Skład na Euro
Moderator: swieta_barbara
Etam. Ty też się nie znasz. 123 foch.
Pozdr
dorwałem się do neta i takie cuś napisze:
Jeżeli któregoś pięknego dnia by sie okazało, że zasłuzyłem sobie na możliwość złożenia składu, to musiałbym się najpierw mocno upic zanim bym doszedł do wniosku czy umieściłbym w składzie tych co bym ich w składzie chciał, czy bande skutecznych figurkojebców, którzy rozniosą każdego na prawo i lewo. Wiecie tak żebym nawet sie nie emocjonował o wynik.
Jeżeli któregoś pięknego dnia by sie okazało, że zasłuzyłem sobie na możliwość złożenia składu, to musiałbym się najpierw mocno upic zanim bym doszedł do wniosku czy umieściłbym w składzie tych co bym ich w składzie chciał, czy bande skutecznych figurkojebców, którzy rozniosą każdego na prawo i lewo. Wiecie tak żebym nawet sie nie emocjonował o wynik.
King of the Slayers, and the Slayer of Kings
No i właśnie dlatego nie umiesz grać w battla. Traktujesz ta gre jak chińczyka, a dla niektórych to jest pasja.Kosmo pisze:Nie ma to jak 11 stron kłótni o to kto pojedzie do Niemiec poprzesuwać hipki przez 2 dni (i to jeszcze na własny koszt).
a tak btw to 11 stron to nie jest jakiś harcore.
ps a w ogóle przebrnąłeś przez ten temat?
pozdro, poćwicz
Pewnie, że przebrnąłem. To lepsze niż moda na sukces. Już nie moge się doczekać co będzie działo się na stronie 5461!
Przepraszam raptorku jeżeli uraziłem Cie mówiąc że Twoja pasja tylko hipki :*
Dobra, koniec offtopu. Lepiej poczekać na jakiś nowy flejm odnośnie tematu
Lepsze hipki niż moda na sukcesKosmo pisze:Pewnie, że przebrnąłem. To lepsze niż moda na sukces. Już nie moge się doczekać co będzie działo się na stronie 5461!
Glosowalem tak , bo wierzylem jako idealista , ze demokracja bedzie najlepszym rozwiazaniem , ale nie przypuszczalem , ze JH ustawia glosowanie. Teraz jestem w 100% pewien , ze kapitanem powinien byc zwyciezca ligi , a nie 18sta osoba w rankingu.Kołata pisze:Hehe, tak czytam ten wątek i nie wiem czy się śmiać czy płakać
A najbardziej bawi mnie to, że pomyje wylewane są na mój klub, mimo że JH to tylko 4 z 20 osób biorących udział w wyborach W wyborach, których nie dość że nie popieram (demokracja suxx), to jeszcze zarządzonych przez przeciwną frakcję. Przypomnijcie sobie głosowanie nad sposobem wyboru kapiatana. Jak głosowaliście Panie Robson oraz Panowie Przedstawiciele Kohorty i Rogatego? Nie ma to jak zjebać kogoś za własne pomysły, nie?
Proponowałbym Panom wziąć odpowiedzialność za swoje głosy i się zamknąć Bo jeszcze sobie ktoś coś złego pomyśli. Nie daj Boże tak złego, jak źli są podobno JH!
Jesli chodzi o liste , ktora dal Barbara odnosnie koszykow. Tak jak pisal JJ imho DE to pewniak i armia majaca najwiekszy potencjal na ETC. Rewelacyjnych kandydatow do jej prowadzenia widze wielu , kazdy z nich lepszy od Barbary. No , ale ukladziki... (ja tez moge zgrzewke browaru postawic jakby co
Odnosnie reszty kandydatow na konkretne miejsca lepiej zebym sie nie wypowiadal...
Sorry, ale ja nie widzę. A na pewno nie wyraźnie lepszego od Barbary. To nowa armia i nikt nie rozgryzł jej jeszcze dokładnie. Nie ma mocnego standardu ("forumowy" to smok, w rzeczywistości jakaś partyzantka magowo/shadowo/assassinowa). Armia może i mocna, ale chyba nikt nie umie tym naprawdę dobrze grać (w sensie, że dla każdego jest oczywiste, jak DE to na bank gracz A lub B - tak, jak w przypadku Skavenów chocby).Rewelacyjnych kandydatow do jej prowadzenia widze wielu , kazdy z nich lepszy od Barbary.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Z deszczu pod rynnę, panie idealistoZiemko pisze:Glosowalem tak , bo wierzylem jako idealista , ze demokracja bedzie najlepszym rozwiazaniem , ale nie przypuszczalem , ze JH ustawia glosowanie. Teraz jestem w 100% pewien , ze kapitanem powinien byc zwyciezca ligi , a nie 18sta osoba w rankingu.
Skoro taki pewniak, to sama wyjdzie z koszyka.Ziemko pisze:Jesli chodzi o liste , ktora dal Barbara odnosnie koszykow. Tak jak pisal JJ imho DE to pewniak i armia majaca najwiekszy potencjal na ETC.
Po pierwsze, as Jankiel said.Rewelacyjnych kandydatow do jej prowadzenia widze wielu , kazdy z nich lepszy od Barbary. No , ale ukladziki... (ja tez moge zgrzewke browaru postawic jakby co
Po drugie, stare układziki wcale nie są lepsze od nowych
Po trzecie, tegoroczny system wyboru składu to najsprawiedliwszy w historii polskiej reprezentacji.
Stasiu słyszałeś?! Nie nadajesz się!!!!!Odnosnie reszty kandydatow na konkretne miejsca lepiej zebym sie nie wypowiadal...
FLAME ON!
Furion
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Ja oczywiście taki sparing spróbuję zorganizować, bo przynajmniej szkoleniowo się przyda.Boberr pisze:Ja czasami odnosze wrazenie ze jakby tak złożyc skład na Euro z ludzi, którzy nie pojada na ETC jako reprezenatcja polski to ten "drugi" skład bylby duzo lepszy.
Ale jakiś strasznych pieniędzy (ilości piwa) przeciwko składowi z Barbem, Crusem, Młodym, Turionem, Dukiem, Shino, trzeźwym Kielonem – to bym nie stawiał.
Zależy kto się „zakwalifikuje”, zależy kogo bym na „Wroga Hardkoru” zdołał namówić i ściągnąć, ale nie jest powiedziane, że ten drugi skład z automatu by wygrał. Nazwiska nie grają.
Mam jednak nadzieję, że JH skorzystają z doświadczenia poprzedników – to nie jest tak, że na ETC „wystarczy być”. Parę niezłych drużyn zapłaciło frycowe.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
mimo wszytsko mysle ze jakis osmiopaczek dobrego piwka na ten drugi skład bym postawil, i mogloby byc jak najbardziej ciekawie. Nazwiska nie graja ale sam Jacku wiesz ze ludzie którzy NIE jada na ETC nie graja tylko nazwiskami.Jedy Knight pisze:Ja oczywiście taki sparing spróbuję zorganizować, bo przynajmniej szkoleniowo się przyda.Boberr pisze:Ja czasami odnosze wrazenie ze jakby tak złożyc skład na Euro z ludzi, którzy nie pojada na ETC jako reprezenatcja polski to ten "drugi" skład bylby duzo lepszy.
Ale jakiś strasznych pieniędzy (ilości piwa) przeciwko składowi z Barbem, Crusem, Młodym, Turionem, Dukiem, Shino, trzeźwym Kielonem – to bym nie stawiał.
Zależy kto się „zakwalifikuje”, zależy kogo bym na „Wroga Hardkoru” zdołał namówić i ściągnąć, ale nie jest powiedziane, że ten drugi skład z automatu by wygrał. Nazwiska nie grają.
Mam jednak nadzieję, że JH skorzystają z doświadczenia poprzedników – to nie jest tak, że na ETC „wystarczy być”. Parę niezłych drużyn zapłaciło frycowe.
My (ja, Barb, Butan) dogadaliśmy się bez większych problemów w jaki sposób wyłonić najlepszego. I każdy się zgodził, że to dobry i sprawiedliwy system.Shino pisze: nistety granie lusterek miedzy soba nie jest sprawiedliwe wiec to tylko twoj wishlist