KULTOWO DRUŻYNOWO 8 ETC rules Wawa 15/01/11

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Re: KULTOWO DRUŻYNOWO 8 ETC rules Wawa 15/01/11

Post autor: Jasiuuu »

Pewnie bracia Golan i Trojek : ]
Obrazek
T

Awatar użytkownika
Matej
Chuck Norris

Post autor: Matej »

jak ktoś weźmie mi klopę lub dwie, to stawiam piwo lub dwa :)

Awatar użytkownika
Grichalk
Masakrator

Post autor: Grichalk »

Matej pisze:jak ktoś weźmie mi klopę lub dwie, to stawiam piwo lub dwa :)

Jedną będę miał.

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

ja też jedną będę miał.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
Barbarossa
Mniejsze zło

Post autor: Barbarossa »

Zarąbisty tur, miło jest ten teamowy klimacik choć troszeczkę załapać.

Dzięki orgom za ciężką pracę: punktoliczenie i blatonoszenie.
Dzięki przeciwnikom za fajne bitwy.
Dzięki team Ordin za skuteczną współpracę i pierwsze miejsce :)

Robson, pracuj nad sobą - byłeś dementorem 3 bitwy, wpierw chciałeś mirrora i dostałeś, a potem zdemotywowałeś Shino :P

I tylko troszeczkę żal dupę ściska, jak się patrzy na pozostawione stoły na końcu korytarza - rozumiem, że nie poszło i 10 punktów różnicy nie czyni, ale im więcej takich zagrywek, tym mniej turniejów w Wawie będzie, proste.

Lenart
Falubaz

Post autor: Lenart »

ja tam swoj odnoslem i nic mi sie nie stalo. A niektorzy przejawiali chec buntu, niewiedziec czemu...

EDIT: Tak to jest wposcic chamstwo na salony;);D

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Przegraliśmy tylko ze zwycięzcami turnieju... Gratki Ordin. =D>

Awatar użytkownika
Dragan
Chuck Norris

Post autor: Dragan »

Przepraszam za nieodniesienie stołu. Miałem to zrobić ale przeciwnika bolały plecy i kompletnie mi to wyleciało z głowy.
Jeszcze raz przepraszam za kłopot.
Pozdrawiam
P.S. Bardzo przyjemny turniej i sędziowie.

Awatar użytkownika
Offspringman
Kretozord

Post autor: Offspringman »

dzięki wszystkim przeciwnikom za przyjemne bitwy i mojemu teamowi za wspólne osiągnięcia :)

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

Nagroda za Bandito Manfredi wynosi teraz 30 złociszy !

poszukiwany żywy lub martwy : P
Obrazek
T

Awatar użytkownika
Kielon
Masakrator

Post autor: Kielon »

Dzięki za fajny turniej.
Bartysek mniej się irytuj jako org. :*
Dzięki moim chlejusom, że udało wam się zagrać jednak i osiągnęliśmy miejsce na podium. :)
Dzięki też Lenartowi i Jackowi za wspólne batalie. :)
Obrazek

Bartys
Kradziej

Post autor: Bartys »

dzięki graczom za przybycie na turniej i kultowcom za to że sie im chce zapierdalac bo bez nich by tych turów nie było.

No i dzięki moim współgraczom:)

Gratuluje tym co wygrali i tym którym się nie pofarciło;)
zapraszam ponownie

Awatar użytkownika
Kotlet
Wodzirej

Post autor: Kotlet »

Sklad "Balls of steel" nie zarzadzil, tak jak mial zaimesc. Pierwsza runda wyrownany pojedynek NEMEZIS v.s. NEMEZIS. Bitwa numer 2 - wojna na noze z Panem Kapitanem. 8)
Kazda chamska zagrywka przechodzila, z jednej i z drugiej strony traktowana jako czesc dobrej batalii. Bitwy z tak chamskimi ruchami, i z tak pozytywnie nakrecona atmosfera nie gralem dawno. Breta z dwoma trebuszami naprawde nie jest slaba. Trzecia bitewka z Lazurem, ktoremu chyba nie chcialo sie grac. W kazdym razie "zmiazdzung", zamiecione pod Rzym w czwartej turze.
Obrazek

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

Dzięki wszystkim za fajny turniej :mrgreen: a w szczególności Matejowi i Helionowi za przyjemne bitwy no i jeszcze 3ciemu przeciwnikowi tylko nie wiem jak się nazywa :D najlepsza oczywiście bitwa z Helionem szybko i przyjemnie :D
Taka mała sugestia te drużynówki powinny się chyba zaczynać o 8 rano :D
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Dzięki za turniej. Największy obsys ever ale zrzucę to na te @#$%^*^$ zasady EURO :mrgreen:
Kotlet sorki, że odniosłeś takie wrażenie... Na początku fakt, że mi się nie chciało bo głodny byłem ale jak już się wzmocniłem było lepiej tylko nie dałem rady Cię zatrzymać. Azuzu zbyt mocno wczoraj zarządził.
Obrazek

Awatar użytkownika
Niko
Oszukista

Post autor: Niko »

Dzieki dla orgow za calkiem fajny turniej i dla mojej druzyny... za to ze dali sie namowic i ruszyli dupy :)
No i oczywiscie podziekowania dla przeciwniko za spokojne bitewki a w szczegolnosci dla Gobosa, gralo sie jak zwykle bardzo przyjemnie...
A na koniec mega podziekowania dla Viatroofa za spektakularnie i expresowo przegrana bitwe, co pozwolilo nam skoczyc na piwko :)

Awatar użytkownika
JaceK
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: JaceK »

Kielon pisze:Dzięki też Lenartowi i Jackowi za wspólne batalie. :)
A ja Cię Kielon przepraszam, że grałem tak słabiutko i nie stanowiłem większego zagrożenia.
Coś mi się z terenami popieprzyło i wystawiłem się od czapy. W zasadzie wszystko zrobiłem od czapy w tej bitwie #-o

Ale musisz wybaczyć. 3 tury z Darkiem dało jednak o sobie znać.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Dastor
Masakrator

Post autor: Dastor »

Nooo dobry wynik zważywszy na nieprzespaną noc i megakacozorda:)
Dzięki za bitwy!

Come get some!
Obrazek

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

JaceK pisze:
Kielon pisze:
Ale musisz wybaczyć. 3 tury z Darkiem dało jednak o sobie znać.

Hehehe.

Moim zdaniem to i tak dużo tur rozegrałeś :D

No to moje podziekowania :)

Oczywiscie na początku orgom za zrobienie drużynówki i pilnowanie czasu.
Później oczywiście swoim wspólnikom z teamu: "Gamoniom", przede wszystkim dla Niko za to że mnie namówił.
(w końcu niemal pół roku przerwy miałem)

No i na koniec swoim przeciwnikom:
1.
Patrykowi za bezproblemowe przejechanie po jego WE: Nie ma to jak cała armia WE uciekająca do tyłu i stojąca na samej krawędzi: taktyka dobra do B&G, bo dopiero w 5 turze go dojechałem :D
2.
Jasiowi za pokazanie że fart w pierwszych 3 turach może dobić przeciwnika i zniwelować najbardziej nikczemne plany.
W skrócie: IF ze snajperki w Vampira z deathem= kill. IF ze snajperki w Kinga z Drakenhoffem=kill. IF z LD snajperki w Varghulfa=kill. Przez pierwsze 3 tury niemalże nie zdałem żadnej regenki co wsumie zowocowało w kolejnych 3 turach drobnymi błedami z mojej strony.
3.
Marcinowi za jego nie fart: w drugiej turze stracił ze snajperki Lorda maga z Hevenem co musiało zaowocować musem szarzowania na zblizającą sie horde nieumarłych. Wszystko było by pewnie po jego myśli gdyby nie oddział konnicy z bsb i kapłanem który na zasięg szarży wyzucił: 1, 1, 1 :D

W każdym bądz razie wszystkie 3 bitwy były całkiem przyjemne za co dziękuje przeciwnikom.

PS.

Zapodajcie tabelke z wynikami.
Ostatnio zmieniony 16 sty 2011, o 13:07 przez Smiechu, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

ja to bym podziękował arbiterkowi za to że wziął nasze walizki, kielonkowi za podwózke, harremu że był trzeźwy jedyny w naszym teamie ;), bartyskowi że zrozumiał że moje zasoby pieniężne zniknęły dzień wcześniej. No i mega danke szyn dla 2 żuli :]
zagrałem 1 bitwe której kompletnie nie ogarniałem, ale i tak dzięki fishu :]
a nie znalazł ktoś flame template zwykłego ? wydaje mi się że ktoś pożyczył bez pytania i nie odddał ! a drugi mi się połamał :mrgreen:

ODPOWIEDZ