PlayMini Of The Month 8 - styczeń
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
no to Raptaparat się pospieszył ze swoim magiem, miałby pewnie wygraną jak nic:D chyba że to nie do jego armii...;]
a spawn tzeencha z zianiem może być?:D
a spawn tzeencha z zianiem może być?:D
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
"Kobiety"Co u O&G jest ognistego?

to ja zrobię BSB na coldłonie z burning blade of chotec
jak by to było naciągane to najwyżej sie mnie nie zaliczy ale proszę powiedzieć mi to pod koniec miesiąca
właśnie skończyłem go lepić

jak by to było naciągane to najwyżej sie mnie nie zaliczy ale proszę powiedzieć mi to pod koniec miesiąca

właśnie skończyłem go lepić

Tak 

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
-
- Kretozord
polecam waraltara albo herosa z doomfire ring 

Możesz mu zrobić tą ręke na której ma pierścionek płonącą, żeby bardziej było widać 
Ja chyba pomaluje szamana orków, już od jakiegoś czasu mam skonwertowanego- ma płomień na końcu kija. Może jeszcze zrobie ChD sorcerora.
A heros ChD też mógłby być nie? Jak by miał w ekwipunku ten płonący młot i by to było widać na figurce?

Ja chyba pomaluje szamana orków, już od jakiegoś czasu mam skonwertowanego- ma płomień na końcu kija. Może jeszcze zrobie ChD sorcerora.
A heros ChD też mógłby być nie? Jak by miał w ekwipunku ten płonący młot i by to było widać na figurce?

Dzięki wielkie
Będzie miał płomienie na płaszczu więc dobrze podpasuje
Niestety bedzie dany na sprzedarz a z tego co widze to takie prace nie są brane pod uwagę... Mówi się trudno
PS: Mam jeszcze nekromante z płonącym mieczykiem ale na 90% niie zdąże
(ten jest do mojej armi
)
pozdrawiam

Niestety bedzie dany na sprzedarz a z tego co widze to takie prace nie są brane pod uwagę... Mówi się trudno

PS: Mam jeszcze nekromante z płonącym mieczykiem ale na 90% niie zdąże

pozdrawiam