Turniej w Imperium Gier w Krakowie - 08.03.2008

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Arte
Wodzirej

Post autor: Arte »

mozliwe ze ja tez bede

Awatar użytkownika
okurdemol
Wodzirej

Post autor: okurdemol »

Jak jeszcze jest wolne miejsce, to mnie też dopisz.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Post autor: ksch »

Zapisujemy cały czas, ostatnio miało być 15 osób a było chyba 8 czy 10. Teraz maks to 16 uczestników, więc spokojnie możemy zapisywać.
--
Krzysztof "ksch" Schechtel
ksch@gazeta.pl
gg 7052764
http://www.veto2ed.pl

Awatar użytkownika
GreatTaurus
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: GreatTaurus »

proszę o dopisanie - Piotr Jaworski, Kraków.

Captain Kocoń
Mudżahedin

Post autor: Captain Kocoń »

Ja też pojawie sie na turnieju- Łukasz Kocoń Żywiec

Awatar użytkownika
PAWLAK
Kretozord

Post autor: PAWLAK »

Jak zbodebe fixy to wpadnę Michał "pawlak" Pawlarczyk
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr

Awatar użytkownika
PiotrekN
Chosen of Tzeentch

Post autor: PiotrekN »

mam nadzieje ze turniej dalej aktualny ^^ Rano wymarsz, i na podbój kraka :D

Awatar użytkownika
Wiewiór
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: Wiewiór »

Dziękuję wszystkim za, mam nadzieję, udaną imprezkę. Było nas troszkę, mogło być więcej, ale progres w stosunku do poprzedniego turnieju jest :-) Na przyszłość postaram się być nieco mniej zabiegany i bardziej "do Waszej dyspozycji", bo dzisiaj jeszcze starałem się coś grać, a mniej sędziować, co skończyło się tym, że ani nie posędziowałem, ani nie pograłem ;-)

Do zobaczenia na parówce 29 marca. Informacje vkrótce (może jeszcze dzisiaj).

W.

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Uczestników, z nami licząc, było 14. Wydaje mi się, że jeszcze jeden stół by się zmieścił, ale już nie więcej, także 16 grających to maks.
Co do armii to znów przeważały WE - 5 reprezentantów, jeśli dobrze pamiętam, w tym laureat 1 i 3 miejsca. Zresztą zwycięzca znowu ten sam :D Były też Orasy sztuk dwie, Krasnale tyleż, Imperium x2 i rodzynki: Skaveni, DE oraz Ogry. Skaveni Krzyśka Żelaski byli drudzy, DE już bardziej z tyłu, a Ogry w okolicach końca :wink:
Z mojej perspektywy mogę jedynie napisać, że zrobiłem tak kijową rozpę, że aż strach ją wklejać, za co słusznie pokarały mnie Skaveny (chociaż i nieznajomość ich armii zrobiła tu swoje). Poza tym miło, sympatycznie i wszędzie pełno Treemanów :D
Zapraszamy na parówkę - armie po tysiaku, limit magii 8 poziomów na parę (co Ty na to Wiewiór?) i dwóch bohaterów na armię. Wpisowe po 10, zwycięska para bierze wszystko.
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

ksch pisze: Skaveni Krzyśka Żelaski byli drudzy
A powinni być pierwsi tylko dydek plewa na farcie o 2 pkt mnie wyprzedził.

A i tak apropost to moje nazwisko to ŻelaZko, czyli odmienia się to Krzyśka ŻelaZko.
Poprawnie pisać po polskiemu proszę.

A i tak btw ktoś z załogi chciał z moimi myszami zagrać tylko nie wziąłem kontaktu, w razie czego pisać mi PM to sie jakoś zgadamy.

Sklep jako miejscówka ogólnie bardzo spoko, jest miejsce, jest spokój, są stoły i tereny, ogólnie chill out. BArdzo chętnie wpadnę na następny turniej jak tylko czas pozwoli. Takie pytanie czy macie też otwarte w niedzielę i ogólnie w jakich godzinach sklep funkcjonuje?

Awatar użytkownika
Arte
Wodzirej

skaven jak chcesz to ja zagram z tobą parowke :D

miejsce spoko!

Awatar użytkownika
Wiewiór
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: Wiewiór »

Takie pytanie czy macie też otwarte w niedzielę i ogólnie w jakich godzinach sklep funkcjonuje?
Pon-Pt -> 10-18
Sob -> 10-15 (chyba, że turniej, to i do 17 :-P)

PSz
Falubaz

Post autor: PSz »

Turniej spoko, gratulacje dla zwyciężców.

Jak sie uda namówić kolegę to wpadniemy z ultraklimatycznym sojuszem krasnoludzko-orczym. Będzie on działał wg zasady źe w obliczu nowych wrogów można być w sojuszu ze starymi wrogami:)

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gremlin »

A jakis konkretniejszy termin tej parówki?? Wszytsko tylko nie 29 III, bo DE + WE odpadaja :P

Awatar użytkownika
Arte
Wodzirej

niestety 29 marca
szkoda ze was nie bedzie, bo milo sie gralo i z jednym i z drugim :)

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gremlin »

... heh nom dawno nie dałem sie tak zwałowac -.- . Ale spoko odbije to sobie ;p

-----------

P.S zapraszam na 2k 15tego marca do Nowego Sacza ( singel 2k, badz parówka 2x1000 )

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Skaven - ja się chciałem z Tobą umawiać. Co do nazwiska to pewnie wiedziałbym jak się odmienia, gdybym pamiętał, jak ono brzmi, więc apeluje o więcej wyrozumiałości :wink:
Otwarte mamy tak jak pisał Wiewiór, zawsze można umówić się chwilę wcześniej, a co do soboty to w każdą, poza świątecznymi coś się dzieje i nie ma w zasadzie sztywnych ram otwarcia.
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

@Arte
Niestety razem chyba nie zagramy bo wezmę ze sobą pewnie mojego młodego padawana, czyli mojego brata :wink:
Mam szczury i lizaki więc mały się ucieszy ze zagra ze mną na turnieju.

@Ksch
Co do naszego sparingu to dam jeszcze znać co i jak bo nie wiem kiedy uda mi sie czas wygospodarować, mozliwe ze w sobotę bo mam wtedy dzień wolny a w tym tygodniu musze pomalowac figsy dla znajomego z wawy bo mam termin do Wielkiej Inkwizycji, wiec raczej nie uda nam się zagrać przed sobątą. Jct będe pisał co i jak.
Pozdro

A i kolege z Żywca prosze o gg bo wszystkie moje rozpy zaginęły i nie mam jak mu info dac o zapisaniu do Legionu :D

Awatar użytkownika
Arte
Wodzirej

spoko ;) ucz mlodego :D

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Skaven - również pozdrawiam i czekam na dalsze info - sobota niezła bo mamy turniej Veta w sklepie i z racji tego, że grać w nim nie będę bo nie mogę, a pilnować biznesu muszę, to chętnie zagram.
Super byłoby, gdybyście zgłaszali od razu pary i mieli gotowe ustalone rozpy, żeby czasu zaoszczędzić na miejscu.
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

ODPOWIEDZ