pudzian-lover, obudź sięKolejnej walki Pudzian - Najman na pewno nie zobaczymy...
Co do Pudziana - wszyscy tak się śmieją, że dupa, że nie da rady. Zobaczcie, jak bardzo zmienił się od swojej pierwszej walki, właśnie z Najmanem.
Zrzucił prawie 30 (!) kg, nabrał kondycji i powoli widać postępy w uczeniu się techniki. Dajcie mu 2-3 lata i ten człowiek naprawdę będzie się liczył w czołówce MMA.
Jako sportowiec osiągnął bardzo wiele. Nie zrobiłby tego bez ogromnej determinacji i samozaparcia. Jeżeli to samo przeleje na MMA, tylko patrzeć jak będzie piął się w rankingach.
Oczywiście, że jeszcze dużo przed nim pracy, ale w ciągu ostatniego roku bardzo się rozwinął i oby tak dalej!
Pozdrawiam
MMA, KSW, UFC i inne dziwne skróty
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Aron_Banalny
- Masakrator
Re: MMA, KSW, UFC i inne dziwne skróty
-
- "Nie jestem powergamerem"
Wielki szacun dla Pudziana, ale weżcie jedna poprawke, wszystkie osiagnięcia miał w kwiecie wieku , oraz w dyscyplinie ktora czwiczył od lat.Tutaj ma zupelnie cos nowego, musi sie uczyc wszystkiego od podstaw , a ciężej jest czegos sie uczyc w wieku 33 lat niz od mlodzika...No i najwaznejsza rzecz to to ,ze moze rzeczywiscie za pare lat by był bardzo wysoko w rankingach, ale niestety wiek tez swoje robi, i czas mu ucieka niemilosiernie .Zycze mu jak najlepej z calego serca ,to dobry zawodnik jest
jakoś nie mogę przestać co jakiś czas tego oglądać, więc się podzielę
Lesnar vs Velasquez
YES WE CAIN
http://www.mmavista.com/serious-mma-vid ... 29133.html
Lesnar vs Velasquez
YES WE CAIN
http://www.mmavista.com/serious-mma-vid ... 29133.html
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
A co tam, podbiję temat. Oglądaliście wczoraj? Najbardziej podobała mi się walka Khalidova, facet po raz kolejny udowodnił, że to zawodnik-kataklizm. Najlepiej, ja ten Amerykanin, z którym się bił taki zwinięty w kłębek i nie do końca przytomny leżał na deskach. Finisher z resztą wszedł błyskawicznie. Krótka, ale treściwa walka.
Jeszcze niezła była walka Valtonen vs. Błachowicz i Zikic vs. Materla, zwłaszcza, że polscy zawodnicy z poprzedniego turnieju zostali pomszczeni .
Pierwsze walki były za to do bani (jęczący Niemiec - Ryota Sakurai nie byłby dumny ). Dobrze, że szybko było TKO.
Jeszcze niezła była walka Valtonen vs. Błachowicz i Zikic vs. Materla, zwłaszcza, że polscy zawodnicy z poprzedniego turnieju zostali pomszczeni .
Pierwsze walki były za to do bani (jęczący Niemiec - Ryota Sakurai nie byłby dumny ). Dobrze, że szybko było TKO.
Ja trafiłem przypadkiem, skacząc po kanałach
Załapałem się tylko na walkę Mameda. Piękna.
Załapałem się tylko na walkę Mameda. Piękna.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Szkoda, że Pudzian przegrał. Miał wygraną wręcz na talerzu w połowie pierwszej rundy, wystarczyło tylko wyprowadzać ciosy całym ciałem a nie lekkie machanie łapkami jak do gruszki. Potem widać było, że nic już z niego nie będzie bo tylko odpoczywać by chciał, demyt. W dodatku przegrałem zakład ze swoją dziewczyną o walkę Pudziana
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
Trzeba się było z jakimś zagraniczniakiem założyć o Khalidova, wprowadzając chłopa w temat gadką: wiesz, to jest taki początkujący Czeczen, sympatyzujemy z nim, jak to Polacy, ale szans to on zbyt dużych nie ma
Dlatego powinien ją przekierować na kop. Z drugiej strony, co się dziwić: Pudzian ma za sobą 4-5 walk, a tamten ze 30. Poza tym Pudzian łatwo się męczy. Chociaż z drugiej strony miał szansę, żeby wygrać. A, no i jeszcze brat Pudziana uraczył nas kolejną piosenką , mógłby zostać przy "Dawaj na ring". Co do muzyczki Khalidova: myślałem, że sobie zmienił, bo puszczali co innego, gdy zjeżdżał na platformie, ale nie .Dmitrij pisze:paradoksalnie udowodnił że ma mało siły....a przynajmniej nie umie jej przekierować na pięść.
Byle nie z Japońcem, bo Mamed już u nich był i sprowadził jesień średniowiecza.ksch pisze:Trzeba się było z jakimś zagraniczniakiem założyć o Khalidova, wprowadzając chłopa w temat gadką: wiesz, to jest taki początkujący Czeczen, sympatyzujemy z nim, jak to Polacy, ale szans to on zbyt dużych nie ma
Obejrzalem cała galę, moje wrażenia: Juras baaardzo wporzo, oby tak dalej i będzie genialnie. Pudziana pozostawię bez komentarza, bo to wyglądało jak jakaś śmieszna ustawka.
Mamed... Pokłony w jego stronę. Po prostu klasa, na takie walki mogę czekać całe wieczory. Po prostu pocisk. Czekamy na Mameda w czymś "większym", niż KSW.
Pozdro
Mamed... Pokłony w jego stronę. Po prostu klasa, na takie walki mogę czekać całe wieczory. Po prostu pocisk. Czekamy na Mameda w czymś "większym", niż KSW.
Pozdro
w wywiadzie po walce troche przesadzil z wlazeniem w dupsko KSW.Mamed... Pokłony w jego stronę. Po prostu klasa, na takie walki mogę czekać całe wieczory. Po prostu pocisk. Czekamy na Mameda w czymś "większym", niż KSW.
ale walka cacy. mq chlop mozliwosci i zapal do walki.
Pudzian- narazie wyglada to tak: moze i technike poprawia ale nadal wystarcza mu sil na 3-4minuty walki. albo wtedy zdemoluje przeciwnika albo dostaje lomot. 5 minuta wygladala juz bardzo slabo, potem byla minuta przerwy + kolejne 2 minuty czyscili mu naroznik.
a po pierwszej zaczepce w 2 rundzie juz bylo widac ze przegra.
Dlatego napisałem, że czekam, aż Mamed pojedzie za granicę i tam się pokaże, bo KSW to cóż, nie łudźmy się, ale na jakimś super świetnym światowym poziomie nie jest...quas pisze:w wywiadzie po walce troche przesadzil z wlazeniem w dupsko KSW.Mamed... Pokłony w jego stronę. Po prostu klasa, na takie walki mogę czekać całe wieczory. Po prostu pocisk. Czekamy na Mameda w czymś "większym", niż KSW.
ale walka cacy. mq chlop mozliwosci i zapal do walki.
A Pudzian, no kurde, do tego sportu trzeba mieć kondycje... Nie wiem jak on wyrabiał w tych Strong Menach, ale kurde no, chyba musiał mieć jakąś nie?
Ehhh szkoda pisać
A co Wy na Jurasa i resztę Polaków?
chyba sie pomysliłeś, Juras juz nie walczy, tylko komentuje mi gala sie podobała, mimo słabego poczatku-dwie walki skonczone przez kontuzje. Materla pokazał dobrze przygotowaną stójkę, Pudzian ma progres i nie wiele brakowało... jeśli chodzi o jego przyszłość w tym sporcie to jestem dobrej myśli, jeszcze z 5 walk i bedzie dobrym zawodnikiem. Mamed jak zwykle kozak. Janek Błachowicz tez ładnie obił tego fina co mu Juras nie dał rady. Bardzo dobry zawodnik, przewyższa poziomem to całe ksw, szkoda tylko że na poprzedniej gali nie zdał liderki przed tym murzynem z dredami
No, to kto oglądał?
Moim zdaniem z Pudzianem to było naciągane mocno, powinni byli zrobić dogrywkę, bo w pierwszej rundzie dostawał srogie manto, w drugiej za to zdołał Thompsonowi nastukać. Pewnie gdyby była jeszcze jedna runda, to by Pudzian wygrał i tak, bo tym razem to nie on był zmęczony , ale w ten sposób to się tylko Thompson wkurzył .
Za to Khalidov jak zwykle był znakomity, zdecydowanie najciekawsza walka tej gali, załatwił Amerykańca błyskawicznie .
Za to walka Materli jakaś taka nudnawa mi się wydawała, dużo pasywności tam było, a pozostałych nie zdążyłem obejrzeć.
Moim zdaniem z Pudzianem to było naciągane mocno, powinni byli zrobić dogrywkę, bo w pierwszej rundzie dostawał srogie manto, w drugiej za to zdołał Thompsonowi nastukać. Pewnie gdyby była jeszcze jedna runda, to by Pudzian wygrał i tak, bo tym razem to nie on był zmęczony , ale w ten sposób to się tylko Thompson wkurzył .
Za to Khalidov jak zwykle był znakomity, zdecydowanie najciekawsza walka tej gali, załatwił Amerykańca błyskawicznie .
Za to walka Materli jakaś taka nudnawa mi się wydawała, dużo pasywności tam było, a pozostałych nie zdążyłem obejrzeć.
Co do pudziana, to również uważam, że powinna być dogrywka. Mariusz mocno się poprawił, zrzucił parę kilo kondycja się poprawiła, i widać, że już już zaczyna ogarniać parter. przyznam się że przy dosiadzie, i próbie mata leao, byłem pewien, że przegra a tu zostałem mile zaskoczony.
Mammed mnie rozczarował bo liczyłem, że da pooglądać kunszt swojej techniki trochę dłużej. On jest mistrzem parteru i nic tego nie zmieni.
Cipao... walka była ciekawa dla mnie pod kątem technicznym, wiele się nauczyłem, ale pod względem wizualnym - płaska
Janek Błachowicz - to dla tej walki oglądałem tą galę. Śledziłem jego losy non stop, bo zostawia dla swoich fanów fajne notki. Tym bardziej liczyłem na jego walkę, bo sam teraz odpoczywam z powodu skopanego uda. Janek popisał się, pokazał piękną walkę, że jest wszechstronnym zawodnikiem, twardym, i że łatwo się nie da.
Irokez vs Kornik - lol xD szkoda Irokeza, bo się bardzo odgrażał że to on będzie mistrzem, ale jak widać, walka w UFC wcale nie oznacza, że się nie popełni błędu...
Mammed mnie rozczarował bo liczyłem, że da pooglądać kunszt swojej techniki trochę dłużej. On jest mistrzem parteru i nic tego nie zmieni.
Cipao... walka była ciekawa dla mnie pod kątem technicznym, wiele się nauczyłem, ale pod względem wizualnym - płaska
Janek Błachowicz - to dla tej walki oglądałem tą galę. Śledziłem jego losy non stop, bo zostawia dla swoich fanów fajne notki. Tym bardziej liczyłem na jego walkę, bo sam teraz odpoczywam z powodu skopanego uda. Janek popisał się, pokazał piękną walkę, że jest wszechstronnym zawodnikiem, twardym, i że łatwo się nie da.
Irokez vs Kornik - lol xD szkoda Irokeza, bo się bardzo odgrażał że to on będzie mistrzem, ale jak widać, walka w UFC wcale nie oznacza, że się nie popełni błędu...
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
grabz pisze:Podbródkowy Kornika mistrz , Irokez dłuuugo nie mógł dojść do siebie. Cała gala klasa, wyjątek to wynik walki Pudziana i "piosenka" jego brata.
Dokładnie te same odczucia Kornik zniszczył system, cała moja ekipa była za Irokezem i jak było KO, to chcieli mnie pobić, że wykrakałem haha
Nie no, gala piękna. Walka Błahowicza, Kornika, Mameda klasa. Podobało się, chcemy jeszcze raz ^^