PMOTM 12 Mengil i spolka

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Corvus Albus
Kretozord

Post autor: Corvus Albus »

No niestety mało agresywne się wydają i mordercze. To jakieś morskie elfy :D syrenki :D no ale są gusty i guściki.
Obrazek

Awatar użytkownika
Silesian_Heretic
"Nie jestem powergamerem"
Kontakt:

Post autor: Silesian_Heretic »

Świetne modele, widzę że się wszystcy starają jak mogą. Szkoda ze nie zdążę zwich warriorów skończyć do końca terminu, stanąć w szranki z takimi modelami to fajna rzecz ^^

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Praca spoko,,czysto i ładnie, mozna sie czasami do czegos przyczepić ale tak na prawdę w każdej pracy cos sie znajdzie :wink:
Mam pytanko jak malowałeś skóry które na sobie noszą, bo mam w domu taki oddzialek do pomalowania i jeszzce nie wiem jak ich zrobię a taki kolor jest spoko, widać że te skóry jakis czas temu zostały zdarte :wink:
Pozdro

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Post autor: SexRocket »

Skaven pisze:Mam pytanko jak malowałeś skóry które na sobie noszą, bo mam w domu taki oddzialek do pomalowania i jeszzce nie wiem jak ich zrobię a taki kolor jest spoko, widać że te skóry jakis czas temu zostały zdarte :wink:
Pozdro
Calosc pomalowana dwarf fleshem potem glaze na zalosc z hawk turquoise potem w najglebszych miejscach glaze ze scaly green a najbardziej wystajacych z ice blue. Potem juz wyciaganie znowu samymi glazemi kilka razy dwarf flesh potem dwarf flesh na pol z roting fleshem i na koniec sam roting flesh

Potem tak sobie pomyslalem ze fajnie by bylo dodac to dego troche jeszcze glaze z liche purple ale juz mi sie nie chcialo poprawiac z i turkus i scaly i ice sa bardzo podobnymi kolorami wydaje mi sie ze z fioletem bylo by ciekawiej ale to juz jak chcesz to eksperymentuj :)
ObrazekObrazek

ODPOWIEDZ