Nasza klasa
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Takie wlasnie sa te internetowe serwisy - ludziki lubia sie chwalic. Dla niektorych zyciowym osiagnieciem byly wakcje w tunezji, a dla innych zdezelowane bmw, wiec pokazuja co maja.Cyel pisze:8 na 10 moich byłych klasowych znajomych nie może się powstrzymać przed pakowaniem zdjęć swoich dzieciaków i zagranicznych wojaży,jakby musieli koniecznie pokazać,czego to oni nie osiągnęli w życiu ;P
- Tiger Brown
- Kradziej
A max ??!!! Wyrodna matka !Skavenblight pisze:No i dziecka nie mam
Daj jego awatara do swojej galerii, sensacja murowana.
Też jestem na n-k. Ale się ludki z podstawówki pozmieniały... rrrety! Tylko ja wciąż tak przystojny jak dawniej.
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
Ja też mam :>
Dostałem niedawno taką wiadomość na gg, ale potraktowałem to jako głupi łańcuszek. Ja się nie znam, ale wydaje mi się, że tak się nie da wirusa wrzucić. No, chyba że to serwer n-k byłby zainfekowany, ale wtedy wątpię żeby się na czymś takim tylko skończyło.raf pisze:Ja.
Tylko uważajcie troszkę z tym portalem. Nie wolno podawać zbyt duzo danych o sobie, no i ostatnio ponoć pojawiły sie jakieś virusy, które przenoszą się na kompa po zaakceptowaniu jako frienda jakiegoś dziwnego użytkownika...
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Tiger Brown pisze:A max ??!!! Wyrodna matka !Skavenblight pisze:No i dziecka nie mam
Daj jego awatara do swojej galerii, sensacja murowana.
No ładnie, faktycznie - mimo, że adoptowany!
Jasne, że się pochwalę synem w galerii - od razu zakasuję wszystkie tunezyjsko-opalone panny oraz członkinie wspólnot wszelkich z dziewiątkami dzieci
- Kapitan Hak
- Bosman
- Kontakt:
Albo któreś z jego dzieł ...Tiger Brown pisze: Daj jego awatara do swojej galerii, sensacja murowana.
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
Co za spam... Ja też tam jestem.
- True Legionista
- "Nie jestem powergamerem"
Ja tez i caly Legion Kraków
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Muszyna to swojskie rejony no To jest dopiero lans góry, góry, góry a u was SB patelnia