PMotM 10 - Paymaster

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Gobo
Masakrator

Post autor: Gobo »

no i skonczylem... moze efekt z mieczem nie zabija na miejscu...ale jak an pierwszy model w nmm to jestem osobiscie zadowolony ;)

Obrazek

Obrazek

war2bone
Chuck Norris

Post autor: war2bone »

no to odpowiem :D

figurka niedokładna - zamalowane oczka kolczugi, włosy, NMM też bardziej przypomina żółty niż złoty, miecz już lepiej wygląda chodzi mi o samo ostrze jak na pierwszy NMM może być

sorry Gobo ale jeżeli mam odpowiedzieć na pytanie co mi sie podoba w tej figurce to nie odpowiem nic, wszystko jest na jednym poziomie, ogólnie figurka 7,5/10 ( skala CMoN to 5-10 :D 5 trzy kolory 6-7 TT 8 up 9 pro 10 master )

osobiście mam tak, że jak skończę figurkę to przez 2-3 dni wydaje mi się, że jest ona najpiękniejsza na świecie - może schowaj ją na kilka dni do szafy wyciągnij przed następnym weekendem i zobacz sam jak ona wygląda

tak jak pisałem to już nie jest TT ale jeszcze nie kolejny lvl

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Gobo
Masakrator

Post autor: Gobo »

oczka nie sa zamlowane (a wlosy mialy byc brazowe... ale to oddzielna historia i by sie broda z twarza zmyla.. ;/ )... fota jest rozmyta... musze wziac aparat o korala... bo moj jest glupi...a fotki z telefonu...czytaj, te z 1 posta... nie oddaja prawdziwie wszystkich kolorow... dopuki sie nei dorobie dobrego aparatu bede duzo an fotkach tracil :(

mi osobiscie tak srednio tylko ogon szczura podoba..

ODPOWIEDZ