Warsztat Czopka
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- gerald_tarrant
- Masakrator
Re: Up od Czopka - Phoenix Guards...
bardzo fajne elfy
szczególnie tarcze see guardow
szczególnie tarcze see guardow
dawno nie widziałem elfów tak pomalowanych by mi się zaczęły podobać,gref wymiata:)
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Bardzo eleganccy. Jak zwykle zresztą.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Takie ładne te elfy,że chyba sobie zacznę je zbierać:)
Dzięki dzięki, w sumie to macie rację że fajne
Niedługo up, jakaś zbiorcza fota , podstawki porobiłem paru oddziałom
Niedługo up, jakaś zbiorcza fota , podstawki porobiłem paru oddziałom
Uuuuuu syty pomysł z tym drugim muzykiem! Pożyczam!
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Właśnie ciekaw jestem podstawek, jak dorównają figsom, będzie lux
Jest.
Tym razem mega duże zdjęcia żeby można było więcej pobesztać, bo wszystko wyłazi. Na swoje usprawiedliwienie dodam że tempo jest niezłe ( od połowy grudnia to powstało plus dużo innych rzeczy które nie są dokończone , rydwany, bohaterowie (koło 10 w sumie ), łuki czy lotherni)
Dragoni wymagają jeszcze posiedzenia przy nich, smok też, a shadow warriorzy to wipy ( na blogu więcej zdjęć - zapraszam
- http://czopekblog.blogspot.com/ )
Tym razem mega duże zdjęcia żeby można było więcej pobesztać, bo wszystko wyłazi. Na swoje usprawiedliwienie dodam że tempo jest niezłe ( od połowy grudnia to powstało plus dużo innych rzeczy które nie są dokończone , rydwany, bohaterowie (koło 10 w sumie ), łuki czy lotherni)
Dragoni wymagają jeszcze posiedzenia przy nich, smok też, a shadow warriorzy to wipy ( na blogu więcej zdjęć - zapraszam
- http://czopekblog.blogspot.com/ )
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Za dużo to Ci nie wyłazi na tych zdjęciach co potwierdza jakość malowania
Jedyne co mi się nie podoba to jęzor smoka IMHO za bardzo siny. Rzuca się to w oczy dlatego,że reszta paszczy pomalowana jest na czerwono. Po mojemu powinny to być kolory bardzo do siebie zbliżone, wtedy nawet obecny kolor jęzora pewnie byłby OK. A poza tym to chciałbym mieć podobnego skilla...
.................................................................
Czarny podkład?
Jedyne co mi się nie podoba to jęzor smoka IMHO za bardzo siny. Rzuca się to w oczy dlatego,że reszta paszczy pomalowana jest na czerwono. Po mojemu powinny to być kolory bardzo do siebie zbliżone, wtedy nawet obecny kolor jęzora pewnie byłby OK. A poza tym to chciałbym mieć podobnego skilla...
.................................................................
Czarny podkład?
Prace jak zwykle zacne Ciekawe kiedy ja bede malowal chociaz w zblizonym stopniu....
Choc mam jeszcze zapewne niewprawne oko to na 3 zdjeciu jeden koles 1 od lewej ma cos nie tak z oczami:)
Troche zezuje...
Choc mam jeszcze zapewne niewprawne oko to na 3 zdjeciu jeden koles 1 od lewej ma cos nie tak z oczami:)
Troche zezuje...
KUPIE FIGSY DO CHRONOPII -->oferty na priv
KUPIE DOGS of WAR PO ROZSADNEJ CENIE -->oferty na priv
KUPIE DOGS of WAR PO ROZSADNEJ CENIE -->oferty na priv
- gerald_tarrant
- Masakrator
bardzo fajny zielony bohater, tak samo jak sztandar niebiesko złoty
jedyne co mi się nie podoba, to biały kolor szat i banner na najniższym zdjęciu
jedyne co mi się nie podoba, to biały kolor szat i banner na najniższym zdjęciu
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Bardzo mi się podobają wszystkie figsy, jedna drobna uwaga: kamienie szlachetne na konikach z rydwanów są jakby niewykończone, ale może to wina zdjęcia...
Jeśli to nie tajemnica, podaj sposób malowania kościanych czy też kamiennych (?) elementów - szkielety rydwanów, łuki na dolnym zdjęciu.
Jeśli to nie tajemnica, podaj sposób malowania kościanych czy też kamiennych (?) elementów - szkielety rydwanów, łuki na dolnym zdjęciu.
Desert yellow rozjasniany do bleached bone'a albo rotting flesha
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Thx, trzeba wypróbować
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
SG moim zdaniem najlepsi (mają świetnie zrobione tarcze). Ciekawy jest też FH na szmacie łuczników- bardzo oryginalny pomysł.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Skończyłem.. uff!
Więc zapraszam na bloga gdzie wrzuciłem wszystkie fotki:
http://czopekblog.blogspot.com/2011/02/ ... inisz.html
a na zachętę lotem orła:
pozdrawiam
Jacek
Więc zapraszam na bloga gdzie wrzuciłem wszystkie fotki:
http://czopekblog.blogspot.com/2011/02/ ... inisz.html
a na zachętę lotem orła:
pozdrawiam
Jacek