MASTER Puchar Szczecina, 2-3.06.2012 WYNIKI S. 15
Re: MASTER Puchar Szczecina, 2-3.06.2012
Albo pociąg...
Pakowanie się jest w dechę, ma ktoś kodeks do krasi?
Pakowanie się jest w dechę, ma ktoś kodeks do krasi?
Tak na wszelki wypadek.
Ma ktoś kodeks do Liz?
Ma ktoś kodeks do Liz?

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Jak ktoś ma numer do Kuca, to niech poda w miare szybko, bo niebawem mam pociąg, a fiendów dla niego nie mogę znaleźc. Wyparowały i nie mam pojęcia gdzie są.... 

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

Zachęcam do zapoznania się z nowymi uściśleniami sędziowskimi:
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
No to niech się chłopak śpieszy, bo ni chu chu tego nie mogę znaleźć, a zaraz wychodzę...Durin pisze:napisałem mu smsa Kalafior
mogę mu ogry jakieś wziąć, bo to znalazłem.....

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Jednoosobowa Reprezentacja Miasta Stołecznego Warszawy ruszyła!

szukam 3 fiendów! ; )
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Biedny qc 
Macie tu linka do takiego tam małego lokala na śląsku parę tygodnie temu
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=920523#p920523

Macie tu linka do takiego tam małego lokala na śląsku parę tygodnie temu

http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=920523#p920523
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
U mad bro? 
Btw, będziemy tym pociagiem o 9.26, więc możemy się spóźnić te 5-10 min, zależy jak dobrze ogarniemy komunikacje miejską

Btw, będziemy tym pociagiem o 9.26, więc możemy się spóźnić te 5-10 min, zależy jak dobrze ogarniemy komunikacje miejską
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
Chłopaki szaleją troluja ... prawdę mówić niegrzecznie, nie wiecie? dałoby radę te fiendy?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Prawda w oczy kole
Mój ojciec ma, ale raczej ciężko będzie Ci je dostarczyć.

Mój ojciec ma, ale raczej ciężko będzie Ci je dostarczyć.
wiem już wczoraj u niego byłem. No nic licze że cos sie znajdzie. jak nie to bede 3 dni pil ;D
Gratuluje Andrzej dużej frekwencji. Gratuluje również połozenia geograficznego - bliskości aglomeracji śląskiej, Wrocławia czy Krakowa czyli miejsc z których masz możliwości czerpać dużą ilość graczy. Jakbyś spojrzał na mapę to byś zobaczył, że Szczecin nie ma tak cudownej lokalizacji i wiele osób, np. Wawa nie ma lekko do nas dojechać.
Pytanie czy chesz się nabijać i zamykać organizacje turniejów na Śląsku w czy jednak spróbował byś rozruszać battlowo inne ośrodki dając im również szansę na rozwój - ten master mobilizuje nas do działania. Ja uważam, że nie tylko Śląsk powinnen dostawać imprezy ale LL winna wspierać inne lokalizacje - Szczecin czy Gdańsk bo zaprocentuje to nowymi graczami w przyszłość jak i pozwoli wymienić się doświadczeniami róznych ludzi zamiast się kisić w śląskim sosie.
Pytanie czy chesz się nabijać i zamykać organizacje turniejów na Śląsku w czy jednak spróbował byś rozruszać battlowo inne ośrodki dając im również szansę na rozwój - ten master mobilizuje nas do działania. Ja uważam, że nie tylko Śląsk powinnen dostawać imprezy ale LL winna wspierać inne lokalizacje - Szczecin czy Gdańsk bo zaprocentuje to nowymi graczami w przyszłość jak i pozwoli wymienić się doświadczeniami róznych ludzi zamiast się kisić w śląskim sosie.
- swieta_barbara
- habydysz
Prawda jest taka, ze Szczecin ma niska frekwencje, bo nie przyjezdza Warszawa - robimy frekwencje i podium na wszystkich masterach w Polsce, a Slask to najwyzej na HLOSie moze napisac, ze na DMP moga grac z kazdym