SM Chaplain Skonczony !! :D

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
vocal
Masakrator
Kontakt:

Post autor: vocal »

albo słabe fotki albo czarny jest słabo wycieniowany. lepsze oświetlenie, białe tło może... do tego jakoś nudno wygląda ten model ale to może wina fotek.

Lesthad
Mudżahedin

Post autor: Lesthad »

Eee a jakie tam tło jest ?:P co do fotek to ja lepszych nie jestem w stanie zrobic moim aparatem . Czarny na naramiennikach nie jest az tak bardzo wyciagniety jak na zbroi , wiec moze go nie widac , ale wycieniowany troche jest . Lepsze fotki beda jak pomaluje :)

Awatar użytkownika
vocal
Masakrator
Kontakt:

nie wiem jakie tło jest ale wygląda na zdjęciu na mocno szare a zbliżając się do krawędzi zdjęcia- ciemnoszare:P to zostaje lepsze oświetlenie albo rozjaśnienie w jakimś programie.
a... i śrubki i krawędzie na złotym na padzie można wyciągnąć jasnym mocniej.
już chyba wiem skąd wrażenie nudności modelu... nie dość że czarny prawie cały to jeszcze złoty i snakebit wyglądają niemal identycznie, a czerwone elementy są bardzo zgaszone.
model wygląda na fajnie zrobiony ale tego nie widać niestety na fotkach:( czarny wygląda jakby był tylko na krawędziach rozjaśniony... ale już na jednym zdjęciu lepiej oświetlonym widać że to jest lepsze.

Lesthad
Mudżahedin

Za okol otydzien fotki beda lepsze , moim aparatem nic nie wyciagne wiecej . Pancerz czarny ma byc bo to jest chaplain :P . Ps jaki snakbit ?:P

Awatar użytkownika
vocal
Masakrator
Kontakt:

szmatki;]

Lesthad
Mudżahedin

szmatki bestial+chesnut i do bleacheda . 0 snakebitu ;p
Chyba jakos przemaluje te szmatki :D bo powoli i mi sie przestaja podobac :D

Lesthad
Mudżahedin

Przemalowalem calkowicie szmatke , na zdjeciu jest duzo ciemniejsza a bazowa warstwa to bestial brown + codex grey :D
zobaczcie sami

Obrazek

Awatar użytkownika
Fedek
Chuck Norris

Post autor: Fedek »

Znacznie lepiej IMO. Bardzo ładnie się prezentuje.

Lesthad
Mudżahedin

Dzieki ,tez mi sie zdaje ze troche lepiej . Rozjasnilem troche zdjecie , strasznie sztucznie ale jest szmatka wyglada blizej oryginalu.
Obrazek

Awatar użytkownika
loler
Wodzirej

Post autor: loler »

Jeśli szmatka tak wygląda w realu to znaczy, że wygląda bardzo dobrze :P

Lesthad
Mudżahedin

Obrazek

Wreszcie skonczone , i dobre fotki . Teraz mozecie jechac :D ja juz dostalem ocene ;d

Awatar użytkownika
Wood Elf
Wałkarz

Post autor: Wood Elf »

pro pomalowana fajne kolorki ,dobre cieniowanie na barku kozacki napis...fajnie wyglądają te złote elementy,to takie co ma w ręce mi sie bardzo podoba ładnie zrobione ogólnie figs jest git! :P Ty go dajesz na eBay?:P bo tam coś wcześniej pisałeś,,...

Lesthad
Mudżahedin

Tak figurka leci na eBay , dzieki za pozytywny komentarz , czekam na wiecej . Takze negatywne :D

war2bone
Chuck Norris

Post autor: war2bone »

staranności więcej i cierpliwości - pod koniec zamalowałeś sobie trochę figurkę ale i tak bardzo ładna

Awatar użytkownika
vocal
Masakrator
Kontakt:

i o to chodziło:)
jak na ebay to starczy, niewiele wiecej można wycisnąć z tego figsa.
czekam na kolejny figs:)
pozdro!

Lesthad
Mudżahedin

http://www.coolminiornot.com/185740
Dzieki za komentarze :D I daje linka do coolmini ,jakby ktos chcial ocenic :)

ODPOWIEDZ