Kod: Zaznacz cały
ps. fillery w oddziałach są dozwolone na masterach?
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Kod: Zaznacz cały
ps. fillery w oddziałach są dozwolone na masterach?
Release the Przemcio!
Wg powyższej definicji armata Pasiaka jest proxem. Czy została ona usunięta ze stołu (o ile się pojawiła) ? Bo ni ch... nie pasuje klimatem do WFB podobnie jak hydroposągi Ajsa.bless pisze: Bless
Prox - model, ktory nie odpowiada wyglądem jednostce, którą ma reprezentować. Reprezentowane powinny być modele z gry WFB. Wyznacznikiem tego, jak powinna wygladać jednostka są: oryginalne modele GW, opisy w podreczniku, grafiki w podreczniku i w innych materiałach publikowanych przez GW. Model nie musi być reprezentowany przez oryginalny model, ale powinen zachowywać wszystkie jego cechy specyficzne, szczegolnie: typ jednostki (maszyna, lekka jazda, ciezka jazda, piechota wielkosci czlowieka, piechota wielkosci ogra, potwory wg opisu w podreczniku), uzbrojenie, ubiór, ornamenty i symbole, kolorystykę (jeżeli nawet nie stosuje podrecznikowej, to nie powinien stosowac kolorystyki inne rasy) , rasę, cechy anatomiczne (wielkość, liczbe konczyn, uformowanie ciała, itp). Model który nie spełnia takich wymogów jest proxem. Poza modelem reprezentowanym, na podstawce mogą być dodatki artystyczne, ktore zwiększają atrakcyjność modelu i pozwalaja lepiej dopasowac go do charakteru armii.
Release the Przemcio!
Uzasadnij. Znam armie Pasiaka i moim zdaniem poza dziłakiem, ktore budzi watpliwosci, nie ma tam zadnych proksow. Chetnie sie dowiem, gdzie Ty je widzisz (szczegolnie w odniesieniu do mojej definicji).c4h10 pisze:
Wg powyższej definicji armata Pasiaka jest proxem.
A zatem, rozpatrzmy cannona big pasiaka. Dla mnie model zarabisty tak jak i cała armia, wybralem ten bo chyba wiekszosc ludzi ogarnia jak on wyglada i z tego co mi wiadomo pojawil sie ten model na bazyliszku. Według twojej definicji proksaBless
Prox - model, ktory nie odpowiada wyglądem jednostce, którą ma reprezentować. Reprezentowane powinny być modele z gry WFB. Wyznacznikiem tego, jak powinna wygladać jednostka są: oryginalne modele GW, opisy w podreczniku, grafiki w podreczniku i w innych materiałach publikowanych przez GW. Model nie musi być reprezentowany przez oryginalny model, ale powinen zachowywać wszystkie jego cechy specyficzne, szczegolnie: typ jednostki (maszyna, lekka jazda, ciezka jazda, piechota wielkosci czlowieka, piechota wielkosci ogra, potwory wg opisu w podreczniku), uzbrojenie, ubiór, ornamenty i symbole, kolorystykę (jeżeli nawet nie stosuje podrecznikowej, to nie powinien stosowac kolorystyki inne rasy) , rasę, cechy anatomiczne (wielkość, liczbe konczyn, uformowanie ciała, itp). Model który nie spełnia takich wymogów jest proxem. Poza modelem reprezentowanym, na podstawce mogą być dodatki artystyczne, ktore zwiększają atrakcyjność modelu i pozwalaja lepiej dopasowac go do charakteru armii.
Przeczytalem jeszcze raz i dalej nie wiem, o co Ci chodzi.c4h10 pisze:Przeczytaj jeszcze raz...