White Lion pisze:ok wiem że to było na różne sposoby wałkowane już ale chciałbym się upewnić:
[...]
pytanie:

Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
White Lion pisze:ok wiem że to było na różne sposoby wałkowane już ale chciałbym się upewnić:
[...]
pytanie:
ty, a nie przeciwnik, decydujesz ktory oddzial zostaje w walce a ktory jest wylaczany.White Lion pisze: sytuacja 1:
nie wylaczasz z walki. przestawiasz jeden z oddzialow by caly czas sie stykal z przeciwnikiem.sytuacja 2:
tak jak w pytaniu nr 2.sytuacja 3:
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
NIE.Morsereg pisze:ty, a nie przeciwnik, decydujesz ktory oddzial zostaje w walce a ktory jest wylaczany.White Lion pisze: sytuacja 1:
nie patrzysz na liczbe stykajacych sie, liczbe atakow, supporty czy szeregi. wybierasz jeden i juz.
to samo powiedzialemFurion pisze: Właściciel modeli ściąga swoje modele. On decyduje kto wylatuje z walki.
przyznaje sie bez bicia, ze zapomnialem sprawdzic uscisleniaDodatkowo musi wywalić z walki jak najmniej modeli.
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Bohater dostaje ranę z ataków płonących.
Ma dragonhelm i jednorazowego warda na pierwszą ranę.
Może zdecydować którego warda używa(?)
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..