ZapraszamRelosu pisze:musze do was kiedys wpasc na bitwe xD

Postaram sięSevi pisze:Po wszystkim napisz wrażenia z bitwy, z chęcią się zapoznam jak to hula.

Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
ZapraszamRelosu pisze:musze do was kiedys wpasc na bitwe xD
Postaram sięSevi pisze:Po wszystkim napisz wrażenia z bitwy, z chęcią się zapoznam jak to hula.
16:4 dla HE, jutro w tym poście postaram się nieco więcej napisaćSevi pisze:Po wszystkim napisz wrażenia z bitwy, z chęcią się zapoznam jak to hula.
Wtedy wywal z maga level i Bos, bo się nie przebijeszZbik666 pisze:Jedyne zmiana ktora chodzi mi po glowie to wymiana maga z wybieraniem czarow na kolesia na orzelku, niby wrajciakow nie zranie ale 3strzaly s5 to duzo. A od lapania wrajciakow mam DP z elyrionem
Rzadko gram na magii i jakoś ubzdurało mi się, że limit jest 9 pdNie moge dac Ring of fury bo nie mieszcze sie w ograniczeniach magii mam 8pd a z ringime bedzie 9pd
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą