a bo ja wiem czym Ty teraz grasz?ksch pisze:...
MASTER PGA - Lord of the Green! 17/18.X.09
Re: MASTER PGA - Lord of the Green! 17/18.X.09
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
Co do Fanoli to ja bym dał zastrzezenie ze musi to być Unit z US 5 i jeśli ten unit straci US 5 np. z strzelania lub magii to automatycznie wypuszcza fanoli. Co wy na taki pomysł?
( Bo jednak te dwa globki albo fiendy są lekko dziwaczne
)
( Bo jednak te dwa globki albo fiendy są lekko dziwaczne
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Jednostka, jednostce nie równa 
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
A najlepsze jest to że on widzi głównie opcje nie dla swojej armii. :pShino pisze:to sie nazywa kreatywne wykorzystanie zasadCosmo pisze: Kurwa, Shino, jaki Ty masz zryty beret.. ;-D Nie mowie ze pytania nie sa trafne, tylko dlaczego zawsze wymyslasz tego typu rzeczy Ty albo Malal ;-P
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
tym wiekszy bedzie miał wkurw jak mu je bez litosci potniemy na turniejuKalesoner pisze:Bez obaw, te dla swojej widzi, tylko o nich nie pisze, żeby mu ich przed turniejem nie pocięli.
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
szafa@poznan pisze:tym wiekszy bedzie miał wkurw jak mu je bez litosci potniemy na turniejuKalesoner pisze:Bez obaw, te dla swojej widzi, tylko o nich nie pisze, żeby mu ich przed turniejem nie pocięli.
Hehe.
Itak najbardziej podoba mi sie opcja z fanolami - od kad pamietam zawsze mazylem o regimencie truposzy wyzucajach zwloki przed siebie (dobry patent na konwerta)
Posądzasz mnie o zdradębigpasiak pisze: a bo ja wiem czym Ty teraz grasz?
Strasznie jestem ciekaw w jakiej konfiguracji ostatecznie zobaczymy shinowych fanoli. Może zakłady?Kalesoner pisze:Bez obaw, te dla swojej widzi, tylko o nich nie pisze, żeby mu ich przed turniejem nie pocięli.
Cóż za bezlitosna ripostaThurion pisze:jeszcze zeby umial tego użyć
Ta runa chyba własnie do tego służy nie? 
jeśli są rangerami to chyba mozesz...
dla pewności, rozumiem, że pomalowane furie na odpowiednich podstawkach mogą robić za harpie i nie będzie to uznane za prox?
poza tym, czy proxem będzie wystawienie star dragona bez jeźdźca, pomalowanego w jakichś ciemnych kolorach jako black dragona?
poza tym, czy proxem będzie wystawienie star dragona bez jeźdźca, pomalowanego w jakichś ciemnych kolorach jako black dragona?
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
jeśli będzie to po prostu furia bez żadnych modyfikacji, to możesz spokojnie grać, ale możemy cie leciutko pociąć na malowaniu.
Smok z grubsza jaki jest kazdy widzi; jak bedzie pomalowany na odpowiednie barwy to sie raczej nikt nie doczepi, ale jezdzca wypadałoby mieć.
Smok z grubsza jaki jest kazdy widzi; jak bedzie pomalowany na odpowiednie barwy to sie raczej nikt nie doczepi, ale jezdzca wypadałoby mieć.
Beasts of Chaos - circa 5k
oki, a czy jeśli furia będzie stała na skałce to będzie to uznane za jakąś modyfikacje???
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
chyba podstawki...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned