2500 Pts - Dwarfs Army (turniej)

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Gogol
Masakrator

Post autor: Gogol »

Nie rób tego muzyk jest bezcenny. Lepiej już daj BoP na jednym z małych inzynieów.

Awatar użytkownika
Shinue
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Shinue »

zastanawiam się jeszcze nad runesmithem - ma tarcze i GW - jedno bym wywalił...
Obrazek

Awatar użytkownika
Celedor
Kretozord

Post autor: Celedor »

Nie wywalaj... Gw i shield naprawde sie przydaje... :)
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Gogol
Masakrator

Post autor: Gogol »

yhym czasem trzeba przywalić z GW np broniąc maszyny lub gdy jest groźba że ktoś ci zasadzi outnumber fear jeśli nie zadasz np rany.

Awatar użytkownika
Shinue
Wielki Nieczysty Spamer

wczoraj (poniedziałek) grałem przeciwko WE. miałem dobre rzuty (2 razy 10 na organkach) ale za to drugie organki wyleciały w powietrze przy pierwszym strzale (misfire i 1) za tydzień wypróbuję wersję: master inż + armata + okop (wywalę jedną katapę, bo losowść strzałów momentami bardzo mnie irytuje)
Obrazek

Awatar użytkownika
Gobo
Masakrator

Post autor: Gobo »

Shinue... na takim rozstawieniu terenow an jakim graliscie to kazdy by wygral dwarfami (szczegolnie jak gracz WE am skleroze i nie wystawi swojego lasu..);D postaw nastepnym razem poprzeczke wyzej.. ;] ...a ja i tak przejade po Twoich baryłkach ;D strzeż się ;]

Awatar użytkownika
Shinue
Wielki Nieczysty Spamer

a skąd wiesz jakie mieliśmy ustawienie terenów??
tereny mi nie przeszkadzają, zawsze lubię znaleźć sobie spokojny kącik i sie okopać :]
Obrazek

ODPOWIEDZ