![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
ale: podstawkę ma mniejszą niż sie spodziewałem i tym bije aroka na głowę i ma tyle ld że jest mega samowystarczalny.
Moderator: Kołata
A niby dlaczego miało by ich nie byćczy od woundów bez hitów są wardy lub regena?
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Losujesz jak przy strzelaniu jak sądzę.a jak losuje się woundy jak kolo jest na smoku? standardowo?
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
nawet nie dojdą dość blisko by go zobaczyć, na długo przed tym zejdą o katapult i doomówloko pisze:a wiesz co wymienione przez ciebie stwory robią na widok spider bannnera?
powodzenia przebić T8 sfinksa. Ja bym nie marnował tego strzału licząc na 6stke na woundzie z dooma.likaon pisze:nawet nie dojdą dość blisko by go zobaczyć, na długo przed tym zejdą o katapult i doomówloko pisze:a wiesz co wymienione przez ciebie stwory robią na widok spider bannnera?
sfinks z katapy, kościany olbrzym z doomaMagnaf pisze:powodzenia przebić T8 sfinksa. Ja bym nie marnował tego strzału licząc na 6stke na woundzie z dooma.likaon pisze:nawet nie dojdą dość blisko by go zobaczyć, na długo przed tym zejdą o katapult i doomówloko pisze:a wiesz co wymienione przez ciebie stwory robią na widok spider bannnera?
sfinks z katapy, kościany olbrzym z dooma[/quote]powodzenia przebić T8 sfinksa. Ja bym nie marnował tego strzału licząc na 6stke na woundzie z dooma.