lub beczka piwaTolo pisze:Ho ho bardzo fajoskie !
Czekamy na sztandar A pod nogą koniecznie głowa orka.
Graczy długobrodych, czego Wam potrzeba? Krasnoludzki GOLEM!
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Re: Graczy długobrodych, czego Wam potrzeba? Wojownicy wydan
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
beczka piwa troche za duża by była "pod nogą" chyba że taka podręczna mała
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Bardzo fajne te Twoje krasie. Jak ktoś zbiera krasie made in Scibor, to imho pozycja obowiązkowa. Ja niestety jestem miłośnikiem starych brodaczy, które są sporo mniejsze od Twoich modeli.
Właśnie chciałem siąść i zacząć lepić tą głowę orka, jednak zdałem sobie sprawę, że nie ma bata, żeby zmieściła się pod nogą. Zresztą jak się zastanowić, to wielkościowo głowa orka jest na prawdę spora w porównaniu do krasnala, więc musiałby co najmniej się gimnastykować Jednak chyba będzie po prostu skałka, tak jak było to w planach.
Jako osobny oddział może nie rzucaliby się tak w oczy, np taka elita hamków, trochę większa od rówieśników z racji mięśnismiejagreg pisze:Bardzo fajne te Twoje krasie. Jak ktoś zbiera krasie made in Scibor, to imho pozycja obowiązkowa. Ja niestety jestem miłośnikiem starych brodaczy, które są sporo mniejsze od Twoich modeli.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Rozważam taką ewentualność, ale póki co mam debet i nic z tego. Jednak nigdy nie wiadomo, co przyszłość przyniesie ...Rasti pisze:Jako osobny oddział może nie rzucaliby się tak w oczy, np taka elita hamków, trochę większa od rówieśników z racji mięśnismiejagreg pisze:Bardzo fajne te Twoje krasie. Jak ktoś zbiera krasie made in Scibor, to imho pozycja obowiązkowa. Ja niestety jestem miłośnikiem starych brodaczy, które są sporo mniejsze od Twoich modeli.
Okey! Nie ma opierdalania się
Wzór skończony. Jeszcze tylko dzisiaj drobne poprawki i lekkie szlifowanie.
Odpuściłem sobie ten czubek sztandaru, chyba jest zbędny?
Czekam na wasze opinie Finalny produkt oczywiście będzie się lekko różnił od GSowego oryginału. Będzie ostrzejszy i bardziej gładki
Wzór skończony. Jeszcze tylko dzisiaj drobne poprawki i lekkie szlifowanie.
Odpuściłem sobie ten czubek sztandaru, chyba jest zbędny?
Czekam na wasze opinie Finalny produkt oczywiście będzie się lekko różnił od GSowego oryginału. Będzie ostrzejszy i bardziej gładki
Brak mi na bebenku na przodzie jakis wzorkow.... i walnij cos na sztandarze by nie byl pust - jakies kowadelko male .. orzelka lub cus A tak to
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy
Kawał zarąbistej roboty ,gratuluję! chciałbym takie coś do Imperium
Moje spostrzeżenia wizualne:
-trochę dziwnie wygląda dymek unoszący się z fajki
-jakoś nienaturalnie wygląda wielki młot na plecach bębniarza ,ale zapewne nie trzeba przyklejać
-fajnie by wyglądał hełm na dowódcy ,ale z tyłu na pasie ,taki zdjęty
albo opcja do wyboru - ręka z fajką ,albo ręka z hełmem pod pacha
Moje spostrzeżenia wizualne:
-trochę dziwnie wygląda dymek unoszący się z fajki
-jakoś nienaturalnie wygląda wielki młot na plecach bębniarza ,ale zapewne nie trzeba przyklejać
-fajnie by wyglądał hełm na dowódcy ,ale z tyłu na pasie ,taki zdjęty
albo opcja do wyboru - ręka z fajką ,albo ręka z hełmem pod pacha
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!
Kowadełko i młotek dorobiony do sztandaru Fajnie w sumie nawet wygląda.
Co do drugiej opcji ręki z hełmem, niewykonalne już z tym ustawieniem ramienia.
Oraz hełm dołączony do pasa też słabo by wyglądał, bo hełm jest w sumie spory, krasnal mały i trochę wyglądałoby to komicznie.
Biorę się za formy, niedługo wlatują dla Was na rynek
Co do drugiej opcji ręki z hełmem, niewykonalne już z tym ustawieniem ramienia.
Oraz hełm dołączony do pasa też słabo by wyglądał, bo hełm jest w sumie spory, krasnal mały i trochę wyglądałoby to komicznie.
Biorę się za formy, niedługo wlatują dla Was na rynek
Genialne
Myślałeś może o pudełkach z 22 lub 27 zwykłymi i grupą dowodzenia?
Myślałeś może o pudełkach z 22 lub 27 zwykłymi i grupą dowodzenia?
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
ciekaw jestem właśnie jak to wyjdzie cenowo na większej ilości
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
Myślałeś kiedyś o innych armiach, np. HE? Jeśli tak to chyba biorę w przód 5 SM
EDIT: Fanatycy goblinów też by nieźle wyglądali
EDIT: Fanatycy goblinów też by nieźle wyglądali
kubencjusz pisze:Że stronic zapisanych ilość, o jakości areny nie świadczy uświadomić sobie musisz, młody padawanie. Hmmmm.
Naviedzony pisze: A po co pomagać ludziom? Ludzie są niegodni elfiej pomocy.
Planuję inne armie, kolejne na celowniku są WE.
Już mam prawie wszystko gotowe, tylko dostawca żywicy mi ostro nawalił i miałem 2 tygodnie opóźnienia w dostawie i nie miałem z czego CMG odlać. Teraz co prawda przeprowadziłem się, ale stanowisko prawie gotowe.
Już mam prawie wszystko gotowe, tylko dostawca żywicy mi ostro nawalił i miałem 2 tygodnie opóźnienia w dostawie i nie miałem z czego CMG odlać. Teraz co prawda przeprowadziłem się, ale stanowisko prawie gotowe.