Ile lat mają gracze warhammera
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Ile lat mają gracze warhammera
27 lat, gram od 2 lat w bitewnego młotka, od 14 lat w role play
1 żona, 1 córka - mam nadzieję, że za parę lat będzie mi malować figurki (na razie ma 3 miesiące)
A żona się czasem śmieje, że idę grać w "krasnoludki" z gimnazjalistami... Zrobię w excelu statystyki na podstawie tego tematu i ją w końcu zagnę w tym temacie
1 żona, 1 córka - mam nadzieję, że za parę lat będzie mi malować figurki (na razie ma 3 miesiące)
A żona się czasem śmieje, że idę grać w "krasnoludki" z gimnazjalistami... Zrobię w excelu statystyki na podstawie tego tematu i ją w końcu zagnę w tym temacie
12 lat od 3 lat w WFB i miesiąca w WH40
ja jeszcze nie jestem za stary na żołnierzyki
ja jeszcze nie jestem za stary na żołnierzyki
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
- Anton Zilwicki
- Warzywo
21 lat, w Battla gram od 6 lat, od 11 lat w RPG
Jaka średnia aktualnie wieku wychodzi? Bo ze mnie w pracy też się śmieją, że bawię się w ludziki z gimnazjalistami i mi nie wierzą, że ludzie po 30'stce w to także potrafią grać.andmiz pisze:27 lat, gram od 2 lat w bitewnego młotka, od 14 lat w role play
Nikogo chyba nie ździwi jak napiszę, że mam 19 lat
W battlu od 4 lat, choć "gram" praktycznie tylko na turniejach.
I troche liczb:
Osobnicy 30+ :14
Najstarszy: 44
Osobnicy 15- :17
Najpopularniejszy wiek:24
Średnia: sry ale zaraz wyruszam na DMP więc nie zdążę
Pozdro
W battlu od 4 lat, choć "gram" praktycznie tylko na turniejach.
I troche liczb:
Osobnicy 30+ :14
Najstarszy: 44
Osobnicy 15- :17
Najpopularniejszy wiek:24
Średnia: sry ale zaraz wyruszam na DMP więc nie zdążę
Pozdro
Kocham to forumHD pisze:Połykasz?FemmeFatale pisze:CHCIAŁAM TYLKO WYSTAWIĆ MOJE USŁUGI
KLUB GIER BITEWNYCH "ROGATY SZCZUR"
- Dead_Guard
- "Nie jestem powergamerem"
20 lat, od 7 lat WFRP, od 6 sporadycznie FB, teraz mam przerwę w obu, ale interesuję się nadal, może kiedyś wrócę.
- morgan10005
- Falubaz
Na turniejach jest chyba najwięcej studentów i licealistów.
A tak to mam 23 lata.
Jak moja mama śmiała się kiedyś że bawię się żołnierzykami dla dzieci, to dałem jej podręcznik z zasadami po angielsku i się zapytałem które dziecko to przeczyta i zrozumie.
A tak to mam 23 lata.
Jak moja mama śmiała się kiedyś że bawię się żołnierzykami dla dzieci, to dałem jej podręcznik z zasadami po angielsku i się zapytałem które dziecko to przeczyta i zrozumie.
-
- Warzywo
31 lat do pełnych statystyk żona i córka lat 4, wbatla pogrywam z przerwami od 94 roku czwarta edycja grałem undead'ami.
Ja tam i dwa lata temu bym rozumiał, a dziecko jestemmorgan10005 pisze:Na turniejach jest chyba najwięcej studentów i licealistów.
A tak to mam 23 lata.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: