BILATICON VOL VII - REAKTYWACJA - 28.05 - 2600 PKT
Re: BILATICON VOL VII - REAKTYWACJA - 28.05 - 2600 PKT
o kurwa....
przejebana ta armia
gdzie się to wszystko pochowa
przejebana ta armia
gdzie się to wszystko pochowa
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
pomijając fakt że swoją rozpiskę miałem gotową niedługo po Arenie, to informacja czy Morrok ma swojej rozpisce 227, 257 czy 287 modeli nic nie zmienia
chyba że to gra psychologiczna a'la Mourinho...
chyba że to gra psychologiczna a'la Mourinho...
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Niestety, ja nie mam pomalowanych figurek Morrok, ale pisz do Młynka, on swego czasu mi coś pożyczał. I nie zapomnij zabrać mi rulebooka
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Mam się czymś martwić?
nie bądź pelikan, Myth
Mam parę modeli ledwo-ledwo maznietych, najwyzej je jutro doprawię i bedzie git
Mi wyszło 279 modeli, liczyles obsluge armaty i giant raty? ;p
Chociaż jak Abomka dalej nie bedzie sie sprawdzac, to liczebnosc na 2400 wzrosnie jakos do 330 )
Mam parę modeli ledwo-ledwo maznietych, najwyzej je jutro doprawię i bedzie git
Mi wyszło 279 modeli, liczyles obsluge armaty i giant raty? ;p
Chociaż jak Abomka dalej nie bedzie sie sprawdzac, to liczebnosc na 2400 wzrosnie jakos do 330 )
Dokładnie
Morrok, ja mam 315 na ten turniej, a abomka się zmieściła, więc nie wiem co Ty chcesz jeszcze wcisnąć
Morrok, ja mam 315 na ten turniej, a abomka się zmieściła, więc nie wiem co Ty chcesz jeszcze wcisnąć
Czy ktoś będzie miał wolne miejsce w samochodzie do Gliwic lub Katowic, po turnieju?
Bo jedyny powrót jaki mam z Bielska to dopiero o 22.00
Za to z Gliwic mam o 20.00/21.00, z Katowic te same o pół godziny wcześniej. A jak mam sie dostac do Katowic z Bielska to tez nie pasują, bo nie zdążę na 21.00 ;/
@Myth- ja gram standardem, dorzuciłem cały jeden model na 2600
Bo jedyny powrót jaki mam z Bielska to dopiero o 22.00
Za to z Gliwic mam o 20.00/21.00, z Katowic te same o pół godziny wcześniej. A jak mam sie dostac do Katowic z Bielska to tez nie pasują, bo nie zdążę na 21.00 ;/
@Myth- ja gram standardem, dorzuciłem cały jeden model na 2600
Tam narzekasz, ja w przyszłym tygodniu mam trzydniowy egzamin, a się nie łamię
Niestety mnie i Liddera nie będzie:(
Udanych rzutów!
Udanych rzutów!
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Aż tak? To do bani do kwadratu, szkoda panowie.