no i skonczylem... moze efekt z mieczem nie zabija na miejscu...ale jak an pierwszy model w nmm to jestem osobiscie zadowolony
PMotM 10 - Paymaster
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
no to odpowiem
figurka niedokładna - zamalowane oczka kolczugi, włosy, NMM też bardziej przypomina żółty niż złoty, miecz już lepiej wygląda chodzi mi o samo ostrze jak na pierwszy NMM może być
sorry Gobo ale jeżeli mam odpowiedzieć na pytanie co mi sie podoba w tej figurce to nie odpowiem nic, wszystko jest na jednym poziomie, ogólnie figurka 7,5/10 ( skala CMoN to 5-10 5 trzy kolory 6-7 TT 8 up 9 pro 10 master )
osobiście mam tak, że jak skończę figurkę to przez 2-3 dni wydaje mi się, że jest ona najpiękniejsza na świecie - może schowaj ją na kilka dni do szafy wyciągnij przed następnym weekendem i zobacz sam jak ona wygląda
tak jak pisałem to już nie jest TT ale jeszcze nie kolejny lvl
pozdrawiam
figurka niedokładna - zamalowane oczka kolczugi, włosy, NMM też bardziej przypomina żółty niż złoty, miecz już lepiej wygląda chodzi mi o samo ostrze jak na pierwszy NMM może być
sorry Gobo ale jeżeli mam odpowiedzieć na pytanie co mi sie podoba w tej figurce to nie odpowiem nic, wszystko jest na jednym poziomie, ogólnie figurka 7,5/10 ( skala CMoN to 5-10 5 trzy kolory 6-7 TT 8 up 9 pro 10 master )
osobiście mam tak, że jak skończę figurkę to przez 2-3 dni wydaje mi się, że jest ona najpiękniejsza na świecie - może schowaj ją na kilka dni do szafy wyciągnij przed następnym weekendem i zobacz sam jak ona wygląda
tak jak pisałem to już nie jest TT ale jeszcze nie kolejny lvl
pozdrawiam
oczka nie sa zamlowane (a wlosy mialy byc brazowe... ale to oddzielna historia i by sie broda z twarza zmyla.. ;/ )... fota jest rozmyta... musze wziac aparat o korala... bo moj jest glupi...a fotki z telefonu...czytaj, te z 1 posta... nie oddaja prawdziwie wszystkich kolorow... dopuki sie nei dorobie dobrego aparatu bede duzo an fotkach tracil
mi osobiscie tak srednio tylko ogon szczura podoba..
mi osobiscie tak srednio tylko ogon szczura podoba..