FALLOUT 3

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Ale narzekacie... spojzcie na to z innej strony. Developerzy chca zadbac o spojnosc fabuly w grze, a w rpgach przeciez fabula jest najwazniejsza. Ja tam bym nie chcial zaczynac fallouta od srodka. Od poczatku tez lipa, bo nie ma zadnej akcji. W sumie demka sa po to glownie zeby sprawdzic silnik gry a w szczegolnosci grafike, a o to w przypadku Bethsedy bym sie nie martwil ;)

Z demkiem czy bez - nie moge sie doczekac :D

Awatar użytkownika
ostry63
Plewa

Post autor: ostry63 »

Oby tylko nie zrobili F3 w stylu FT bo to według mnie był nieudany produkt...

Awatar użytkownika
Die for Emperor
Mudżahedin

Post autor: Die for Emperor »

No Tactics nie był znowu taki zły. Nie można go porównywać do F1 czy F2 bo to była zupełnie inna gra. To był coś na kształt Jagged Alliance osadzony tylko w realiach Fallouta. Jedyne co mnie obecnie martwi czy F3 nie będzie z kolei Oblivionem w innym klimacie-takie hack'n'slash z FPP.
...Róże miłości najchętniej przyjmują się na grobach...

'Nikt nie wymaga od was samych zwyciestw.
Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustepliwej walki.
Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania reki.'

Awatar użytkownika
MuK
Chuck Norris

Post autor: MuK »

jagged alliance jest milion razy lepsze od FT

Awatar użytkownika
Die for Emperor
Mudżahedin

Post autor: Die for Emperor »

Dlatego że JA od początku był utrzymany w tym stylu notomiast FT wydaje mi się że był robiony naprędce i trochę bez pomysłu. Ot wrzućmy dowodzenie grupką żołnierzy do gara nazwanego Fallout.
...Róże miłości najchętniej przyjmują się na grobach...

'Nikt nie wymaga od was samych zwyciestw.
Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustepliwej walki.
Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania reki.'

Rapta
Kretozord

Ja z kolei mam nadzieje, ze fabula F3 nie bedzie tak otwarta jak w Oblivionie. Dla mnie to byl wielki minus, bo tak szybko zgubilem glowny watek robiac zadania poboczne, ze gra mi sie zwyczajnie znudzila.

Awatar użytkownika
warkseer
Wodzirej

Post autor: warkseer »

Mauler pisze:Jest i Fallout na komórki :szok:

http://hot.ee/fallout0/

Gorzej, że stronka jest zawirusowana i archiwum jest uszkodzone...
A już myślałem, że połoję sobie w Fallouta na komie...

Awatar użytkownika
Mauler
Wodzirej

Post autor: Mauler »

Ja zainstalowałem na telefonie ale - padaczka, nie uruchomił się. Nie używajcie pliku z tej strony www.
Obrazek

Awatar użytkownika
Mauler
Wodzirej

NOwe info z Gazety.pl :

O poziom złożoności postnuklearnego RPG boi się jeden z głównych twórców gry, Emil Pagliarulo. W krótkim wywiadzie dla serwisu Next-Gen stwierdził, że w Fallout 3 znajduje się dużo "old-school hardcore PC stuff", który dla konsolowców może okazać się odrzucający. Wśród wymienionych elementów znalazły się skomplikowany system celowania i spora ilość dialogów, które pojawią się w grze. Czy aby ktoś nie usiłuje zrobić z konsolowców idiotów, którzy są wyłącznie maniakami wciskania spustu, ale płacącymi zbyt dobrze, by można było z nich zrezygnować?

Mam konsolę. Dla F3 możecie ze mnie zrezygnować :) Wystarczy mi rozbudowana wersja na PC. :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

zeby tylko nie okazało sie ze gra bedzie zbyt złozona na konsole a za malo zlozona na PC.
Obrazek

Rapta
Kretozord

Mnie konsola kojarzyla sie zawsze z grami typu "instant action" i rpgi imo nie bardzo sie dla tych skrzynek nadaja (seria FF to inna bajka).

Awatar użytkownika
Ratzing
Kretozord

Post autor: Ratzing »

Seria FF to jRPG więc nie porównuj :P

IMHO można się bać o FIII bo Oblivion był imo straszliwie wręcz biedny i nudził się po kilku godzinach grania - orzechy przeciw dolarom, że tu też zasłużyły się konsole, na które gry mają charakter zupełnie od piecowego różny.
Ale z drugiej strony Bethesda to nie w kij dmuchał, więc może, może...

A, i Telchar, ja z tobą na noże pójde za to coś o Morrowindzie powiedział ;) Oblivion był nudny imo, ale Morrowind zjadł mi kilka miesięcy z życia.
Uerph.

Awatar użytkownika
warkseer
Wodzirej

http://www.strategyinformer.com/pc/fall ... 13861.html

Link do dema. Słyszałem, że to ma być FPP, a tu miła niespodzianka i jest po staremu.

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

yhhh, z tego co wyczytałem to jest prototyp Fallouta 3 z 2003 roku.... :roll:

Awatar użytkownika
warkseer
Wodzirej

:oops:

Ale wtopiłem

Awatar użytkownika
Gajowy
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gajowy »

ej a ja znalazlem motyw z Iron Maiden :)

http://www.nma-fallout.com/forum/album_ ... &mode=next

tak w ogole dobrze ze dolar jest tani bo jak ma ta giera kosztowac 70$ lub wiecej to i tak wychdzi 140pln - mam nadzieje bedzie warto

Awatar użytkownika
Mauler
Wodzirej

A mnie się wiesza demo Van Burena, poza tym nie mogę zmienić ustawień - zmienić wyświetlania na lepszą rozdzielczość oraz podbić detali na High. Udało wam się zmienić opcje gry?
Obrazek

Awatar użytkownika
Gajowy
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gajowy »

a mi na viscie wcale nie dziala a na xp wiesza sie po kilku-kilkunastu minutach no ale trudno, kiedy ma byc ta gra do kupienia>?

Awatar użytkownika
Mauler
Wodzirej

Fallout 3 (ten od Bethesdy, a nie Van Buren - ten projekt został zlikwidowany, zostało tylko demo) wydany zostanie na jesieni. Nie ma póki co oficjalnej daty premiery.
Obrazek

Awatar użytkownika
Holgin
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Holgin »

jakby ktoś nie wiedział, to tu w newsach jest lista fanowska pytań, na jakie prawdopodobnie odpowie bethesda oraz pełno informacji i wszystkich falloutach.

ODPOWIEDZ