Ograniczenia magii - wersja beta
Moderator: Barbarossa
Re: Ograniczenia magii - wersja beta
Ej no - moją nierozsądną rozpiską pojechałem Demony 19:1 na Draconie Ale fakt - nie był to Thurion.
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
pitki, popychaczki, kuznie czy conflagracje slabe nie sa fajnie jest je moc rzucic 2 lev magiemŻaba pisze:Ad 3 - zdradzisz mi sposób żeby mag DE rzucał komety/bolce ?
jak ktos ma 2x6 flamerow to bym polemizowalŻaba pisze:Ad 8 - wpuść d6 s 4 w jednego i drugiego cora i porównaj efekt - ale uwaga jest cenna prawdą jest że De lepiej strzelają od Demonów - w pozostałych fazach Danonki rodzą sobie dużo lepiej + mają warda + ITP.
moj ty Wejherowski bojowniku skwituje to jednym prostym zdaniem:Scimitar pisze: Ah tak - demony są bardziej gięte i to ciebie ogranicza
demonami grałem wczesniej niz ty dowiedziales sie co to jest warhammer nie moja wina ze w tej edycji tak je przejebali
WHOA, nie wiedziałem, że już w zerówce nimi grałeś - zwracam honor.thurion pisze:moj ty Wejherowski bojowniku skwituje to jednym prostym zdaniem:Scimitar pisze: Ah tak - demony są bardziej gięte i to ciebie ogranicza
demonami grałem wczesniej niz ty dowiedziales sie co to jest warhammer nie moja wina ze w tej edycji tak je przejebali
Widziałem twoje przymiarki do Krasnali, lekkie do WE. A jaką armią byś grał, gdyby nie wyszły te demony w takiej postaci, bo wiem, że czekałeś na booka i od tego uzależniałeś swoje plany na przyszłość. Dajmy na to, że demony nie różniłyby się znacząco od wersji w 6 ed. podręczniku do Hord.
Draconis - FOR EVER !!!
nie, ale w 3 klasie podstawowki mialem epizodScimitar pisze: WHOA, nie wiedziałem, że już w zerówce nimi grałeś - zwracam honor.
a jakby zesrali Demony to gralbym zesranym WoChem wyczekujac az zesraja Bestie tudziez przerzucilbym sie na 40k
Takiego powodu ze to nie są TK i ze musisz ustawiać hoteka tak, by nie sięgał twoich czarodziejek ( w takim razie po cholerę hotek skoro nie można chronić przed czarami własnej armii) a do twego by nie sięgał oddziałów przeciwnika, które są w zasięgu hoteka... Wiem Shino, nic prostszego wiem ze Ty byś to zrobił bez problemu uwzględniając również ukształtowanie trenu i tego ze największym atutem magii DE jest właśnie rzucanie czarów na dużej ilości kości...Shino pisze:dlatego, ze trzeba widziec ile to 12" czy z jakiegos innego powodu?GarG pisze:Hotek + Magia to juz po raz ENTY... SAMOBÓJSTWO.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Każdy przeciętny gracz potrafi wymierzyć 12 cali, zwłaszcza jak ma obok harpie z 20 calowym ruchem i może sobie sprawdzić gdzie dolecą, model noszący hoteka też na ogół ma 10 cali ruchu i tez możesz sprawdzić gdzie dojdzie. Widzę, ze tak samo ogarniasz magię z hotekiem w rozpie jak rano ogarniałeś ograniczenia magii na bpr.
jak nie potrafisz grac na hoteku i magii zmien armie.GarG pisze:Takiego powodu ze to nie są TK i ze musisz ustawiać hoteka tak, by nie sięgał twoich czarodziejek ( w takim razie po cholerę hotek skoro nie można chronić przed czarami własnej armii) a do twego by nie sięgał oddziałów przeciwnika, które są w zasięgu hoteka... Wiem Shino, nic prostszego wiem ze Ty byś to zrobił bez problemu uwzględniając również ukształtowanie trenu i tego ze największym atutem magii DE jest właśnie rzucanie czarów na dużej ilości kości...Shino pisze:dlatego, ze trzeba widziec ile to 12" czy z jakiegos innego powodu?GarG pisze:Hotek + Magia to juz po raz ENTY... SAMOBÓJSTWO.
To nie jest najmniejszy problem wymierzyc zeby magiczka byla poza zasiegiem hoteka lecz zeby czary w nia rzucane juz mialy hotek a w zasiegu... na prawde tego nie widzisz?
ale Was ten Hotek boli - a już VC-ty i Khemri szczególnie - a Robson miał tak rewelacyjne wyniki że gra teraz imperium - ani chybi masochizm hotek na magiczce to też coś na kształt masochizmu - rzucanie czarów ma 5+ to dobra metoda podsymowując dyskusję - poskaczemy trochę na ch... ustawimy wszystko właściwie a przeciwnik rzuci nam streeta na bramce zresztą tak jak już mówiłem - na nowego BPR-a nie mieszczą się 2 magiczki z 3 scrolami i hotekiem, więc jak do jasnej @#%$!& chcecie zmieścić Hoteka do magicznej rozpy... chcecie grać z jednym scrolem ???
Ż.
Ż.
Jak Ci się wydaje to genialnym patentem, to sobie tym pograj... Na forum każdy jest ekspertem.jak nie potrafisz grac na hoteku i magii zmien armie.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
dokladnie.
nie wszystko dziala tak pieknie jak wyglada.
sporo czarow obchodzi hoteka...
nie wszystko dziala tak pieknie jak wyglada.
sporo czarow obchodzi hoteka...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
To czekam az wygrasz masztera takim zestawieniem...Shino pisze: jak nie potrafisz grac na hoteku i magii zmien armie.
To nie jest najmniejszy problem wymierzyc zeby magiczka byla poza zasiegiem hoteka lecz zeby czary w nia rzucane juz mialy hotek a w zasiegu... na prawde tego nie widzisz?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Starczy trafić na kometę, Black Horror itp. i d..... Hotek nie jest tak straszny, a płaczą na niego ci co rzucali czary na zylionie kości i się dziwią że padł dublet. Jak grałem z Żabą na Master Blasterze, to jego wiara w Hotek (jeszcze wtedy ją miał) zaowocowała stratą smoka - cóż nie było dubletu a kostek za wiele też nie zostało na dispel Nie wspomnę, że Stasiu radośnie odparowywał Żabie kolejne oddziały pomimo asysty Hoteka. Jest to fajny przedmiot, ale nie do końca...
Tak samo jak pendant - zazwyczaj płaczą na niego właściciele Stardragonów czy Bloodków, którzy nagle odkryli, że nie są w stanie czegoś przejechać, co burzy ich światopogląd. Przedmiot mocny, ale też da się przeciw niemu grać.
Tak samo jak pendant - zazwyczaj płaczą na niego właściciele Stardragonów czy Bloodków, którzy nagle odkryli, że nie są w stanie czegoś przejechać, co burzy ich światopogląd. Przedmiot mocny, ale też da się przeciw niemu grać.
Draconis - FOR EVER !!!
według mnie hotek to raczej broń psychologiczna nawet poza stołem z tego co widzę co tu piszą.
i tak paradoksalnie nie chroni tak fajnie oddziałów bo skoro cześć tej ważniejszej armii jest w zasięgu hoteka to reszta jest skazana na duży focus całej magii. (tak mi się wydaję więc nie krzyczcie jak się mylę)
i tak paradoksalnie nie chroni tak fajnie oddziałów bo skoro cześć tej ważniejszej armii jest w zasięgu hoteka to reszta jest skazana na duży focus całej magii. (tak mi się wydaję więc nie krzyczcie jak się mylę)
ja czekam az ty bedziesz w pierwszej polowce mastera z dowolnym wystawieniem...GarG pisze:To czekam az wygrasz masztera takim zestawieniem...Shino pisze: jak nie potrafisz grac na hoteku i magii zmien armie.
Wyniki KoziołkaShino pisze: ja czekam az ty bedziesz w pierwszej polowce mastera z dowolnym wystawieniem...
Ja Twój wymóg spełniłem, czekam na Ciebie...1 Darek Polit
2 Stanisław Scheiner
3 Bartosz Tetzlaff
4 Oskar Górka
5 Jacek Suplewski
6 Robert Mrozek
7 Tomasz Miścior
8 Adam Lewański
9 Szlasa-Rokicki Marcin
10 Karol Wyszkowski
11 Oskar Walczewski
12 Bartosz Kanclerski