Co racja to racjakrystian1wielki pisze:A rząd nic nie zmieni póki sam sie nie zmieni

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Co racja to racjakrystian1wielki pisze:A rząd nic nie zmieni póki sam sie nie zmieni
rządy się zmieniają, syf w edukacji się pogłębiakrystian1wielki pisze:A rząd nic nie zmieni póki sam sie nie zmieni
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
bo mamy wieksze naklady, a jako ze to % to i kwota netto wieksza.Tomash pisze:Głupie memy z felietonów Ziemkiewicza. Zobaczcie jak wzrosły nakłady na naukę w ostatnich latach, nareszcie powoli dobijamy do europejskiego poziomu (w sensie % PKB, nie kwot bezwzględnych). To się też widzi i słyszy na uczelniach (w każdym razie na Politechnice Warszawskiej).
Ja wiem że łatwo pieprzyć że nauka leży, dróg nie ma, kraj się sypie itd., bo o wiele łatwiej powtarzać takie marudliwe pierdololo niż wstać od kompa i przejechać się samochodem czy popytać młodych naukowców jak wyglądają ich całościowe zarobki (stypendia, kasa z grantów) względem tego jakie były jeszcze 4-5 lat temu. Ale odrobinę intelektualnej uczciwości, pliz.
Dżizas, aleś se temat dojebałKozioł pisze:Wie ktoś może jakie są przykładowe funkcje bohaterów w książkach?
Mam temat funkcje czarnego charakteru w utworach literackich i dotąd byłem zadowolony z tego co tam sobie przygotowałem, a teraz zaczynam się zastanawiać czy dobrze zrozumiałem temat
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Tak, zgadzam się. Skrócenie etapów edukacji oznacza, że na właściwą naukę pozostaje bardzo mało, bo pierwszy rok jest rokiem adaptacji do nowego środowiska, a ostatni przygotowaniem do egzaminów końcowych.quas pisze:co nie zmienia faktu iz wprowadzenie gimnazjum kosztem 1 klasy szkoly sredniej bylo bardzo srednim pomyslem.
Kłamiesz. Przeprosisz od razu czy najpierw poczytasz o tym, ile jakich dróg wybudowano przez ostatnie 4 lata?quas pisze:a drog jak nie bylo tak nie ma.