Jakoś nie jestem przekonany do przerzutów na małym liczu- zamiast nich zabrałbym staff of mastery, ale wtedy nie mógłbyś na nim mieć latania więc moja propozycja odpada(chyba żeby miał za zadanie podrużować z najszybszym odziałem w naszej armi: Tomb Guardami z icon of rakaph). Poza tym jest raczej ok. A ten skaven który gra z tobą w parze miał 3 elektryków??? Jeśli tak to jakim cudem dispelowali tyle waszych czarów? Elektrycy: 3 czary na 3 kościach + jakiś bound spell, Prince: 1 czar na jednej kostce, Licze: Hierophanta czar na 2 kostkach+ hieratic jar i 2 licz czar na 2 kostkach.
Razem: 14 kości + hieratic jar+ bound spell
I jeszcze zrezygnuj z mirage banner na tomb guardach, zamiast niego wrzuć the undying legion(dodatkowy bound spell, albo znakomity icon of rakaph). Pozdr
TK 1500
Właśnie chodzi o to że wpuszczali pioruny i my na tym bardziej traciliśmy(wszystkie soczyste cele były zescreenowane skinkami).
Jak się wpuści 2k6s5 to jest szansa że na jednej z tych 2k6 padnie 1 czyli elektryk się smazy).
Dispellowali co turę(az do 3 gdzy nie było juz elektryków)cascet, jeden dodatkowy strzał ze szkieletów i 1 piorun oraz storm demona.Resztę puszczali.
Jak elektrycy zdechli to nie mieli juz problemu z blokowaniem magii TK.
(6 kostek i 2 scrolle).
Ikony nie lubię no i tu mi raczej nie potrzebna.Boki mam chronione przez clanraty i 2 ratlingi.
Zobacze czy lepiej dac wskrzeszanie czy warbanner a moze własnie mirage zostanie.Kolejny play test w środę.Tym razem ChD i HE.
Jak się wpuści 2k6s5 to jest szansa że na jednej z tych 2k6 padnie 1 czyli elektryk się smazy).
Dispellowali co turę(az do 3 gdzy nie było juz elektryków)cascet, jeden dodatkowy strzał ze szkieletów i 1 piorun oraz storm demona.Resztę puszczali.
Jak elektrycy zdechli to nie mieli juz problemu z blokowaniem magii TK.
(6 kostek i 2 scrolle).
Ikony nie lubię no i tu mi raczej nie potrzebna.Boki mam chronione przez clanraty i 2 ratlingi.
Zobacze czy lepiej dac wskrzeszanie czy warbanner a moze własnie mirage zostanie.Kolejny play test w środę.Tym razem ChD i HE.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken