Slayer Army
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Jednak w standartowych knypach jest większa możliwośc wyboru. Slayerami musisz cisnąć i nie masz innej opcji. Zwykłe knypy dają kilka możliwości, można stać i strzelać, można tak jak ja to wiele razy robiłem nie wystawaić w ogóle strzelaczy i iść do przodu. Możliwości jest kilka. Do tego grać na kowadle lub na Lordzie.
jedyne co gw mogło zrobić to wstawić do booka krasiowego rozdziałek poświęcony Slayerom- tak żeby herosi mogli brać skille itp. Wtedy okazaloby się że w każdej turniejowej armii krasiowej jest miejsce dla pomarańczowych...Niestety, w tej chwili heros slayerów (i dragonslayer i daemonslayer) są jednymi z najmniej grywalnych postaci. O ile dragonslayera można jeszcze wystawić o tyle daemonslayera na turniejach nie uświadczysz...
eh, gdyby tak mieli warda na 4+
eh, gdyby tak mieli warda na 4+

To fakt. GW mogło by dopracowac troszkę slayerów. Wardancerzy mają różne skille itp. zabójców tez można by w cos takiego wyposażyć(jakieś tatuaże). Dla bohaterów tak jak mówisz jakieś skille, demaon slayer jest na prawdę nie grywalny.
Zresztą co by szkodziło wcisnąć doomseekerów? figurki i zasady już są więc nie widzę problemu.
Ward save na 4+ hi hi hi
Zresztą co by szkodziło wcisnąć doomseekerów? figurki i zasady już są więc nie widzę problemu.
Ward save na 4+ hi hi hi
- Temple Guard
- Falubaz
Chyba jest w armii Slayerów, z tego co pamiętam, sztandar z wardem 5+ od strzelania, więc nie jest tak źleGrazbird pisze:eh, gdyby tak mieli warda na 4+

Gwardia umiera, ale się nie poddaje
www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!
www.robinofsherwood.fora.pl - forum o wspaniałym, klimatycznym serialu "Robin z Sherwood" - zapraszam serdecznie!
@Shino
Ok. Czyli wszystko jasne. To że armia jest "smutna" i nobrainerowa mi zwisa. W sumie Blood Knighci z wardem i regenką też są smutni i nobrainerowi.
W każdym razie nawet gdyby była dopuszczona to bym tym nie grał. Po prostu ciekawy byłem jak to by się potoczyło i teraz widzę, że tak czy owak by się nie potoczyło. 
@Fingor, czytaj całego posta zanim coś napiszesz od siebie, bo jak na razie to głupoty wypisujesz. I tak, tak już nie gram dwarfami! Co pewnie byś wiedział, gdybyś umiał czytać ze zrozumieniem i czytał całe posty, do których się odnosisz. btw. Book do dwarfów jest do 6 ed. czy tego chcesz, czy nie.
Ok. Czyli wszystko jasne. To że armia jest "smutna" i nobrainerowa mi zwisa. W sumie Blood Knighci z wardem i regenką też są smutni i nobrainerowi.

@Fingor, czytaj całego posta zanim coś napiszesz od siebie, bo jak na razie to głupoty wypisujesz. I tak, tak już nie gram dwarfami! Co pewnie byś wiedział, gdybyś umiał czytać ze zrozumieniem i czytał całe posty, do których się odnosisz. btw. Book do dwarfów jest do 6 ed. czy tego chcesz, czy nie.
Och, przepraszam jaśnie panaokurdemol pisze:@Fingor, czytaj całego posta zanim coś napiszesz od siebie, bo jak na razie to głupoty wypisujesz. I tak, tak już nie gram dwarfami! Co pewnie byś wiedział, gdybyś umiał czytać ze zrozumieniem i czytał całe posty, do których się odnosisz.

No mówię, spisek ogólnoświatowego lobby! Po prostu chcą upupić marzenia o graniu Slayer Armii na turniejach i tyle. I to na całym świecie! Patrz, a to łajdacyokurdemol pisze:btw. Book do dwarfów jest do 6 ed. czy tego chcesz, czy nie.

I co za chamstwo! Nawet pracownicy GW należą do tego lobby!

Dwarfy będą uznawane za podręcznik do 7 edycji, czy tego chcesz, czy nie

@Klafuti
Zasady do Doomseekerów masz w army liście do Slayer Army na stronie GW.
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action

Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)

- marcus_cheater
- Oszukista
Czyli wszystkie marzenia przemieniły się w jedno wielkie G*&^o...
Dwarfy są obecnie najbardziej poszkodowaną armią i nic tego nie zmieni... Ale i tak z nich nie zrezygnuję, bo mają klimat... A stwierdzenie, żebym się nauczył grać nie było przyjemne... I jeszcze jedno Shino: jak jesteś taki przekonany o wielkości dwarfów na combat to chętnie pożyczę Cię swojej armii na kolejny turniej i mi udowodnisz, że nie potrafię grać...

"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Genialne! Wrzucam taką zasade do kolejnego update'a ArmylistaDźwiedź pisze:Fajnie by było żeby wystawienie Zabójcy Demonów owocowało możliwością wystawienia jednej jednostki Zt w Corach... No cóż, pomarzyć zawsze można![]()
Co do tematu to zawsze zostaje gra towarzyska na takich zasadach jakie uznamy za ciekawe...

bardziej niz np Ogry czy DoW, daruj sobie...marcus_cheater pisze:Dwarfy są obecnie najbardziej poszkodowaną armią i nic tego nie zmieni...

- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
to moze powróćmy do sea patrolu 
star dragon jest...
sporo tańsi seaguardzi...
pożądni shadow warriorsi...
chcialbym teraz pomykać na sea patrolu

star dragon jest...

A ja jeste mza slejerami. To znaczy podobaja mi sie z wygladu i z klimatu. Chcialbym zeby mieli swojego army booka (nie koniczenie na tamtych zasadach) i 'Czarne krasnale' tez. A czy demon legion nie byl przypadkiem ze SoC? Skoro mamy nowe demony... kto wie moze i bede nowe rudzielce :]
REAKTYWACJA dla slejerow CD i DoW
ludzie dobrej woli laczcie sie :]
@ktos_tam wyzej
Racja zawsze mozesz sie ugadac z kolega ze zagrasz rudzielcami.
@ktos_tam wyzej
Moze i VC sie sypia ale rudzielce nie budza strachu
(przynajmniej nie w 'figurkach' bo w graczach czasem i owszem
)
@'a co w slejerach mozna zamienic slejerow na slejerow?
a co mozna zemienic w demonach?
albo w umarlakach?
Jeszcze do wszystkich ogulnikiem:
Nie podoba sie wam to ok... ale nie trzeba sie zaraz nawzajem besztac <pece(t)>
REAKTYWACJA dla slejerow CD i DoW

@ktos_tam wyzej
Racja zawsze mozesz sie ugadac z kolega ze zagrasz rudzielcami.
@ktos_tam wyzej
Moze i VC sie sypia ale rudzielce nie budza strachu

@'a co w slejerach mozna zamienic slejerow na slejerow?
a co mozna zemienic w demonach?
albo w umarlakach?

Nie podoba sie wam to ok... ale nie trzeba sie zaraz nawzajem besztac <pece(t)>
Oj panie dlugouch... nasza cierpliwosc jest znacznie krodsza niz nasze brodyKosa pisze:to moze powróćmy do sea patrolu
star dragon jest...

Ja tam do patrolu nic nie mam ogulna zasad: 'Lubie elfy... ale za dlugo sie gotuja '