'nowe' ;) tk 2250
jedyną prawdziwą i słuszną rozpą TK była 2x16 jazdy 4 skorpy 2 swarmy duży licz 2 klopy lub giant 30 łuków i jazda! ale te czasy minęły teraz armia zasysa.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
jaki cs? i okad ty grasz tk(bo, ze masz to wiem )?Młody pisze: Dlatego w rozpie pod CS mam i to i to .
w defensach z rakaphem ok.. ale to strasznie nudne...Zresztą jak wiadomo, ja gram bardziej defensywnie, w układzie z TK z kosiarą w TG, 2 klopy są niezbędne.
powiedzmy, ze srednia t jest 1 na 20 bitew (znaczy jesli juz to raczej gina 2 -3 ale nadal tak czesto, ze jeden oddzial styka :> )Szymek: wątpie aby Shino stracił choćby jedną liczke na 20 bitew ;]
jaktoo bys powiedzial; jebany farciarzna WI wybiłem mu wszystkie 3 Very Happy
w zasadzie cala armiaCzym?;D
ty obsysasz tk nadal rzeza tlyko zupelnie inaczej trzeba tym grac... armia stracila na hitpowerze (nie ma 2 jazdy i king + scorp) ale dostala kilka nowych trikowedyną prawdziwą i słuszną rozpą TK była 2x16 jazdy 4 skorpy 2 swarmy duży licz 2 klopy lub giant 30 łuków i jazda! ale te czasy minęły Sad teraz armia zasysa.
Pod ten furionowy co go wprowadzić chcą . A gram na lokalach bo ciągle sie malują figurki (powoli bo powoli ale do przodu )Shino pisze:jaki cs? i okad ty grasz tk(bo, ze masz to wiem )?Młody pisze: Dlatego w rozpie pod CS mam i to i to .
Pomaluje, zagram (Zostały do pomalowania: 20 TG, 10 łucznikow, skorp, 2 klopy, 6 rydwanow)Shino pisze:pfff na masterze bys jakms porzadnym zagral