Turniej w Imperium Gier w Krakowie - 08.03.2008
Zapisujemy cały czas, ostatnio miało być 15 osób a było chyba 8 czy 10. Teraz maks to 16 uczestników, więc spokojnie możemy zapisywać.
- GreatTaurus
- Chuck Norris
- Kontakt:
proszę o dopisanie - Piotr Jaworski, Kraków.
-
- Mudżahedin
Ja też pojawie sie na turnieju- Łukasz Kocoń Żywiec
Jak zbodebe fixy to wpadnę Michał "pawlak" Pawlarczyk
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
Dziękuję wszystkim za, mam nadzieję, udaną imprezkę. Było nas troszkę, mogło być więcej, ale progres w stosunku do poprzedniego turnieju jest
Na przyszłość postaram się być nieco mniej zabiegany i bardziej "do Waszej dyspozycji", bo dzisiaj jeszcze starałem się coś grać, a mniej sędziować, co skończyło się tym, że ani nie posędziowałem, ani nie pograłem 
Do zobaczenia na parówce 29 marca. Informacje vkrótce (może jeszcze dzisiaj).
W.

Do zobaczenia na parówce 29 marca. Informacje vkrótce (może jeszcze dzisiaj).
W.
Uczestników, z nami licząc, było 14. Wydaje mi się, że jeszcze jeden stół by się zmieścił, ale już nie więcej, także 16 grających to maks.
Co do armii to znów przeważały WE - 5 reprezentantów, jeśli dobrze pamiętam, w tym laureat 1 i 3 miejsca. Zresztą zwycięzca znowu ten sam
Były też Orasy sztuk dwie, Krasnale tyleż, Imperium x2 i rodzynki: Skaveni, DE oraz Ogry. Skaveni Krzyśka Żelaski byli drudzy, DE już bardziej z tyłu, a Ogry w okolicach końca
Z mojej perspektywy mogę jedynie napisać, że zrobiłem tak kijową rozpę, że aż strach ją wklejać, za co słusznie pokarały mnie Skaveny (chociaż i nieznajomość ich armii zrobiła tu swoje). Poza tym miło, sympatycznie i wszędzie pełno Treemanów
Zapraszamy na parówkę - armie po tysiaku, limit magii 8 poziomów na parę (co Ty na to Wiewiór?) i dwóch bohaterów na armię. Wpisowe po 10, zwycięska para bierze wszystko.
Co do armii to znów przeważały WE - 5 reprezentantów, jeśli dobrze pamiętam, w tym laureat 1 i 3 miejsca. Zresztą zwycięzca znowu ten sam

Z mojej perspektywy mogę jedynie napisać, że zrobiłem tak kijową rozpę, że aż strach ją wklejać, za co słusznie pokarały mnie Skaveny (chociaż i nieznajomość ich armii zrobiła tu swoje). Poza tym miło, sympatycznie i wszędzie pełno Treemanów

Zapraszamy na parówkę - armie po tysiaku, limit magii 8 poziomów na parę (co Ty na to Wiewiór?) i dwóch bohaterów na armię. Wpisowe po 10, zwycięska para bierze wszystko.
A powinni być pierwsi tylko dydek plewa na farcie o 2 pkt mnie wyprzedził.ksch pisze: Skaveni Krzyśka Żelaski byli drudzy
A i tak apropost to moje nazwisko to ŻelaZko, czyli odmienia się to Krzyśka ŻelaZko.
Poprawnie pisać po polskiemu proszę.
A i tak btw ktoś z załogi chciał z moimi myszami zagrać tylko nie wziąłem kontaktu, w razie czego pisać mi PM to sie jakoś zgadamy.
Sklep jako miejscówka ogólnie bardzo spoko, jest miejsce, jest spokój, są stoły i tereny, ogólnie chill out. BArdzo chętnie wpadnę na następny turniej jak tylko czas pozwoli. Takie pytanie czy macie też otwarte w niedzielę i ogólnie w jakich godzinach sklep funkcjonuje?
Pon-Pt -> 10-18Takie pytanie czy macie też otwarte w niedzielę i ogólnie w jakich godzinach sklep funkcjonuje?
Sob -> 10-15 (chyba, że turniej, to i do 17

A jakis konkretniejszy termin tej parówki?? Wszytsko tylko nie 29 III, bo DE + WE odpadaja 

... heh nom dawno nie dałem sie tak zwałowac -.- . Ale spoko odbije to sobie ;p
-----------
P.S zapraszam na 2k 15tego marca do Nowego Sacza ( singel 2k, badz parówka 2x1000 )
-----------
P.S zapraszam na 2k 15tego marca do Nowego Sacza ( singel 2k, badz parówka 2x1000 )
Skaven - ja się chciałem z Tobą umawiać. Co do nazwiska to pewnie wiedziałbym jak się odmienia, gdybym pamiętał, jak ono brzmi, więc apeluje o więcej wyrozumiałości 
Otwarte mamy tak jak pisał Wiewiór, zawsze można umówić się chwilę wcześniej, a co do soboty to w każdą, poza świątecznymi coś się dzieje i nie ma w zasadzie sztywnych ram otwarcia.

Otwarte mamy tak jak pisał Wiewiór, zawsze można umówić się chwilę wcześniej, a co do soboty to w każdą, poza świątecznymi coś się dzieje i nie ma w zasadzie sztywnych ram otwarcia.
@Arte
Niestety razem chyba nie zagramy bo wezmę ze sobą pewnie mojego młodego padawana, czyli mojego brata
Mam szczury i lizaki więc mały się ucieszy ze zagra ze mną na turnieju.
@Ksch
Co do naszego sparingu to dam jeszcze znać co i jak bo nie wiem kiedy uda mi sie czas wygospodarować, mozliwe ze w sobotę bo mam wtedy dzień wolny a w tym tygodniu musze pomalowac figsy dla znajomego z wawy bo mam termin do Wielkiej Inkwizycji, wiec raczej nie uda nam się zagrać przed sobątą. Jct będe pisał co i jak.
Pozdro
A i kolege z Żywca prosze o gg bo wszystkie moje rozpy zaginęły i nie mam jak mu info dac o zapisaniu do Legionu
Niestety razem chyba nie zagramy bo wezmę ze sobą pewnie mojego młodego padawana, czyli mojego brata

Mam szczury i lizaki więc mały się ucieszy ze zagra ze mną na turnieju.
@Ksch
Co do naszego sparingu to dam jeszcze znać co i jak bo nie wiem kiedy uda mi sie czas wygospodarować, mozliwe ze w sobotę bo mam wtedy dzień wolny a w tym tygodniu musze pomalowac figsy dla znajomego z wawy bo mam termin do Wielkiej Inkwizycji, wiec raczej nie uda nam się zagrać przed sobątą. Jct będe pisał co i jak.
Pozdro
A i kolege z Żywca prosze o gg bo wszystkie moje rozpy zaginęły i nie mam jak mu info dac o zapisaniu do Legionu

Skaven - również pozdrawiam i czekam na dalsze info - sobota niezła bo mamy turniej Veta w sklepie i z racji tego, że grać w nim nie będę bo nie mogę, a pilnować biznesu muszę, to chętnie zagram.
Super byłoby, gdybyście zgłaszali od razu pary i mieli gotowe ustalone rozpy, żeby czasu zaoszczędzić na miejscu.
Super byłoby, gdybyście zgłaszali od razu pary i mieli gotowe ustalone rozpy, żeby czasu zaoszczędzić na miejscu.