![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderator: Gremlin
nie wiem - ja w klubie mam przyjemność grać z najlepszymi obecnie HE w Polsce (wg. rankingu), więc to nie są spacerki - zwykle kończy się na czymś koło remisu - czasem wygra ktoś z nas nieznacznie. Nie jest łatwo. Ale inne HE na turniejach to mielę bez kłopotu.max1 pisze:Nie wiem na czym to polega (czy mój kumpel jest idiotą czy ja geniuszem), ale z helfami wogóle nie mam nigdy kłopotów już bardziej męcze się z lizardmenami czy goblinami
Święta prawda tak powinno być nawet pomyśleć logicznie ...że taki pro koleś szpaner że on wogle z łukiem to ten teges itp.Scimitar pisze:dla mnie coś jest z tymi łucznikami nie tak - niby heros to taki super wyćwiczony, z łukiem śpi, ma go od urodzenia, to pewnie i skilla ma większego od zwyklaka -> czemu w takim razie miałby strzelać tylko raz ? taki heros waywatcher np.jest tak wytrenowany, że np. 3 strzały w czasie gdy zwykły odda 1 to dla niego betka
Na szczęście nie żyjemy w kraju, w którym mógłbyś mi tego zabronić.Tiadem pisze:To jest temat do pisania takiego czegoś jak sie nie podoba to nie trzeba czytać.
Wcale nie miałem tego na celu.Tiadem pisze:Nie wiem dlaczego Krassus ale jakoś zdenerwowała mnie twoja wypowiedź ale co tam. Jakby tak nie patrzeć każdy może wyrazić swoje zdanie.