Ale wieksze punkty dla odmiany bardzo chetnie.

przeciez w tym roku EEGT ma zasady takie, jakie sami chcieliscie! z normalna punktacja, ze scenariuszami, bez speciali... jakie wygibasy?!Marios pisze:Mówiłem o turnieju z normalnymi zasadami punktacji, bez bajeró, po prostu singiel 2250 z progami punktowymi co 1 punkt, a nie jakieś wygibasy. DObre stare i sprawdzone zasady!!Szaman pisze: Eastern Europe Grand Tournament
Czytałem rulepacka do 40k i był jakiś pokręcony więc założyłem, że w wfb jest tak samo. To może rzeczywiście wpadnęSzaman pisze:przeciez w tym roku EEGT ma zasady takie, jakie sami chcieliscie! z normalna punktacja, ze scenariuszami, bez speciali... jakie wygibasy?!Marios pisze:Mówiłem o turnieju z normalnymi zasadami punktacji, bez bajeró, po prostu singiel 2250 z progami punktowymi co 1 punkt, a nie jakieś wygibasy. DObre stare i sprawdzone zasady!!Szaman pisze: Eastern Europe Grand Tournament
Sorry Mario za zgryźliwość.Marios pisze:Dzięki Dżej.., wiedziałem, że mogę na Ciebie liczyć. .Jedy Knight pisze:Zrób turniej.
Może wypróbujecie nowy wspaniały system parowania ETC, za którym głosowaliście?Dalmar pisze:Tak sie zastanawiam - a może by tak zrobić lokala drużynowego (na 2250) - wiecej troche do organizacji ale zabawa też przednia. Był jakiś czas temu na Narbutta taki lokal i zgłosiłem nawet Team ale sam w końcu nie mogłem zagrać (niestety starość nie radość) - może to takiego zrobić.
Co wy na to Panowie i Panie (jeśli jakieś mają ochotę zagrać)
Dżej, nie chce mi się poświęcać tyle czasu na battla. Po prostu chciałem rozprostować kości i sprawdzić, czy jeszcze "mogę" w battlaJedy Knight pisze: Sorry Mario za zgryźliwość.
Tematy – „Czemu nie ma turnieju w Warszawie”, jakoś mnie tak nastawiają.
Co Ci tak na tej zapadłej wiosce zależy?
31 maj – 1 Czerwiec, jest fajny turniej w Malmö
– rzut beretem. 2250 ETC rule-pack – sędzia główny po polsku mówi.
Nic tylko grać.