoreczny ulepek ;) pozdro

ODPOWIEDZ