warsztacik malarski :P by w2b up 17.03
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Nowy wampirek
zainspirowany wampirkiem GraveDigger'a a właściwie jego szybkością malowania chciałem sobie coś też szybko pomalować i zobaczyć jak wyjdzie czas pracy 6 godzin i też nie ma podstawki zrobionej - ale nie lubię się z sodą bawić więc zrobię ją jak pomaluję corpse carta necrusia i grave guardów
fotki ciemne ale na żywo też powiedziałbym że to ciemna figurka - ale pasuję do vladzia a śnieg powinien trochę rozjaśnić
ogólnie jestem zadowolony - pożądny TT, na pewno w dół oceny malowania nie będzie ciągnął
Vincent : a jednak dalej VC
zainspirowany wampirkiem GraveDigger'a a właściwie jego szybkością malowania chciałem sobie coś też szybko pomalować i zobaczyć jak wyjdzie czas pracy 6 godzin i też nie ma podstawki zrobionej - ale nie lubię się z sodą bawić więc zrobię ją jak pomaluję corpse carta necrusia i grave guardów
fotki ciemne ale na żywo też powiedziałbym że to ciemna figurka - ale pasuję do vladzia a śnieg powinien trochę rozjaśnić
ogólnie jestem zadowolony - pożądny TT, na pewno w dół oceny malowania nie będzie ciągnął
Vincent : a jednak dalej VC
-
- Mudżahedin
Ta najbardziej Pr0ekologiczna armija nic sie nie zmarnuje
Paraszczak pisze:Wszyscy sapią na wymaxowane rozpiski, wszyscy się zarzekają, że ich to nie dotyczy, wszyscy walą na turnieje z jakimś syfem. A potem się okazuje, że g... prawda i na 30 VC, 29 ma BSB z Regeneracją, a ten ostatni to też miał, tylko nie dojechał.
Hipokryzja!
heh, super malowanie, wampirki ładnie pomalowane, super kolory i ładne ceniowanie, proekologiczna..... lol xD
Klub Fantasy "FENIX" ('Stara Remiza', ul. Żabia 8, Włocławek)
Gry bitewne, RPG, karciane, planszowe.
Każdy poniedziałek od 15.oo do 19.oo. ZAPRASZAMY
http://klubfenix.vip.interia.pl
Gry bitewne, RPG, karciane, planszowe.
Każdy poniedziałek od 15.oo do 19.oo. ZAPRASZAMY
http://klubfenix.vip.interia.pl
to nie jest ręka chaośnika tylko nowoedycyjnego necromanty pierwotnie był lepiony z GS sztandar ale za dużo zgięć było i nie chciało mi się go malować to przykleiłem ten, poza tym trochę głupio być licantropem - raz masz skrzydło chcesz je zmienić w rękę i co zapomniałeś dorobić trochę mięska dla szpanu przed panienkami i tak wychodzi
dzieki za opinie - a i nie jest to freehand tylko bazgroły - trzymajmy się faktów
dzieki za opinie - a i nie jest to freehand tylko bazgroły - trzymajmy się faktów