Nowa kampania na ASURZE.

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

A mi nie starczyło przeciwnika w tej turze :(

Awatar użytkownika
Possessed
Mudżahedin

Post autor: Possessed »

a co, jesteś w 01? jeżeli tak to jak wasza horda się rzuciła na garstkę chaosu w 01 to się nie dziw że nie starcza dla was walk :P ale w każdym razie miło mi że was tyle się zebrało i nasza garstka wiąże w walce tak pokaźne siły :wink: ciekawe ile tur będziecie się męczyć z nami tam :D

Awatar użytkownika
Kokesz
Kretozord

Post autor: Kokesz »

Jeśli w tej turze stracę armię, to proszę żebyście tam poczekali na moją nową armię :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Possessed
Mudżahedin

już dostałeś rozkaz że nie możesz umrzeć :P ale jak będziesz z nową armią wybierał się na odsiecz zabierz mnóstwo znajomych, będę czekał tam na was :D

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

No nie jest tam was taka garsta, poza tym zdecydowaliśmy, że aby wybić was do końca nie trzeba aż takich sił :wink: .
@Artein w tej turze powinieneś powalczć więc szykuj się :P .
A Shadow Warrior natomias ma ciągle nieaktywne konto, nie wiadomo czemu, napisałem pm w tej sprawie do Loremastera może coś pomoże :roll:
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Kria Chilldust, your army engaged a Hordes of Anar army led by SSupras. Your army deployed in Defensive - Turtle formation while the enemy deployed in Aggressive - Breakthrough formation. Your army massacred the enemy.

Ani jednego żołnierza nie straciłem w tej turze. 3 oddziały zabiły po 10. Hero zabiła 3. Przyzwoicie całkiem. 33:0 :D
Wracam dalej czytać dyskusję dowództwa co dalej.

Awatar użytkownika
Possessed
Mudżahedin

Jormungand, your army engaged a Loyalists of Malekith army led by Lakissov. Your army deployed in Balanced - Harassment formation while the enemy deployed in Aggressive - Breakthrough formation. Your army was defeated by the enemy.

u mnie w papę się dostało, 4/2/0 :D jeszcze dwa razy a wyparuje, niezła masakra swoją drogą dzisiaj była :D

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Mój battlegroup leader dzisiaj rozwalił masakrą kolesia od Hoffa, Lorda Marixisa czy jak mu tam, tego Waszego Overlorda :P

Awatar użytkownika
Possessed
Mudżahedin

spoko, gratulacje, jak to mówią wygraliście bitwę ale nie wojnę :wink:

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Ah, właśnie, zabiliśmy Kaasa, trzecia przegrana będąc odciętym.... No cóż, może następny będzie Kaas the Fixed :roll:

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

No to ja dla odmiany dostałem w dupe :? , sam miałam strategie Aggressive - Breakthrough, a przeciwnik Aggressive - Flanking wynik jest łatwy do przewidzenia :( . Co najśmieszniejsze byłem jedynym elfem w lokacj któy dostał w dupe :oops: .
Pomimo tego sytuacja pod Tor Anlec jest całkiem dobra, chłopaki (ci którzy są tam uwięzieni) jakie to uczucie być otoczonym przez rządne waszej spaczonej krwii elfy i nie mieć dokąd uciec :wink: .
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Kokesz
Kretozord

Mój Falkir niestety zginął, ale pod Tor Anlec zdążył w 3 bitwach wybić 21 elfów. Aczkolwiek do Ulthuanu zbliża się już jego syn z misją zemsty :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Possessed pisze:spoko, gratulacje, jak to mówią wygraliście bitwę ale nie wojnę :wink:
Każde zwycięstwo przybliża nas do ostatecznego sukcesu :) i wycięcia wszystkich chałaśników na Ulthuanie :twisted: , więc co się odwlecze to nie uciecze :wink: .

Awatar użytkownika
Kokesz
Kretozord

Pamiętaj, że walka z Chaosem jest jak walka z hydrą. Utniesz jedna głowę, a na jej miejscu wyrosną dwie.
Obrazek

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Nie ma sprawy :wink: , mamy dużo ostrzy żeby te głowy odcinać :wink: .

Jaszczurx
Mudżahedin

Post autor: Jaszczurx »

jaka byłaby najlepsza formacja dla armii COK, 2x dark reavers, elf warrior, chracian hunters(przy okazji huntersi w jednej bitwie zrobili więcej niż elf warriozy w 5)

Awatar użytkownika
Possessed
Mudżahedin

Tullaris pisze:jakie to uczucie być otoczonym przez rządne waszej spaczonej krwii elfy i nie mieć dokąd uciec :wink: .
come and get me baby :wink: a uczucie jest super, mam nadzieje wam zawracać dupe jak najdłużej, po za tym najwięcej fragów kasuje teraz niż do tej pory więc jestem wam wdzięczny :wink:

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Chętnie bym stanął z tobą do walki, lecz dowództwo wysłało mnie na tajną misje która ma zadecydować o losach kampanii 8) . Ale wrócę pod Tor Anlec :) , pytanie tylko czy przeżyjesz wystarczająco długo aby się ze mną spotkać :wink:

Awatar użytkownika
Kokesz
Kretozord

Wytrzyma, bo do Ulthuanu przybył już syn Falkira II poległego pod Tor Anloc. Zmierza właśnie w stronę ruin tego miasta, by tam złożyć ofiarę z elfiej krwi przed grobem swego ojca. :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Possessed
Mudżahedin

Falkir II, niech mu ziemia zgniłą będzie, będę zapalał świeczkę i donosił czaszki codziennie na ten grób :wink:

ODPOWIEDZ