WiP De army up.konwersja warlocków
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Bardzo fajny sztandarowy się szykuje. Jedynie drzewce sztandaru mogłoby się opierać o ziemię. Taki cienias trzymający w powietrzu tak ogromny sztandar, w dodatku łopoczacy ...
owned !Jasif pisze:Zaf, jesteś chyba jedyną osobą na świecie, która wolniej pracuje nad armią niż ja
poprostu mam pozaczynane wszystko i tylko kilka skończonych
na stare miałem euro teraz musze pomalować kilka-naście figurek
co potrwa kilka lat
smiejagreg pisze:Bardzo fajny sztandarowy się szykuje. Jedynie drzewce sztandaru mogłoby się opierać o ziemię. Taki cienias trzymający w powietrzu tak ogromny sztandar, w dodatku łopoczacy ...
przynajmniej jest metalowy, a sztandar plastikowy - jest para...
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
O cie chudy byk Już zapomniałem, żeś takie coś malował, a Ty jeszcze przy tym siedzisz . Chyba rekord Guinessa chcesz pobić
Raz, ogolny fluff totalnie niepowazny, dwa, przez te kilka tysiecy lat juz by dawno zgineli w walkach, trzy, jakos trudno mi uwierzyc, ze w jednym miejscu bylo kilka tysiecy magow, ktorych mozna bylo od tak wygnac i ktorzy przez tyle czasu kreca sie po swiecie i walcza bez przeszkod w armii DE.Eltharion pisze:Czemu ? Nigdzie nie jest napisane co się z nimi stało po tym jak Malekith ich wygnał
A zeby bylo na temat - u mnie tez panienki robia za warlockow.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Cóz ja mam pół na półJankiel pisze:Raz, ogolny fluff totalnie niepowazny, dwa, przez te kilka tysiecy lat juz by dawno zgineli w walkach, trzy, jakos trudno mi uwierzyc, ze w jednym miejscu bylo kilka tysiecy magow, ktorych mozna bylo od tak wygnac i ktorzy przez tyle czasu kreca sie po swiecie i walcza bez przeszkod w armii DE.Eltharion pisze:Czemu ? Nigdzie nie jest napisane co się z nimi stało po tym jak Malekith ich wygnał
A zeby bylo na temat - u mnie tez panienki robia za warlockow.
Reszta jest męska, głowy wbrew włosom też sa meskie
a że facet cycki ma, nie dyskryminujcie amerynkanów
GW ma w poważniu graczy, fluff to czemu ja mam im oddawac moje ciezko zarobione Polskie pieniadze
Mówisz o tych kilku linijkach opisu bez ładu i składu? Ta jednostka daje możliwości do ciekawej historii ale ta , którą wrzucili jest strasznie słaba.Eltharion pisze:Akurat imo warlocy to najbardziej udana fluffowo jednostka która stworzyło GW ok kilku ostatnich booków
Ostatnio zmieniony 8 mar 2014, o 21:33 przez hypnotic, łącznie zmieniany 1 raz.