Skaven 2nd wave

Skaven

Moderator: Hoax

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Re: Skaven 2nd wave

Post autor: Afro »

po wiele? 30 tak jak gervaz pisał?
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Tandor92
Chuck Norris

Post autor: Tandor92 »

Inne modele też są, nie pisze po ile, coś im się spieprzyło chyba, bo żadne rzeczy nie mają ceny.

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Post autor: Kefas »

abomka 30 na podstawce 60/100

Obrazek

katapa/działo 20 podstawka 50/100

Obrazek

Obrazek

ikit 10

Obrazek

tretch 8,5

Obrazek

warpgrinder 8,5

Obrazek

maszynka do mielenia 12

Obrazek

ksiunszka 15 !!!

Obrazek

magic kartki 3

Obrazek

no muszę przyznac że jestem zadowolony z wysypu nowych części do konwertowania :D
bardzo ładne modele, jadę je zobaczyć to dam znać jak się prezentują ;)

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Biorę wszystko ! 8)
Obrazek

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

biorę wszystko oprócz katapy (bo jest paskudna)!
:)
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
Kervyn
Chuck Norris

Post autor: Kervyn »

Ikit wymiata :shock:

Generalnie dobra robota.
Queek.

Myth
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Myth »

Mi się wszystkie modele podobają, na taki wysyp właśnie czekałem :-D Tym razem moje konto bankowe może cierpieć do woli ;-)
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.

Awatar użytkownika
wiadrowod
Mudżahedin

Post autor: wiadrowod »

Aboma i nowa latarka urywają dupę ! grinder zajebisty flayer średni , ikit zajebisty, treth mi sie nie podoba, katapa :/ zawiedziony jestem bo jak to ma być pod pestilensów to trochę zbyt techniczne jak na mój gust :/
Ogólnie konto po dupie dostanie xD zajebisty wysyp !

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Post autor: Afro »

Teraz zobaczyłem, że ten 'pas cnoty' abomki to mały panel sterowania :D
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Latarka gorsza od starej ale katapa po podkręceniach da radę. Tretch fajny mimo wszystko
Obrazek

Awatar użytkownika
geb
Wałkarz

Post autor: geb »

No właśnie ta latarka jakaś dziwna. Warpstone przy dziale mi się nie podoba a i sam pomysł walnięcia całości na drewnianym wciągniku (czy jakby to nie nazwać) jest nietrafiony. Nijak się ma ponadto do starego modelu stylem jak i rozmiarem (tak w każdym razie wygląda)- toż to musi być wielkie. Ale i tak kupie, bo mimo wszystko super wykonane:) Abnominacja to będzie rzeź przez "z z kropką" jeśli chodzi o malowanie! No i szkoda mi tych weapon teamów, o których się mówiło że wyjdą w plastiku (szczególnie nowy ratling gun by się przydał).Co do bohaterów, to nigdy nie lubiłem postaci "imiennych". Zdecydowanie wolałbym zestaw jaki mają np. orkowie- plastik z konkretnym bydlakiem (mount) i hero którego można by sklecić z kilku alternatywnych wersji.

Awatar użytkownika
eliah91
Masakrator

Post autor: eliah91 »

Abomka-mega zajebista, jednak GW nie zrobiło kału jak się spodziewaliśmy.

Działo-tak samo jak abomka, co wy ludzie się uczepiliście tego wysięgnika? Chyba coś takiego jest logiczne, prawda?
Opuszczanie i podnoszenie lufy na pewno ułatwia ostrzeliwanie różnie położonych miejsc.

Katapa-kał jakich mało, imo jest beznadziejna.

Ikit-Boski =D>

Gangsta tretch-strasznie mi się podoba.

warpgrinder-będzie super miotacz ognia. odetnie się warpstone i da płomyczki z gsu tam gdzie są podłączone kabelki.

Flayer- nie podoba mi się.
Obrazek

Awatar użytkownika
Jorge
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Jorge »

abomka - taka sobie :P

działo - mi sie podoba , ale obniżył bym je :)

katapulta - taka sobie :/

ikit - można tylko powiedzieć =P~ =D> =D> =D> =D> =D> =D>

tretch - super jest 8)

warpgrinder - inaczej sobie wyobrażałem ten model ;)

DoomFlayer - - fajny

Awatar użytkownika
Denis
Falubaz

Post autor: Denis »

trzeba przyznać że ogólnie i tak ładne modele jak na GW. Opinie podzielone ale przyznać trzeba że jak na GW to abomka boska:D
” Rozejrzyj się dookoła. Zobaczysz ludzi, bez których ten świat byłby lepszy.”

Death Note

Galeria :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35349
Strona Malarska na Facebooku:
https://www.facebook.com/pages/Fallen-A ... 9393055688

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

abomka bombowa... skarbnica bitsów wszelakich tak samo reszta modeli ^^

Awatar użytkownika
gervaz
Kretozord

Post autor: gervaz »

abominacja - jako samodzielny model, taka sobie - jako zestaw bitsów do zrobienia własnej abominacji - super! no i świetnie że na właściwej podstawce - nie muszę zmieniać swojego modelu ;) - wiec raczej nie kupie w ciagu najblizszych dwóch lat.

działo - podoba mi się - zwłaszcza ażurowa lufa. Drewnianej podstawy z kołami oczywiście nie będzie w wersji ostatecznej modelu - albo będzie trochę inna ;)

katapulta - doda się nie wykorzystane bitsy do konstrukcji plague furnace - i będzie miotacz syfu z klanu pestilens aż miło. A więc na pewno kupię ten zestaw w pierwszej kolejności.

Ikit - ładny, fajnie pomalowany - raczej kupie i bede wystawiał jako Ikita Clawa właśnie.

tretch - to chyba pierwsza figurka chieftaina - ale jak dla mnie zbyt udziwniona i mało skaveńska w klimacie - nie kupię.

wykopywaczka - ładny model, użyteczny na polu bitwy - kupie razem z katapultą/działem.

doomflayer - ładny ale drogi - nie kupię, bo robię już 3 na własną rękę. Gdyby wyszedł razem z armybookiem, to pewnie inwestowałbym energię w oszczędzanie kasy na te modele.

ksiązka - jak jej zawartość będzie tak, jak widać na stronie GW, to szkoda na to kasy - same kolorowe obrazki. Musi byc w niej cos wiecej, by mnie zainteresowala. Jak ktos przejrzy, to niehc da znac, co jest w srodku.

karty magii - ładne ale niepraktyczne. Kupiłbym, gdyby zawierały mocniejsze wersje czarów - jak w nowych kolegiach magii.

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

tretch właśnie jest zajebisty i wnosi trochę kolorytu do skavenów ;) slejerska broda bombowa! no i te jego spec zasady ;D
ciekawe kiedy GW porobi modele ze slota spec? :(

Awatar użytkownika
Dzoooma
Chuck Norris

Post autor: Dzoooma »

Abomka lepsza niż się spodziewałem patrząc na ostatnie zdjęcia. Jak będę miał nadmiar kasy to może i kupię ( :mrgreen: )
Latara bardzo mi się podoba. Na tych "starych" zdjęciach wyglądała dziwacznie ale teraz mnie przekonuje.
Katapa syf ale i tak nie używam.
Ikit super.
Tretch mistrzowski!
Wiertło fajne ale boli, że nie ma nowych NR do tego.
Flayer paskudny jak dla mnie (już sam pomysł na jednostkę mi nie odpowiada)
Obrazek
Zapytaj mnie co sądzę o GW...

Myth
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Myth »

Szukam właśnie preorderów figurek, nie będę robić nikomu reklamy, ale znalazł ktoś może interesujące propozycje? :-) Bo ja już widziałem abomkę za 120 PLN, czyli tanio w mojej opinii jak za taką figurkę.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.

Awatar użytkownika
Denis
Falubaz

Post autor: Denis »

czy wie ktoś na którym polskim sklepie można juz kupić w przedsprzedaży skaveny nowe??
” Rozejrzyj się dookoła. Zobaczysz ludzi, bez których ten świat byłby lepszy.”

Death Note

Galeria :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35349
Strona Malarska na Facebooku:
https://www.facebook.com/pages/Fallen-A ... 9393055688

ODPOWIEDZ