no i maluśki upik:
Ostatnio myślałem nad kolejnym fillerem do kolejnego oddziału gratów i proszę oto co wyszło:

lewa, prawa:

z zoomem:

...a tutaj dwa jezzaile do nowego oddziału:

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
quidamcorvus pisze:Fajny warsztatSpaczflinty też dają radę
Tylko zamaskuj łączenia podstawek pod warsztatem, bo psuję efekt całości.
BINGO!!! kaptury i ajkieś szmaty... że też an to nie wpadłem wcześniej! dzięki RastiRasti pisze:Skąd bierzesz takie fajowe bitsy do tego wszystkiego
Jezzaile też fajne. A co w nich brakuje? Moim zdaniem brakuje im jakiś szmatek na sobie, płaszcza, kapturu i tym podobne. Te odkryte ramiona szczurze mi się nie widzą.
Jagal pisze:A ten filler będzie do jakiego oddzialu? plague verminów :>?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
to co proponujesz?smiejagreg pisze:inna sprawa czy nadaje się jako filler. Nie wiem co o tym myśleć...
dzieki za komplementJasif pisze:Kefas, jesteś chorym człowiekiem.
Nijlor pisze:Hmm za ładne na filler - za to dioramka na GD idealnaSzacun
mozliwe że tak też się stanie...Ziemko pisze:Kefas filler super, ale nie do gratow.
Do clanratow czy sztormow by bardziej pasowal.
chyba wdrożę Twój pomysł z klatkami w życie...syrius pisze:Zgodzę się z Ziemkiem. Według mnie do great ratów lepiej by pasował filler w postaci jakiejś jaskini, albo klatek otwieranych przez clanratów a z nich wybiegające chmary. Ew. jakieś kanały ...
Co nie zmienia faktu, że obecny filler wygląda bardzo fajnie.
Rasti pisze:Kefas jak McGiver... Dasz mu 3 bitsy i drut, a ten zrobi z tego skaveńską katapkę...
Bayard pisze: Tylko jak Ty to teraz pomalujesz?